הימין החדש.אור שמחה
מה אתם חושבים על המפלגה ועל בנט ושקד? תתיחסו גם לאירןע שקרה אתמול/שלשום ..
מעולים, הכי טובים עד עכשיו!!! אפילומשהו איתי כאן

הרב אלי סדן והרב אליהו תמכו בהם

תלוי לפי מי...ר ג

נראה לי שיש להם יותר חסרונות מלרוב המפלגות. 

הכי טובים??נעה ונדה

מפלגה מיותרת!!נעה ונדה
עבר עריכה על ידי נעה ונדה בתאריך כ"א בתמוז תשע"ט 15:22

למה הם כ"כ רוצים איחוד עם טב? אסור שזה יקרה! בת חילונית ובוגדת לא צריכה לעמוד בראש מפלגה דתית!

@נעה ונדהאור שמחה
חילונית ובוגדת? תשמעי את עצמך לפני מה שאת כותבת.. זה שהיא לא תהיה ראש מפלגה מבחינתך לא אומר ככה. היא נשענת על הציונות הדתית ולא רק זה, המפלגה נועדה גם כדי לחבר בין דתיים וחילוניים.יש יותר טוב מיזה? אנחנו מדינה. מדינה כוללת בתוכה המון דיעות ובגלל זה יש כ"כ המון מפלגות, וזו הסיבה שלא הצליחו להרכיב ממשלה . אז באה מפלגה במטרה לנסות לצמצם את הפערים בין דתיים לחילונים שמבחינה פוליטית מדינית מסכימים על אותו עיקרון. לפעמים מרגיש שחיים כאן בבועה.צאו ממנה, תפוצצו אותה, זה שהיא לא דתייה , לא אומר שהיא לא ציונית ומאמינה בערכים האלו.הפוך, היא מאמינה בהם, וגם מנסה לקרב חילונים לכך ולאחד .
חייבים להבין משהואור שמחה
יש כ"כ המוןן מפלגות ובגלל זה לא הרכיבו ממשלה. לא הבנתי למה פתחו את מפלגת נועם? אני שואלת באמת כדי לדעת, ומבטיחה שזה לא בזלזול. פשוט מפריע לי שהמפלגות הדתיות החזקות, לא פתוחות לקבל אנשים שהם קצת פחות דתיים מהם וישר פותחים מפלגה.ובואו נסכם משהו, השמאל במדינה התגבר קצת, ולא רק זה, אנשים פשוט רוצים שביבי יתחלף כי נמאס להם אז הם יבחרו כחול לבן לא מתוך רצון אמיתי , אלא כי נמאס להם מהותיקות של ביבי.לכן, צריך יותר לחשוב ימין שמאל, ופחות דתי לא ודתי.כמובן שזה הערכים שעליהם נשענים, אבל ברגע שהימין יתאחדו, יהיו דתיים וחילונים, ונהיה חייבים לעשות פשרות ואני מאמינה שבעז"ה אנחנו נצליח להתגבר ..בסופו של דבר , הדבר האמיתי קובע, התורה. קצת מפריע לי הקיבוע הזה
ואוו הייתי חיייבת לפרוק חחח בגלל זה פתחתיי שרשוראור שמחה
יש פשרות שלא עושיםנעה ונדה

זה שהיא תהיה ראש הימין החדש זה בסדרנעה ונדה

אבל ראש המפלגה של הדתיים? ועוד אחרי שהיא בגדה בהם ככה בבחירות הקודמות? ועוד יותר אחרי שהיא מתכוונת בבחירות הבאות להתמודד לפריימריז של הליכוד ולבגוד שוב? אין אף דתי לאומי מספיק טוב שיוכל להיות ראש המפלגה הזאת?

ומי כבוד הרבנית שתקבע גדרי דתי-מסורתי-חילוני-חרדי??צעיר מתנשא

מה זאת אומרת?נעה ונדה

אני החלטתי אם היא דתית או לא? היא הגדירה את עצמה כחילונית

א. כמסורתית, ב. היא יותר טובה מהרבה מאד דתיים אחריםצעיר מתנשא

אוקי.. אז היא מסורתית, סליחהנעה ונדה

אבל עדיין, איך זה הגיוני שאין אף דתי לאומי מספיק ערכי ופופולארי שיכול לעמוד בראש המפלגה הדתית לאומית ככה שאנחנו צריכים שמסורתית תעמוד בראשנו?

מה זה משנה? שתהיה גם בדואית שנשואה לצעיר מתנשא

ערבי נוצרי עם ילד בודההיסט העיקר זה הדעות שלה.

זה משנהנעה ונדה

כי מי ידאג לנושאים הדתיים?

זה בדיוק מה שאמרתיאור שמחה
אם נתעסק יותר מידי בנושאים הדתיים ונרצה שאך ורק דתיים יעמדו בראש, אנחנו פשוט נקרוס. צריך להתעסק בימין ושמאל.לצערנו זאת "מלחמה". וודאי שיש עוד דברים שצריך לדאוג להם.אבל כרגע, זה או הליכוד או כחול לבן. המון הצביעו כחול לבן לחסרי נסיון בפוליטקה ולמה? כי נמאס להם מביבי..הם רוצים שינוי, משהו אחר.מבחינתי, מדיניות הבטחון קודמת כאן להכל, כדי לחיות חיים דתיים צריך לחיות בבטחון.מה שאין להרבה תושבי הדרום, ואלו שגרים ביישובים לצערנו.
המלחמה היא בין ימין לשמאלנעה ונדה

כי זה מה שנתניהו רוצה שיהיה, בינתיים העניינים הדתיים נזנחים ומי שאומר משהו ישר מותקף.

נתקף הכווונה באיזה נושא? לא הבנתי סליחהאור שמחה
כל נושא דתי כלשהונעה ונדה

שבת, משפחה, רפורמים

אין שום בעיה שתהיה ברשימה, אבל בראש צריך להיות מישהו שמייצגאוא"ראחרונה
את כל הערכים העיקריים. וה'דת' זה הערך הכי חשוב למפלגה אפי' יותר מה'ימין' שגם הוא נובע מהדת.

אני אדם דתי ומתוך זה לאומי.
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך