ואיך פינת משחקים?
אם הייתם בונים ביתמחכה עד מאוד
ואיך פינת משחקים?
כבר מעכשיו*אשתו של בעלי*
האמת . לא עזרת לי אבל בכללמחכה עד מאוד
אני חייבת להגיב, כי ממש לא אהבתי איך שהגיבו לךאמושית
אני ב"ה לא מסודרת מדי,
ואני באמת באמת שמחה בזה!
לשמור על סדר וניקיון עם קטנטנים דורש המון מאמץ, וכדי להגיע לסיפוק מי שהיא פדנטית צריכה להתאמץ ולהקריב הרבה,
בעוד אני יכולה להיות מסופקת מהרבה פחות 
ואם מי שהיא פדנטית לא מגיעה למצב סדר שהיא מרוצה ממנו אז זה הרבה יותר גרוע... (עולה בהרבה עצבים וכעס, וחבל)
למה שלך תמיד מבריק?מחכה עד מאוד
5!!*אשתו של בעלי*
לפי הגיל את סיימת.מחכה עד מאוד
מי שמסודרת ונקיה*אשתו של בעלי*
לא לכולם מתאים בית מסודרתפוחית 1
והקשר בין מה שכתבת לנושא שהיא העלת פה,הוא..?*אשתו של בעלי*
מישו פה דיבר על אושר?
גם ההערה הראשונה שלך לא היתה ככ קשורה לשאלה הפותחת...חילזון 123
הכי קשורה!!*אשתו של בעלי*
זכותך לחיות בבית מבריקאורי8
אז אצלי לא היה לזה מחיר*אשתו של בעלי*
כייף לךאורי8
אז זהו! ש...*אשתו של בעלי*
ובגלל זה הבית הפרטי שלי נקי ומסודר.
הילדים זזים,הילדים מלכלכים,אבל הילדים יודעים מגיל אפס להתנהל עם כללים של בית.
אוכלים רק במטבח וליד השולחן ולא מסתובבים עם אוכל ברחבי הבית.
מפנים כלים כשמסיימים לאכול.
כשמסיימים לשחק אוספים הכל לפני שפותחים משחק אחר.
יש כללים!
וכשמחנכים ילדים מגיל אפס התנהלות תקינה בבית,העבודה קלה מאוד.
הכל עניין של חינוך וחשיבות.
גם חינוך לסדר וניקיון זה חשוב...לכל אלה המצקצקים שלתת תשומת לב לילד זה יותר חשוב מאיך שהבית נראה.
כי כבר יצא לי לשהות בבתים שנראו והריחו זוועה וה' ישמור ורק רציתי לברוח משם,כי זה היה פשוט מגעיל להיות בו.
אז כן,אצלי זה בד בבד.
גם מקבלים תשומת לב,גם משחקים,גם מלכלכים וגם נקי ומסודר.
הכל עניין של חינוך מגיל קטן.
ואם זה חשוב להורה והוא מעביר זאת לדור הבא,בסוף זה גם חשוב לילד.
יש אמצעאורי8
ריבונו של עולם*אשתו של בעלי*
בחיי! לפעמים נדמה לי שאנשים פה מדמיינים...
תהיו בריאים בבלאגן שלכם.
וגם לא הולכים לעבוד אלא נמצאים כל היום בביתבתאל1
וזה גם עניין של אופי לגמרי.
אין דבר כזהשוקולדד ציפס
אצלך אולי אין דבר כזה*אשתו של בעלי*
תגידי, בעלך עוזר לך ונמצא הרבה בבית?וואוו
נו ואז?סדר נשים
אז כלום*אשתו של בעלי*
וכל אחד מה שיותר קשה לו
אין מושלם!
פה דיברו על עניין סדר/ניקיון
ועל כך הגבתי.
זה הכל.
לדעתי הערה הזאת עוקצנית ולא במקוםנפשי תערוג
אולי מטבח סגור חלקית?יראת גאולה
נראה לי שלא מקובל לבנות כיום מטבח סגור לגמרי. למרות שבבית עם ילדים זה ממש פרקטי.
פינת משחקים -
גם כן משהו דומה. ראיתי אצל חברים משהו מוצלח - מעין חדר משחקים שלא סגור לגמרי (2 קירות ועוד 2 חצאי קירות, אבל בלי דלת, חלל פתוח לתוך המבואה של חדרי השינה) - וממש נראה לי פרקטי. זה בעצם תחום לאזור מסויים, אבל לא סגור לגמרי. והפתח כמובן לכיוון החדרים ולא לכיוון הכניסה.
תודה רבה יראתמחכה עד מאוד
נראה לי שסגור חלקית או סגור אבל מרווחחילזון 123
יש אצלינו מטבח סגור. עם דלת הזזה
זה מאד נח שאני יכולה לסגור דלת ביום שישי לבשל בלי שהקטנים נכנסים לי כל רגע ונוגעים בכל דבר
זה נח שאפשר לבשל ביום שישי ולהכניס שבת בנחת עם סלון ופינת אוכל מאורגנים למרות שהמטבח בלאגן.. (כןןן ברור שהיה הכי נחמד אם גם שם היה מבריק, אבל הכוחות שלי מוגבלים, לפעמים ה"עוד משהו" הזה הוא בילתי אפשרי לחלוטין. ולפעמים היום היחיד שאני יכולה לבשל זה יום שישי בצהריים ואין זמן, במיוחד בחורף)
נח שאפשר לטגן משהו ולסגור את הדלת.
זה גם נח שיש חלוקה בין הסלון למטבח. על השולחן של הפינת אוכל לא אוכלים כמעט באמצע שבוע וזה יותר נח ויותר מסודר לנו ככה.
החיסרון הוא שזה מרגיש קצת צפוף הרבה פעמים כי המטבח לא ענק ולפעמים כשכמה ילדים נמצאים איתי במטבח וגם מנסים לעשות משהו, לקחת אוכל וכו' זה מרגיש עמוס...
גם באזור הדלת (שהיא לא גדולה) אם עומדים כמה אנשים זה מעיק לפלס מעבר... (אז אם עושים דלת כדאי לעשות דלת הזזה רחבה)
עוד חיסרון שלפעמים אני מבשלת והילדים משחקים בסלון ואני לא ממש רואה אותם באופן רצוף וזה לפעמים מעצבן ללכת לראות כל רגע מה הם עושים...
אני חושבת בעקרון שנגיד אם ההפרדה בין הסלון למטבח היתה של קיר בגובה של 3/4 ועם דלת רחבה יותר זה היה נותן קצת יותר הרגשת מרחב.
בקיצור רוב האנשים שנכנסים אלינו מתפלאים איך זה נח מטבח כזה אבל לי בסה"כ זה מאד נח. ואני לא יודעת איך מסתדרים עם מטבח פתוח לגמרי לסלון. נראה לי לגמרי לא פרקטי.
בקשר לאי מפריד זה נראה לי פחות נח. נראה לי כמו מקום להצטברות בלתי נגמרת של חפצים...
להיות מבולגן זה אחלה.אלף מחשבות
אני חושבת שמטבח סגור עוזר למדר בלגן, כך שאם רוצים מראה מסודר של הבית אפשר להשתלט עליו חלקית ואז להכניס אורחים...
באופן אישי כמבולגנת אני פחות אוהבת משטחים שאפר להניח עליהם חפצים מסיבות מובנות... ולכן לא הייתי חושבת על אי.
בהצלחה ומזל טוב!
את יכולה לעשות את האי המפריד רחב ובגובה כמו שולחן פינת אוכלאם ל3+
אותו רעיוןבלדרית
ליצור אזורי בלאגן נסתרים יחסית כמו מגירות גדולות או קופסאות אחסון. חשוב שיהיה מקום לכל דבר ובצורה כזו שיהיה מאוד מהיר לסדר.
הרבה פעמים בלאגן נובע מעודף חפצים או מחוסר זמן/כוח לסדר. אם תרגילי את עצמך לשים דברים במקום מסויים זה יהפוך בסוף לאוטומטי ויהיה לך קל הרבה יותר למצוא אותם.
הייתי הולכת על משהו מפריד בין המטבח לסלון, אבל אולי לא סגירה מוחלטת. אי יכול להיות פתרון נחמד אבל תטצרכו לרוקן אותו מדי פעם מחפצים שהצטברו עליו, זה לא סידור מסובך וזה עדיף לדעתי על בלאגן בשולחן האוכל. גם בגלל שהוא בשימוש תמידי אי אפשר להשאיר עליו יותר מדי דברים כי זה מפריע.
אפשר ליצור מתחת לאי איזור אחסון וזה מאוד שימושי.
כדי למנוע מראה מבולגן עדיף לכם לסגור כל איזור אחסון בדלתות אטומות, ככה הבלאגן ''מתחבא'' וכלפי חוץ הכל טוב. פחות ללכת על כוורת פתוחה ומדפי נוי כי זה לא נראה יפה עם הבלאגן.
אצלי המטבח פתוח אבל מוסתר יחסיתחנהלה
פינת משחקים אין.. אבל מצטרפת להמלצה על מקומות אחסון זה בהחלט עוזר.
בהצלחה!
תלוי כמהאמא וגם
מבולגן.
אבל בהחלט לא הייתי עושה מטבח ראווה פתוח בכניסה לבית כשפדנטיים.
