עד גיל חודשיים ישנה פחות או יותר בסדר. בסביבות גיל חודשיים התקפי הגזים שלה, שהתחילו קצת קודם, החמירו מאוד. מהשעה 3-4 אחרה״צ היא הייתה מתחילה להתפתל מכאבים ולצרוח. ככה עד הלילה, מה שאומר שהיא כמעט לא ישנה במהלך היום (הורדתי מהתזונה שלי כל דבר אפשרי שחשוד כגורם לגזים, בקושי נשאר לי מה לאכול. לא עזר...).
בשבוע וקצת האחרון נראה שהמצב קצת השתפר מבחינת הגזים, רק שנראה שההתנהגויות שקשורות לכך השתרשו. למרות שכבר לא כואב לה אחרה״צ היא פשוט לא ישנה. נרדמת קצת בהנקות, אבל ברגע שאני שמה במיטה מתעוררת. לפעמים לוקח 10 או 20 דקות, אבל לא יותר. היא פשוט לא ישנה עד הלילה.
בלילה צורחת עד 2-3 לפנות בוקר (לפעמים גזים, לפעמים סתם בלי סיבה), יונקת ונרדמת בהנקה, ואז ישנה בדר״כ יפה עד שעות הבוקר המאוחרות (כמובן עם התעוררויות להנקות ואז חוזרת לישון, שזה לחלוטין לגיטימי ועם זה אין לי בעיה).
אני מותשת... אין לי שניה פנויה במהלך היום כי היא פשוט לא ישנה ואני כל היום איתה. כל היום אני עסוקה בלשעשע ולשחק ולהרגיע. אין לי זמן לאכול, בקושי ללכת לשירותים יש לי זמן. ובטח שאין לי זמן לדברים אחרים (נניח להתקשר לכל מיני סידורים שיש לי ונדחים שבוע אחר שבוע).
רעיונות? למה היא לא ישנה? איך אפשר לארגן לה סדר יום קצת יותר שפוי, מבחינת שתינו?