2. אם אתם דתיים דוסים (לא חנוקים מידיי) עד כמה חשוב לכם שהאישה שלכם תלך צנוע לגמרי?
מקווה שזה מנוסח מובן, תודה מראש!
1. לא מפריעה אבל זה אומר עד כמה המצב שלנו קשה שדבר שאמור להפריע כבר לא מדבר אלינו...
2. לא משנה רמת הדת חשוב לי שאשתי תיהיה שלי ולא גם של השכן וגם לא בדמיון שלו, וגם ובעיקר העניין הדתי שבזה אין חכמת יש שולחן ערוך אחד לכל המגזרים לא שייך להיות חצי, מי שאמיתי עם עצמו יודע שאם התורה היא אמת אז עושים מה שכתוב עד אחרון הסעיף קטן במשנה ברורה ואל לא אז לא עושים כלום.
ההלכות הם ברורות ולא ניתנות להרהור או ספק.
נקודה
בעצם ברגע שהדבר אסור אז היצר הרע אוטמטית ירצה אותו יותר ולכן כן אנחנו נהנים מלראות את המרפק שלכן וזה אסור לנו
חבר'ה תגידו את האמת.. זה לא באמת מפריע, אפילו הייתי אומר שלפעמים אנחנו ממש משתוקקים לזה... יש את ההלכה, אבל למרות זאת...
הרי למה זה צריך להפריע להם? מי ששם לב בכלל שלמישהי רואים את המרפק אז זה לא "מפריע לו" להפך הוא נהנה מזה (כמו שארי ארי אמר) ולכן בעייתי
אולי התכוונת לשאול אם זה משמעותי עבורם, אם הם שמים לב לזה..
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים