אני לא עובדת כרגע, אולי בעוד כמה חודשים.
בעלי המקסים והאהוב התגלה כאבא טוב אמנם, אבל בן זוג קצת פחות... הוא טוב עם הילדה, אבל עושה רק אם מבקשים ממנו. ואז מתנהג כאילו עשה לי טובה.
מבחינתו על מה אני מתלוננת בכלל, הרי אני לא עובדת והוא עובד נורא קשה. מתלונן שהוא עייף, כשאני ברגע שהילדה מתחילה לצייץ בלילה לוקחת אותה לסלון כדי לא להפריע לו, שיישן.
הוא אף פעם לא קם אליה בלילה, מבחינתו זה התפקיד שלי כי אני לא עובדת. אז זה יום רודף לילה רודף יום שרק אני איתה. הכל כולל הכל בהקשר של הילדה רק עליי. הוא משתמש בהנקה כתירוץ. אומר שאין לו איך לעזור כי אני מניקה. ממש מתחשק לי לפעמים להפסיק להניק רק כדי שיגמרו לו התירוצים לפחות. הוא מגיע הביתה ב-8 בערב כל יום ובקושי רואה אותה. בשבת הוא עייף מהעבודה וצריך לנוח. אפילו לא עושים סיבוב בשכונה.
אני על סף קריסה, והוא מתנהג כאילו מה הבעיה שלי ואיזה כיף לי שאני בבית ולא צריכה לעבוד.
עברנו למקום חדש לפני שנה, אני לא מכירה כאן אף אחד. גם במקום הישן אין ממש חברים, כל הקשרים שהיו לי בחיים לא החזיקו. גם הקשרים עם המשפחות ממש לא קרובים.
היא תינוקת קשה, לא ישנה וצורחת המון. אני בקושי יוצאת איתה מהבית כי עם כל הצרחות האלו זה מדכא ממש לצאת ומתיש אותי נפשית. בקושי רואה אנשים ובקושי מדברת עם אנשים. רק איתו, כשאני לא כועסת עליו. ועם הילדה. זהו.
אני מוזנחת, נראית רע. אין לי זמן או אנרגיה להשקיע בעצמי. מתבאסת להסתכל במראה. פעם נראיתי טוב, עכשיו ממש לא.
מאוהבת בילדה, לא חושבת שזה דכאון אחרי לידה. פשוט עייפה נורא ומותשת.
ומבואסת מבעלי שמזלזל בקושי שלי ולא מנסה לעזור. ואם עוזר מתנהג כאילו עשה טובה. לדעתי זו הבעיה הכי גדולה שלי, יותר מהעייפות ומהכל, כי זה פשוט גורם לי להרגיש לבד לבד לבד.
דיברנו. אמר שהוא כן מעריך את ההקרבה שלי עם הילדה בבית, למרות שאני מרגישה שלא. מנסה קצת יותר לעשות דברים מאז השיחה.
אבל הוא יודע שלא הספקתי לאכול, לא ראוי להציע לי משהו, במיוחד כשהוא גם ככה מכין לעצמו?
ואם כבר הוא עם הילדה ואני הולכת לנוח, למה להיכנס לחדר השינה כדי לקחת משהו ולהדליק בהפגנתיות את האור? במיוחד כשאני ממש ממש משתדלת לא להפריע לו כשישן.
כמו שאמרתי - גם אם עושה משהו מתנהג כאילו עושה טובה.
אני מרגישה הכי לבד בעולם. חשבתי שאני מכירה את בעלי, מסתבר שלא.
ממש עצוב לי.
אל תעשי חשבונות עם בעלך, עזבי אותך מזה, זה רק יגביר את התסכול. תפני ישירות אל הקב"ה.