אם את בונה בית פרטי וכל האפשרויות פתוחות בפנייך, לדעתי כדאי להתייעץ עם מעצבת פנים
ולהעלות בפניה גם את הנושא הזה, ככה שתוכל לתת מענה לארגון נכון של דברים ומקום לכל דבר.
בכל מקרה לא חושבת שכדאי לבנות בצורה שעלולה לגרום לצער או סבל
צער מזה שהבית נראה רע, או סבל מזה שצריך לסדר ברמה הרבה יותר גבוהה ממה שנכון לכם
חצי פתוחירושלמית טרייה
כלומר:
1. פתח קצת יותר רחב מדלת
2. בצדדים, לפי איך שמסתדר בתכנון, לא להרים קיר עד למעלה כאילו זה חדר סגור אלא קיר עד חצי גובה. כלומר מעבר לקיר יכולים להיות ארונות ושיש, וקיר עם קרמיקה בגובה של כארבעים ס"מ.
זה אומר שהמטבח פתוח מבחינת אור, אויר, אפשר להגיש ולהעביר דברים מעל הקיר הזה וכו'. אבל מי שלא עומד ישירות מול הפתח לא באמת רואה פנימה.
ומרוויחים עוד שטח מטבח, כמובן.
ואפשר גם לעשות אדן שיש על אותו קיר שהוא מקום להניח דברים קטנים (אצלנו זה השטח לפלפונים, ראוטר, מטענים ופתקים) או אפילו אדנית עם ירק!
ולגבי ההערה של "אשתו".. אני קצת מסכימה עם זה שכדאי לארגן את הבית היטב בהתחלה. אפילו עם עזרה מקצועית. כשיש מקום מוגדר ונכון לכל חפץ הרבה יותר קל לשמור על הסדר, וכשמסודר הרבה יותר קל לשמור על הניקיון.
בפינת המשחקיםניקיתוש
קופסה למכוניות, קופסה לאנשים, קופסה לחיות, קופסה לקפלה... עדיף קופסאות זמינות שקל להוציא ולסדר
ושיהיו דומות אחת לשניה ככה זה יותר יפה.
אני קניתי באיקאה קופסאות שקופות עם מכסה, ממש אני רואה איך קל לקטנים לסדר יותר, ממקד אותם.
או שיש מדרגות כאלו עם קופסאות על מסילות, נראה לי גם מוצלח לסדר.
בגדול גם במטבח, כמה שיותר ממויין, יותר עוזר לסדר בהמשך.
היום גם מודרני יותר ארונות סגורים אז זה טוב לבלגן, לדוג' תריס גלילה כזה.
אבל תחשבי עם עצמך איפה הבלגן ואת זה תמקדי,
עיתונים? סל יפה. מכתבים? תני פיתרון
אני גם בניתי לא מזמן, חשבתי על פרטים כמו גניזה, כובעי שמש, סוודרים,
גם יותר קל לי לסדר עכשיו וגם מיקד אותי במהלך הבניה
כמה שאלות להכוונהשוקולדד ציפס
כמה אנשים אמור להיות בו במקביל?
גם אוכלים שם?
מה אתם עושים במטבח? (לדוג' אצל ההורים שלי חיים במטבח.. קוראים משחקים מדסקסים על כוס קפה ורב הזמן שוהים שם)
הוא מאוור? לאן יצא הריח של הבישולים?
בכל מקרה הייתי הולכת או על סגור או על פתוח ומשלימה עם המינוסים של ההחלטה
אבל לא אי מפםריד.
בתור בחורה מבולגנת
זה לא אי מבטחים
זה אי-אפשר-לסדר-בחיים-את-המקום-הזה!!!!
סגורפרה
לי תמיד נראה שעדיף מטבח סגור.
אתה יכול להיות במטבח בלי שכולם רואים אותך.
הריחות. הבלאגן. מה שאתה עושה שם נסתר מעיני האורחים.
אם אתה באמצע לבשל, לנקות... לא כל מי שנכנס הביתה צריך להיות חלק מזה.
בנוסף זה עוד חדר שאפשר לשבת בו בנחת ובשקט.
אגב בארה"ב כל המטבחים סגורים- חדר נפרד, לא ברור למה בישראל קוראים למטבח פתוח מטבח אמריקני 
...פנסאיאחרונה
לעניות דעתי רוב המגיבים לא ענו על השאלהyr
כלומר הם הציעו הצעות נחמדות איך לעצב אבל (רובם לא כולם) התעלמו מההדגשה שנתת על הבלאגן.
מתוך הדגשה זו אני למד שאת דומה לאלה שכתבו שהם באמצע מבחינת בלגניסטיות, כלומר שאין לך כוח/זמן/חשק להשקיע בסדר, אבל הבלאגן כן מפריע לך קצת ולכן את רוצה לתת את הדעת בתכנון איך להתמודד עם זה.
