פשוט צריך "לבלוע את הצפערדע" וזהו.
זה מקומם, זה פוגע, אבל הרי לא תלכו ותגידו - אנחנו רוצים כמו שהם.
אז בשביל מה לשתף?
דוקא פה נמדדת הגדלות שלכם, אם אתם ממשיכים לשדר עיניינים כרגיל, למרות הפגיעה, ולכבד אותם כמו שאתם רגילים.
אני יכולה לספר לך על עצמינו שלבעלי יש שני אחים - אחד במצב כלכלי ממש טוב אבל עם שני ילדים קשים ובעיתיים, וההורים של בעלי נתנו להם לקניית דירה סכום של מאות אלפי שקלים. לנו לעומת זאת הם שומרים 50 אלף שח לכשנצטרך, וגם אם ירצו - אין להם לתת כי כבר נתנו הכל.
בעלי ממש נפגע מזה ואילו אני לקחתי את זה בשוויון נפש. בכל אופן אלו ההורים שלו... אבל דיברנו והגענו להסכמה שעדיף לא לעורר את העיניין ולהמשיך הכל כרגיל, כי שום דבר טוב לא יצא מזה.
האח השני - ופה דוקא אני זאת שקצת התקוממתי בגלל זה, במצב כלכלי בקרשים, הם לא עושים כלום כדי להרים את עצמם מבחינה כלכלית, לא הוא ולא אשתו, ותמיד היו לוקחים את האוטו שלנו כשהיו צריכים לנסוע לאנשהו.
יום אחד מכרנו את הרכב כדי לקנות רכב אחר, ובכמה שבועות האלו שהיינו בלי רכב - ההורים של בעלי קנו להם רכב, כי לא היה להם ממי לקחת, ואילו אנחנו, שעובדים קשה לצורך פרנסתנו - צריכים לקנות לבד.
לדעתי תמיד עדיף להתמקד בנו, בקן המשפחתי שבנינו, ולחשוב מה יצא לנו מכל דבר, לא לעשות עיניין ולא לפתוח נושא שלא יועיל. זה רק יגרור התנצלויות מצד ההורים (במקרה הטוב) או ויכוחים מיותרים ויעכיר את היחסים.
אנחנו לבינתיים ממשיכים לעבוד בשביל מה שאנחנו צריכים לעצמינו ולא מצפים מאף אחד לשום דבר.
אפילו אמרתי לבעלי שלא צריך את ה 50 אלף האלו ששומרים לנו, הכי כיף לתכנן הכל בעצמינו בלי להסתמך על אף אחד (חוץ מבורא עולם
)