ערב טו באב - מחוללות בכרמים - לבנות ונשים !אנונימי (פותח)

ב"ה

אנו מארגנים ערב טו באב לשנים ובנות, על זוגיות ואהבה על פי היהדות. אני חושב שערב זה יכול להתאים לבנות במדרשי'ה שלכם. נשמח לעמוד בקשר:
הנכן מוזמנות לערב נשים ובנות - "מחוללות בכרמים"! במטע הזיתים הקסום ליד היישוב כרמי יוסף. אנו עושים זאת בשנה השלישית, ערב לכבוד ט"ו באב. והשנה ערב גדול במיוחד עם הזמרת אתי אנקרי, הרב ערד והרב יוסי גינזבורג. ניתן להגיע בהסעות בתשלום - ההרשמה מראש מרחובות, ירושלים, ת"א והמרכז. איך מגיעים ברכב פרטי? *לבאים מכיוון ת"א והמרכז: נוסעים בכביש 44 לכיוון בית-שמש ופונים שמאלה לתוך היישוב כרמי יוסף. *לבאים מכיוון ירושלים והדרום: נוסעים לכיוון רמלה ומגיעים לצומת נחשון ופונים ימינה. *נכנסים ליישוב כרמי יוסף ונוסעים כל הזמן ישר, בכיכר פונים שמאלה. *ממשיכים ישר ויורדים עם הכביש עד שמגיעים לדרך עפר. *עוברים שער חקלאי ופונים ימינה. *ישר כל הזמן לכיוון "עין ורד" - יש שילוט, נסיעה של 10 דקות. *והגעתן ברוכות הבאות.
זהו ערב נשים ובנות במורדות תל גזר ! ב 4/8/09 יום שלישי בלילה בליל טו באב. ערב עם אתי אנקרי. הרב יצחק ערד, יוסי גינזבורג, מסיבת די.ג'י לימלים. הערב עולה 70 ש"ח או בהזמנה מראש - 60 ש"ח. הסעות יצאו בעזרת ה' מרחובות, תל אביב, אולי רמת גן, ירושלים, ואולי באר שבע, תלוי לפי הכמות שיבואו. ניתן להתקשר לפרטים והרשמה ל: יעלה - 050 -6661002. ישראל 054-8477050. או לאסטל (ירושלים) 052-5224770 כיבוד קייצי לאורך כל הערב. מומלץ לבוא בנעליים נוחות וסגורות. האירוע משותף ביחד עם מועצת גזר. ערב של ריקודים, שמחה וזוגיות ואהבה אמיתית

נשמע מדהים !אנונימי (פותח)
יישר כח ! חזק וברוך!
נשמע מ-דדדדדדדדדד-הההההההההה-יייייייייייי-םםםםםםםםםםםםםםםםםם
בקיצור: מדהים !!!!!!!!1 וואו!!!!!!!!!!!!!1
אתה מגיב לעצמך...? טכני
אם אין אני לא מי לי?!סאפיר
פחחח רק השפלת את עצמך.רחלקה
בעזהי"ת.

אגב, למנהלת:
פרסומות בתשלום...
למה? זה שיעשע אותינצח לנצח!!!
זהו, צודקת, אבל... זה היה משהו שקשור...טכניאחרונה
כמו שמקומות שירות מפרסמים פה את עצמם.

לפני כמה זמן מישהי פרסמה שהיא מוכרת את הבגדים שהיא עיצבה. זה כבר מוגזם כי זה לא קשור!
אבל מקומות שירות/ מדרשות שרוצים להגיע אל רוב בנות השירות, איך הם יעשו את זה אם לא בפורום...?
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך