.........................עוז וגבורה

היום הודיעו לנו את השיבוצים להדרכה, את מי הכניסו. ואצלנו בשבט זה ממש מי לחיים ומי למוותקורץ

אז אני אספר לכם קצת-

אנחנו בשבט 9 בנות וכבר מזמן אמרו לנו ש8 נכנסים ואחת לא... כן זה קצת מעליב, אבל אין מה לעשות, רוצים לשפר את הסניף ובשביל זה צריך לבחור את הטובות ביותר.

ובטח כבר ניחשתם, כן אני התשיעית שלא נכנסה להדרכה. וזה לא בגלל שאני פחות טובה או פחות מתאימה. אז למה?? כובע!! אף אחד לא יודע חוץ מ-ה' יתברך..

ת'אמת אני קצת בדכאון עכשיו. אני מקווה שהוא יעבור בהקדםחיוך גדול

אני צריכה עזרה/עידוד!!!!!!!!!!!!!!

תזכו למצוותמתפלפלמתפלפל

לא נוראפו הדוב

יש הרבה צדדים גם בלא להדריך שאין לך מחויבות לשבט שלך ובמיוחד שההדרכה יוצאות בשנים קשות י' ובמיוחד בי"א ששם יש את כל הבגריות

אוי איזה מבאס..נעה ונדה

סמכי על ה' הוא יודע מה הוא עושה

(איזה חכמה גדולה להיות מאמין כשזה לא קשור אליך..)

וואי איזה בעסהבין שני עולמות

דבר ראשון אני חושב שצריך לנסות להשלים עם המצב הלא נעים הזה. וזה לא אומר לוותר על החלום אלא זו נקודה התחלה בסיסית להבין שאם כך קרה ככל הנראה זה לטובתך (לה' אין ענין לדפוק אותך) למרות שזה לא נעים.

חוץ מזה שאפשר  לנסות למצוא בזה שלא נכנסת להדרכה שני דברים טובים ולהבין שזה לא רע מוחלט...

דבר שני זה לראות איך מתקדמים הלאה, אם את עדיין רוצה להדריך אפשר לנסות לדבר עם המדריכות שאולי ישבצו אותך עם זוג מדריכות. וחוץ מזה אפשר להדריך בעוד עשרות מקומות ולתרום שמה ברמות שאי אפשר לתאר (אני עשיתי הדרכת חוץ).

מקווה שעזרתי

איזה מדהימה את!דודה שוקואחרונה
בכלל לא מובן לקבל ככה את הדברים, וכיף לשמוע שאת מבינה שזה לא כי את חס וחלילה פחות טובה ממישהי אחרת, או שזה אומר משהו עלייך.
כי בשיבוצים נעשים המון שיקולים אחרים, ובעז"ה אני מאמינה ויודעת שיפתחו בפנייך עוד המון דלתות אחרות לתרום בהן ולהשפיע.
בהצלחה לך ! ❤❤
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך