אל תתכתבו עם נושאי הכינויים הבאים: יותם, ~אורית~, בלונדה, אורית המפגרת,אלישע וערן המגניב. אולי פתאום יוודע לי עוד אחד, אבל זהו לבנתיים.
ובבקשה תשמעו בקולי, אני יודעת מה שאני אומרת.... רוב תודות לכם, אתם עוזרים בהצלת האנושות..
אל תתכתבו עם נושאי הכינויים הבאים: יותם, ~אורית~, בלונדה, אורית המפגרת,אלישע וערן המגניב. אולי פתאום יוודע לי עוד אחד, אבל זהו לבנתיים.
ובבקשה תשמעו בקולי, אני יודעת מה שאני אומרת.... רוב תודות לכם, אתם עוזרים בהצלת האנושות..
בסדר, אני אציל בשבילך את האנושות...
אבל מתישהו אני רוצה הסבר
על תכתבו לאשים הבאים: תכלת, שירת-הים, איתן (הקטן), זימרת, שירה, שיר השירים ו...
בואדי יש עוד שפרחו לי מהראש, ובאמת תשתדלו להקפיד לא להתכתב איתם, הם עלולים להיות מאד מסוכנים...
עוד רגע אני באמת הולכת להרוג אותך את באמת משתלטת על המחשב מציצה במסרישיוא"כ אומר לא חרים לא להיסתכל!
חצופה!!!!!!
היום בשעה 8:30 את מוזמנת לש.א בחדרי הקט (רח' הניסויים 1, אוח את לא מבינה ת'בדיחה היית קטנה שהמצאנו אתזה..) ונשוחח על העניין פנים אל פנים יחד עם קפה ועוגה אם תטרחי להכין.
חבר'ה- תעודדו אותה! זה עלול להיות שיחה נוקבת.. אני אשתדל לא להגיע לאלימות, אבל זה בהחלט עשוי להיגמר באיזה סרט כזה.
(עכשיו אני מרגישה שרוטה כמו עוזיה... אני מקבלת השפעות שליליות, הא?..)
ולאנשים הסקרנים כאן- פעם בני דודים שלי היו אצלנו באיזה חופש אחד ושיחקנו במשחק שהענקנו לו את השם 'בנק החדרים'. תכל'ס זה מן משחק כזה שהפכנו את כל הבית לעיר, וכל חדר היה רח' והיה צריך לקרוא לו בשם אז החדר שלי זכה בשם 'רח' הניסויים' כי בלילה קודם אני ובנות דודות שלי ערכנו באישון ליל מס' ניסויים כימיים עם חומרים מסוכנים ולכן בחרנו לו את השם הזה.
אבל אורית היתה צוציקית אז והיא רק הפריעה למהלך המשחק... (אה, ולי היה ת'תפקיד הכי כיף! הייתי הבנקאית הראשית ולי ניתנה הרשאות להנפיק כסף! אז הנפקתי לי חופשי והייתי מלייאנית בעוד שאחותי ישבה לה במסדרון וניגנה ע"מ שנעבור שם וניתרום לה....... איזה צחוקים להיזכר בזה! ממש נוסטלגיה.. היו ימים.. שהיינו קטנים נטולי דאגות ונטולי בגרויות קשות...)
זו לא נאי זו שמפציצה זה אחרים שמפציצים גם אותי.
ואני עוד עלולה לנקוב בשמות ואני בד"כ לא נוהגת להשתנקר אז תיזהרו... (אבל אם לא תהיה ברירה אני יעשה אתזה...)
מישהו יודע מה הולך להיות בעוד יומיים ושעה ו57 דקות...?
גרעין/אורניום/כור/מימן
אומר לך משהו?
לא לדאוג, הכל בשליטה. אבל לא יזיק לפנות את הבסיס.
תחליטו!
למי כותבים ולמי לא?!?!
אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר
ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ
מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?
ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד
ממש יועיל לי
אתה צודק לא ידעתי אני חדש
איך אני מוחק
בואו נחיה אותו
למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?
גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7
גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,
וגם עם שלושת הנערים הי"ד
זה חדש יחסית
עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית
(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?
כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?
פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"
כל הפרטים, להאזנה>>
קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>