...אנונימי (פותח)
היי,
אני בדר"כ מזוהה בכינוי אחר,אני לא רוצה שתזהו ובכל מקרה לא תזהו כי אני לא כותבת כאן הרבה.
אני לוידעת אם מישו בכלל יכול לעזור לי במשו אבל סתם אני פשוט חייבת לכתוב.
פשוט רע לי!!!!!!!!!! נפלו עליי ניסיונות אולי הם לא נשמעים  קשים אבל הם מאוד קשים,אני פשוט לא יכולה יותר.
דדדדדדדדדדיייייי!!!!!!!!! נשברתי,נהרסתי,נגמרתי,המוח שלי ובעיקר הנפש שלי גמורים,מתים,זהו!!!!!!! נשאר קצת לא הרבה ונמאס,פשוט נמאס.
אני יודעת שזה ניסיון ואחרי ירידה באה עלייה,ושיהיה טוב,ושהכל מלמעלה ולטובה,אני יודעת ואפילו מאמינה לזה !!!!!!!!
אני מחפשת את עצמי כל כך הרבה ובכל מקום אפשרי ,פעם אני מאמינה בהקב"ה וגם לפעמים לא. אני כן יודעת שהוא קיים אבל מאוד קשה לי להרגיש אותו! קשה לי להאמין בעצמי במי שאני ועוד יותר קשה לי להיות מי שאני בסביבת החברות שלי,אני פשוט לא אני,וזה כ"כ מתיש ומבאס.חשבתי שאני מתחילה להיות אני ,אבל רק חשבתי כנראה שזה לא קרה,זה תהליך ארוך מעייף ומייאש.לא נורא "נופל וקם ומחדש נדהם איך ת'כוח מגלה" (אני משננת את השיר הזה אלפי פעמים בתקווה שזה יעודד)לפעמים מגלה ולפעמים לא!גם זה לא נורא,בסוף זה עובר מתחתנים,יולדים,נכדים נינים,מדי פעם שמחות וגם אירועים פחות משמחים אבל  בסדר כולם מתים בסוף,וגם שם בטח אין סוף.....אז נפלתי זה בסדר עוד שנייה אני קמה וכשאני קמה בלי שום כוח אני ממשיכה כי צריך להמשיך ולמרות הכל אני מאמינה שה' פה וספציפית איתי למרות שיש עוד עשרת אלפים אנשים בעולם הזה כמוני שיודעים שהוא פה,שנופלים,קמים,נופלים,מתפללים,שמחים עצובים ומאוכזבים.מאוכזבים בעיקר מעצמם אבל שוב מזל שיש נחמה שאומרת זה בסדר זה לא קושי זה ניסיון ועוד מכשול ועוד היתגברות,עוד שנייה ואני נהפכת ל"גיבורת על".אבל היום פשוט נפלתי וזהו אין כוח!!!!!!!פשוט אין!!!!!!!!
מצד אחד אני מודה על החיים על המשפחה על הניסיונות מצד שני אני כבר בלי כוחות לא יכולה,נפלתי.
אמא של חברה טובה שלי נפטרה בפתאומיות,איך אני אמורה להגיב לזה? היא הייתה מורה שלי,זה פשוט לא נקלט אצלי במוח.וזה כל כך כואב לי ועוד יותר כואב לי לחשוב על חברה שלי בלי אמא,איך אני אמורה להיתמודד עם דבר כזה שנוחת
אצלי בבום!!! ויש לי חברה שאני ממש אוהבת ועברנו תהליך מאוד ארוך ביחד ,לקח זמן עד שיכולנו לקרוא אחת לשנייה חברות,אבל אנחנו לא מצליחות להיות חברות,לפעמים אני מרגישה שהיא אוהבת אותי ולפעמים אני מרגישה כמו אחת שנתקעת לה באמצע החיים,ועכשיו היא גם מתפדחת ממני היא פשוט לא מדברת איתי פנים מול פנים ובימים האחרונים לא מדברת איתי בכלל,אני לא מפסיקה לחשובעליה,וכבר לוידעת מה לעשות,אבל אני פשוט לא יכולה להמשיך ככה.לדבר איתה זה לא עוזר לעזוב אותה ניסיתי ,לא מסוגלת...אוף......ובן דוד שלי שאני קרובה אליו ומכניס לי שטויות למוח עד שהצלחתי להוציא אותם מהראש הוא בא ומכניס לי שוב ואני איכשהו מסכימה עם מה שהוא אומר,הוא מאמין אבל לא כמו שאני יודעת להאמין.מאמין בה' בצורה שונה ,הוא לא חילוני בכלל אבל הוא שונה ממני.היה לי כל כך קשה להכניס את המילים ה' הוא המלך ,ואת המילה בעז"ה לאוצר מילים שלי ועד שהם נכנסו אני מרגישה שהוא מוציא לי אותם שוב.
ודברים נופלים עליי בבום!!!והתגובות שלי....ואני???????מי אני????מי אני בכלל?מה?????
נפילה ירידה,יהיה טוב אני משננת ולא יודעת אם כבר מאמינה.
ה' הוא המלך את זה אני יודעת עכשיו במיליון אחוז.
ואולי ואולי אני מתחילה להאמין ל"יהיה טוב"!!
אז אולי יום אחד יהיה טוב!
תודה ששיתפת...אוסנת
אני לא רוצה להתחיל לחפור לך...
רק לומר, שאיך שזה נראה לי - לא מספיק לשנן "ה' הוא המלך" וש"אחרי הירידות יבואו עליות".
צריך להבין את זה. להכניס את זה לשכל.
את ההבנה שה' הוא המלך אי אפשר להוציא כ"כ בקלות...
השאלה היא איך מבינים. אם מבינים בעזרת הרגשה (הוא פה, הוא משגיח, אני ממש מרגישה את זה...) - אפשר יותר לערער על האמונה.
אבל אם תביני בשכל ובהגיון שאין מצב אחר - ה' פה! והוא משגיח! והכל הכל, כל הנסיונות שלנו - מדויקים! יהיה לך הרבה יותר קל...

חיבוק ענקי, מכאן ועד אליך (זה אומר שהוא באמת ענק)...
אם את רוצה, אני פה.
*תגובה**$*עמנואל*$*אחרונה
כמו שקראת לעצמך את באמת לוידעת כלום כלומר את לא יכולה להבין למה ה' מנסה אותך בניסיונות האלה ואיך את אמורה להתמודד איתם את צריכה לעשות את כל ההשתדלויות כדי להחזיק מעמד ולהתרחק מכל המקורות שגוררים אותך למטה (כמו הבן דוד שלך) גם אם זה קשה
אל תדאגי!!! תמיד בקצה מנהרה-לא משנה  כמה תהיה חשוכה- יש אור
כמה שזה נדוש ככה זה נכון...
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך