פולארד..הודיה מהדרום
בס"ד יום שלישי ג' סיוון תשס"ו (30/מאי)הודיה מהדרום
בס"ד יום שלישי ג' סיוון תשס"ו (30/מאי)
"תגובת המדינה לעתירה היא בעצם הודאה בכך שאין שום מאמצים לשחרור פולארד!"
מחר ב09:00 - דיון בבג"צ בעתירה נוספת של פולארד
להלן תגובתו המלאה של הוועד להשבת יהונתן פולארד הביתה:
לפני זמן קצר פורסמה תשובת המדינה לעתירה שלא למנות את רפי איתן לשר. בתשובה נטעו כי "מינויו של רפי איתן לשר לא יפגע במאמצי השחרור של יונתן פולארד ולא ישפיע עליהם"
בוועד להשבת יהונתן פולארד הביתה אומרים בתגובה: "הדרך היחידה להסביר כיצד ייתכן שמינוי מפעילו של סוכן ישראלי שיושב כבר 21 שנה בכלא לתפקיד שר בישראל איננו מכעיס את האמריקנים באופן שפוגע במאמצים להביא לשחרורו היא שאין שום מאמצים כאלה! זה פשוט מדהים לראות כיצד אותם גורמים שמשתיקים את הדרישה להפסיק את הפקרתו של יהונתן בטענה ש"צריך לשמור על שקט כדי לא לפגוע במאמצים השקטים" אינם בוחלים ביצירת רעש מזיק באמת בנושא פולארד כאשר המטרה היא כיסא השר של איתן. אנו מקווים שבית המשפט ימנע את העוול הזועק הזה ויורה לאיתן לפנות את כיסאו. יש בסיעתו מספיק חברי כנסת שיוכלו למלא את התפקיד"
מחר בשעה 09:00 יתקיים בבג"צ דיון בעתירה נוספת של פולארד. בעתירה זו מובא דו"ח וועדת אבא אבן בו העיד שמעון פרס כי המסמכים עם טביעות אצבעותיו של פולארד עליהן הועברו לאמריקנים תוך סיכום כי לא ישמשו נגדו במשפט. בפועל השתמשו האמריקנים במסמכים אלו על מנת לשבור את פולארד בחקירה ולאחר מכן הביאו אותם כראיות בטיעונים לעונש. פולארד דורש בעתירה כי מדינת ישראל תפנה לארה"ב ועמוד על קיום ההסכם המחייב בעצם את ביטול משפטו. בוועד להשבת יהונתן פולארד הביתה אומרים כי "אין למדינה זכות לוותר על קיום הסכם שאמור להגן על הסוכן שלה ממאסר עולם"
תתחדשני!עינב
תודעע..הודיה מהדרום
המדינה: מינוי השר איתן לא יפגע בפולארד ;הודיה מהדרום
| המדינה: מינוי השר איתן לא יפגע בפולארד | |||||||||||||||||||||||||||
| הפרקליטות: אין מניעה למנותו לשר בין היתר מכיוון שמעולם לא הועמד לדין פלילי בפרשת פולארד ומכיוון שהדבר לא יפגע ביחסי ישראל-ארה"ב | |||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||
יונתן פולארד, המרגל ישראלי אשר מרצה עונש מאסר עולם בארה"ב, עתר לבג"צ בדרישה כדי למנוע מראש הממשלה למנות את ח"כ רפי איתן, מפעילו לשעבר, לשר בממשלה. | |||||||||||||||||||||||||||
| הרשעת פולארד - בעקבות מסמכים שהעבירה ישראל? בבוקר יום ד' צפוי להיערך בבג"צ דיון בעתירה אחרת אותה הגיש פולארד נגד המדינה. בעתירה דורש פולארד מהמדינה לדרוש מהאמריקנים את ביטול משפטו מכיוון שטביעות אצבעותיו שנתגלו על מסמכים רשמיים נמסרו לאמריקנים תוך סיכום שלא ישמשו כראיה במשפט - אך למרות זאת הם הובאו כראיות ותרמו להרשעת פולארד. | |||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||
ביהמ"ש דחה הכרעתו בסוגיית עדות פרסהודיה מהדרום
| ביהמ"ש דחה הכרעתו בסוגיית עדות פרס 15:33, 31 מאי 2006 / ד' בסיון תשס"ו |
| ביהמ"ש דוחה את הכרעתו בדרישה לזמן את המשנה לרה"מ השר פרס לפזר את הערפל בסוגיית פולארד. העותרים טוענים כי לפרס ניתנה התחייבות אמריקנית שהמסמכים שפולארד העביר לישראל יוחזרו, ולא ישמשו ראיות נגדו. | |
| הבוקר התקיים בבג"ץ דיון בעתירת יונתן פולארד בסוגיית המסמכים שהוחזרו על ידי ישראל לארה"ב. מדובר במסמכים שהעביר פולארד במסגרת פעולת הריגול שלו כסוכן ישראלי. האמריקנים דרשו כי המסמכים יושבו אליהם אך כפי שנטען בעתירה, הובטח כי לא ייעשה בהם שימוש כראיות. פולארד הורשע במסגרת עיסקת טיעון בריגול נגד ארה"ב כאשר ביסוד עיסקת הטיעון שימשו המסמכים כראיות. בעתירה טוען פולארד, הכלוא מזה 21 שנים, כי בין מי שהיה באותה עת ראש הממשלה שמעון פרס לבין שר החוץ שולץ נרקמה הסכמה לפיה ישראל תחזיר המסמכים והם לא ישמשו כראיות נגדו. במסגרת העתירה ביקשה פרקליטתו של פולארד, עו"ד ניצנה דרשן לייטנר, כי בג"ץ יזמן את שמעון פרס לעדות כדי להבהיר את הסוגיה.
בטרם פתיחת הדיון אמרה דרשן לייטנר לכתבנו שבי אברהם כי בכוונתה לדרוש מבית המשפט לזמן לעדות את המשנה לראש הממשלה השר שמעון פרס, על מנת שבעדותו יסיר ערפל מעל שאלת סיכום שהיה או לא היה עם הממשלה האמריקאי באשר לשחרורו של פולארד. עו"ד דרשן לייטנר ביארה כי על פי הסיכום שהיה לכאורה בין ישראל לארצות הברית, המסמכים שהעביר פולארד במסגרת הריגול עבור ישראל הוחזרו לארה"ב אך לא היו אמורים לשמש כראיות נגדו. על פי הידוע ישראל הקפידה להחזיר את כל המסמכים כמתחייב כבר בשלב ראשוני של התפתחות הפרשה. זאת על מנת למזער את הנזק ביחסים בין שתי המדינות, אולם למרות זאת המסמכים הם אלו שאפשרו לתביעה האמריקנית להרשיעו במסגרת עיסקת טיעון. המדינה טענה כי עד עכשיו לא ברור אם היתה הסכמה כזו. דרשן לייטנר הוסיפה וטענה שקביעה זו של הממשלה מנוגדת למסקנותיה של 'ועדת אבן' שקבעה בתום דיוניה כי אכן הייתה התחייבות כזו. "בכוונתנו לדרוש מבית המשפט לזמן לעדות את השר שמעון פרס שכיהן באותם ימים בתפקיד ראש הממשלה, שכן הוא האדם היחיד שיוכל להעיד על הדברים ובכך לפזר את הערפל שעל הדברים". אסתר, רעייתו של יונתן פולארד הביעה תמיהה באזני כתבנו "מדוע המדינה נלחמת בפולארד בדיוני הבג"ץ במקום לעזור לו להשתחרר. הוא הרי סוכן ישראלי ומוטלת על הממשלה אחריות להביא אותו הביתה".
בתום הדיון החליט הרכב השופטים, פורקצ'ה, חיות ונאור, לדחות את ההכרעה בשאלת זימונו לעדות, כן או לא של שמעום פרס, למועד מאוחר יותר. השופטים התחבטו בשאלה אם ראוי לבית המשפט להתערב בסוגיות הנוגעות למדיניות החוץ של ישראל. לעומתם טענה עורכת הדין ניצנה דרשן לייטנר כי "הואיל ומדובר בסוגייה של זכויות אדם בית המשפט נוטה להתערב כפי שהיה בהתנתקות". כאמור, בית המשפט החליט לדחות את הכרעתו למועד מאוחר יותר.
(הצילומים מביהמ"ש: שבי אברהם. ערוץ 7) | |||||||||||||
פרסום ראשון:09:48, 31 מאי '06 עדכון האחרון:15:33, 31 מאי '06 |
איזה מעאפנים!עתניאל בן קנז
מי?ממיאמי...
שלא רוצים לשחררותועתניאל בן קנז
אאההההההההה אבל לא הבנתי מי לא רוצה לשחרר אותו...ממיאמי...
האמריקאים.. ולישראל לא ממש אכפת ממנו..הודיה מהדרום
צריך לעשות משו... אבל מה?!?!פליץ
איך מוציאים אותו מהכלא האמריקאי המסריח?!?
איך לוחצים על המדינה לעשות את זה?? שמאלמרט לא יעשה כלום... הוא פחדן מדי...
אם אני הייתי כבוד רה"מ הנכבדה...
עזבו, זה דבר שמסוכן לחשוב עליו! האא... המדינה תחת שלטוני... *מצטמררת*
אם אני אי פעם מעלה שוב רעיון כזה תבעטו בי חזק ישר בבטן האא...
את מורההה..הודיה מהדרום
*מוזרהההה..הודיה מהדרום
נכון!!פליץ
כולם אומרים את זה...
מוזרה עם שיגעון גדלות... המממ.... אולי אני אקים מפלגה כזאת...
זה די דומה למה שאמרו על עמיר פרץ - מוסכניק עם שיגעון גדלות... האא
מוזרים שולטים!! במיוחד כאלה עם שיגעון גדלות...............
שרוטטטטטטטטה..הודיה מהדרום
כבר אמרת את זה, לא? האאפליץ
ועדיין לא נמאס לך... אני מעריצה אנשים עקשנים...
יופי! יש לי מעריצה חדשששששה..הודיה מהדרום
אני שמחהפליץ
את?הודיה מהדרום
אהה אז אני יותר שמחהפליץ
כי זכית במעריצה כמוני...
אבל מצד שני את צריכה להיות מטורפת מאימה! האא חעחעחע
לאלאלאלאןלא..הודיה מהדרום
לאלאלאללאלאלאלא..הודיה מהדרום
מה לא500X ???פליץ
לוזוכרת כבררר..הודיה מהדרום
אהה אז בסדר האאפליץ
את מוווווזרה..הודיה מהדרום
ואת שוב חוזרת על עצמךפליץ
איזה אומץ ראוי לשבח!
צריך אנשים כאלה בימינו...
בלעע.. ; ; ש ; ;ר ; ; ו &הודיה מהדרום
אני חושבת שניסית להגיד "שרוטה"פליץ
אהההמ.. כניראה שכןןןןן..הודיה מהדרום
בלי קשר - אחותי קוראת לי סתומיייייתתתתפליץ
אועוקעייי... שיהיהיהיהיה..הודיה מהדרום
פליץ - בטירוף שלך. האא קונקטינג פיפלפליץ
|tuhhhha// t, ctn, nuzrrrrv//הודיה מהדרום
נדחתה עוד עתירה של פולארדהודיה מהדרום
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
הקלטה מרשת ב': דיווח על דחיית העתירה לבג''צ לחייבהודיה מהדרום
איתן: לא הפקרתי את פולארדהודיה מהדרום
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/433/951.html
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
הצתרפו עכשיו למצע יהונתןהלל92

*הצטרפוהודיה מהדרום
מכתב מיהונתן פולארד לתושבי שדרות! ; מחר: הפגנת הזדהודיה מהדרום
מכתב מיהונתן פולארד לתושבי שדרות! ; מחר: הפגנת הזדהות עם תושבי שדרות בת''א!!
מצורף בזה מכתבו של יהונתן פולארד אשר הועבר הבוקר לשובתי הרעב בשדרות באמצעות אשתו אסתר. לאור מכתבו של יהונתן אנו מצטרפים וקוראים לציבור להגיע לשביתת הרעב עצמה ולפעולות ההזדהות עם השובתים המתקיימות ברחבי הארץ. מחר, יום שלישי, בשעה 17:00 תתקיים הפגנת הזדהות עם תושבי שדרות בצומת רכבת צפון בת"א (ראו מודעה בסוף הדף).
אנא הפיצו את הלאה!
מכתבו של יהונתן פולארד לתושבי שדרות
לתושבי שדרות היקרים
השלום והברכה!
אף שהדבר איננו פשוט כלל במצבי אני חש חובה להעביר אליכם מסר של חיזוק ותמיכה במאבקכם.
לפני 5 שנים כתבתי מכתב לראש הממשלה דאז, אריאל שרון, וחתמתי אותו במשפט הבא: "דע לך שהיכולת הזו לשאת את כאבם ולהתעלם מבכיים של כלל אזרחי המדינה היא בסך הכל הרחבה של היכולת להתעלם מכאבו של סוכן אחד. אחרי הכל חמישה מליון איש הם חמישה מליון פעמים איש אחד...". האמת היא שכשכתבי את הדברים לא הייתי מתאר לעצמי עד כמה קיצונית תהיה נכונותם כיום. לפני 5 שנים איש לא תיאר לעצמו בחלומותיו הגרועים ביותר שמצבו של עם ישראל בארצו יכול להתדרדר עד כדי כך.
רצוני לומר לכם, אנשי שדרות היקרים, שבמאבקכם להפסקת הפקרת עירכם לטרור אתם נאבקים לא רק למען תושבי שדרות אלא למען המדינה והעם כולו. אותה ממשלה שמאפשרת את הפקרת חייכם לנוכח ההפגזות היום-יומיות היא זו שמסוגלת להפקיר כל אזרח ואזרח. אם פעם היו מי שחשבו שזה קורה רק לאחרים: נעדרי צה"ל, מדחת יוסוף, חיילי צד"ל, המשת"פים או הקשישים והחולים, היום זה כבר ברור שמדיניות ההפקרה מסכנת כל אזרח בישראל!
אנו חייבים להחזיר את הערבות ההדדית! אחד בשביל כולם וכולם בשביל אחד!
הלוואי שהייתי יכול להיות אתכם בימים אלה באופן אישי ולהפגין יחד עמכם בשדרות. כיוון שהדבר נמנע ממני אני שולח אליכם את אשתי היקרה, אסתר, על מנת שתמסור לכם את אהבתי אליכם ואת המסר שמכתב הזה.
אני קורא לכל עם ישראל: עורו למען אחיכם תושבי שדרות! ואם לא למענם – אז למען עצמכם! כפי שאיש לא תיאר לעצמו לפני מספר שנים שערים בישראל יופצצו והעולם לא ירעד, כך איש מאיתנו לא יכול לתאר לעצמו כמה נורא יהיה המצב בעוד זמן לא רב אם לא נתעורר עכשיו.
אני, מכאן, מתפלל להצלחתכם ולרפואת הפצועים ומאמין שאסור להתייאש וסופם של הטוב ושל האמת לנצח.
באהבת ישראל
יהונתן פולארד
אחים לא מפקירים!
ביום שלישי [י"ז סיוון (13/יוני)] בשעה 17:00
כולם מגיעים להפגנת ההזדהות עם תושבי שדרות
בצומת רכבת צפון (ארלוזרוב) בת"א
לפרטים: 0525682517 , 0523662799
-----------------------------------------------------------------------
To removal from the following list clickon Url:
http://www.freepollard.org/email-list/email-list.html
רענון של האשכול..הודיה מהדרום
הממשלה אינה מתחייבת לבקר את פולארדהודיה מהדרום
15/06/2006
הממשלה אינה מתחייבת לבקר את יונתן פולארד בכלאו בארה``ב. השר המקשר בין הממשלה לכנסת יעקב אדרי סירב להתחייב אתמול בכנסת כי נציג הממשלה יבקר את פולארד בכלאו.
בתשובה לשאילתא של ח''כ אורי אריאל (איחוד לאומי) אמר השר כי נושא פולארד עלה במסגרת פגישותיו של ראש הממשלה אהוד אולמרט בביקורו בארה''ב והוקם צוות בראשות מזכיר הממשלה שעוסק בנושא ומתכנס מעת לעת לטפל בכלל הנושאים הנוגעים לעניינו של פולארד ובני משפחתו. ח''כ אריאל אמר בדיון לשר: ''ראש הממשלה הקודם הינחה את השגריר לבקר פעם בחודש את האסיר יונתן פולארד בכלאו. שמענו בתקשורת על הביקור וזה היה לפני שמונה חודשים, ביקור מאוד מתוקשר. זה יפה שהשגריר ביקר אותו פעם אחת, זאת בהחלט התקדמות, אבל האם אתה יכול להגיד – שהממשלה תדאג שהשגריר יבקר אותו לפחות פעם בחודש, והאם אתה מתכוון לבקרו באופן אישי''. השר אדרי הבטיח לבדוק את הדברים אך לא התחייב על ביקור שר כלשהו. אדרי ציין כי הוא עצמו ישמח לבקר את פולארד אם יזדמן לארה''ב.
http://www.hazofe.co.il/%5Cweb%5Cnewsnew%5Ckatava6.asp?Modul=24&id=46175&Word=&gilayon=2772&mador=
עשו גם כתבה ב A7צחקן
אההה?!.........הודיה מהדרום
ביום א' עצרת תפילה בכותל למען פולארד בהשתתפות הרבהודיה מהדרום
ביום א' עצרת תפילה בכותל למען פולארד בהשתתפות הרב אליהו
עצרת תפילה בכותל המערבי
הציבור הקדוש נקרא לבוא ולהשתתף בתפילה מיוחדת למען שיחרורו המיידי של אציל הנפש, היקר באדם
יהונתן פולארד הי"ו
אשר מסר נפשו להצלת יהודים רבים תוך מסירות נפש עצומה
אל לנו להתעלם בשעה קשה זו כשהוא נמק בכלא, 21 שנה, ואנו מחוייבים ומצווים בעת הזאת לבוא בהמונינו להתפלל ולהתחנן לפני בורא עולם למען שחרורו המיידי.
ולכן מצוה גדולה על כל אחד ואחד לבוא ולהשתתף בתפילה המיוחדת שתתקיים ביום ראשון ערב ראש חודש תמוז תשס"ו
בשעה 18:00
בכותל המערבי - שריד בית מקדשנו
בהשתתפות
מורנו ורבנו עטרת ראשנו - מרן הראשון לציון
הגאון רבי מרדכי אליהו שליט"א
"והן קל כביר לא ימאס תפילת רבים"
הקפצההלל92
כולם באים !!!!!!!!
עוד שעתיים
ואחרי זה סיבוב שערים
הקפצה לצורך ריענון האשכולהודיה מהדרום
וואי, כבר שכחתי מהאשכול הזה בכלל...עינבאחרונה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי
אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר
ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ
מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?
ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד
ממש יועיל לי
אתה לא בפורום הנכוןזיויק
טעותיאיר גדסיאחרונה
אתה צודק לא ידעתי אני חדש
איך אני מוחק
אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק
בואו נחיה אותו
מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון
למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?
גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7
גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,
וגם עם שלושת הנערים הי"ד
זה חדש יחסית
עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית
(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?
כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?
פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"
כל הפרטים, להאזנה>>
קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב
קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>