ואחרי הניתוח הזה התשובה היא ברורה וחדה שעדיף לך מטבח סגור וגם חדר משחקים סגור!
כך יש מקום מוגדר לבלאגן והמרחב העיקרי של הבית נותר מסודר יחסית, וגם אם לא אז אפשר בקלות לטאטא מתחת לשטיח כשצריכים ולהעיף את הבלאגן אל החדר הסגור
תודה תשובה טובה.מחכה עד מאוד
אצלנו זה לא עבד ככהyr
אלא או מטבח או ילדים...
או שהקטן מסתובב במטבח עצמו ומפריע קצת ומקסימום נותנים לו לשחק עם מצקת ומכסה של סיר וכדומה.
אבל אני יודע שיש כאלה שכן נהגו כמו שאת אומרת ויצרו פינת משחקים בסמוך למטבח.
מטבח סגור - חובה.מתואמת
פינת משחקים - צמודה לסלון, עם קיר מפריד אבל לא הרמטי, כי אחרת הילדים פשוט לא ישחקו בה... ושתהיה יחסית גדולה, כדי שלא יצטרכו כל הזמן לברוח לסלון. (אבל שעדיין תהיה קרובה לסלון, שהוא המרכז המשפחתי - כדי שלא ירגישו מחוץ לעניינים...)
כותבת לך מניסיוני כמבולגנת... או מניסיוני כאמא לילדים קטנים, שמנסה לשחרר ולתת להם להוציא מרץ בלי לחץ מצדי...
בהצלחה לכם!
מטבח יד שניהhodayab
מקפיצה...hodayab
כן אני.אונמר
אמור להיות אותו גודל או משהו אחר שנכנס במקום שיש לך.
אני נגיד כן שיחקתי עם זה.
לקחתי מטבח שהיה לו ר' ועוד אי.
כשמובילים בכל מקרה מפרקים את השייש, אז את הר' פירקו לי, ושמתי במקום את שני הפסים את הר'-
את הפס הארוך ולידו במקום את הקצר (שהיה לי ארוך מידי) שמתי את האי.
ככה יצא לי יותר ו' וזה יותר מתאים לי לחלל פה.
צריך למדוד ולראות איך זה נכנס לך.
שימי לב שבאמת זה במצב טוב ולא עכשיו עץ מנופח ממים או מגירות לא נפתחות.
אחותי גם עשתה יד שניה, והתאים לה בול למטבח הר' איך שהוא היה בדירה הקודמת שלו.
יש אצל דודים שלינפשי תערוג
משהו ממש יפה. יד שניה.
עלה גרושים לעומת חדש.
לא חייב שיהיה באותו גודל
מטבח מורכב מקוביות. אפשר לסדר בצורה אחרת.
שיש כמובן חייב שיהיה באותו צורה. אחרת קשה להתאים אותו למטבח החדש. אבל שיש זה הוצאה קטנה יחסית. מקסימום עושים חדש.
לשים לב שהמטבח שנקנה טוב ולא מנופח/מעובש
תודה רבה לשניכם!hodayabאחרונה
עזרתם לי מאד!
תיקון קילופים קטנים במשקופי עץמדברה כעדן.
מחפש תמונות לרכישה של רבנים
אני מחפש צילומים של רבנים מוכרים לצורך מכירת תמונות לאתר שלנו
היכן ניתן לרכוש תמונות עם זכויות יוצרים?
חשוב צילומים באיכות לצורך הדפסה.
תודה
מיטה יהודית דגשים והמלצותgmail
שלום,אשמח להמלצות על מיטה יהודית באזור המרכז ודגשים מה חשוב,לשים לב וכל דבר שיעזור,
בברכת חלומות מתוקים
לשים לב שאם קונים עם ארגז מצעיםטוט
המלצה למצעים למיטה יהודיתzvikaabאחרונה
רציתי לשתף אתכם בהמלצה חמה לקניית מצעים למיטה יהודית.
לאחרונה גיליתי את אתר "מצעים בכפר" ונדהמתי מהמבחר העשיר שיש להם.
הם מציעים סטים מותאמים במיוחד למיטה יהודית, וגם מצעים למיטת יחיד ומצעים למיטה וחצי.
יש אפשרות לבחור בין מצעי סאטן למצעי פרקל, שניהם ידועים באיכותם הגבוהה ובנוחות שהם מספקים.
המגוון הרחב של דגמים וצבעים מאפשר לכל אחד למצוא את הסגנון המתאים לו.
אם אתם מחפשים מצעים איכותיים למיטה יהודית, אני ממליץ בחום לבדוק את האתר הזה.
אשמח לשמוע על החוויות שלכם אם תחליטו לקנות משם! מישהו כאן כבר התנסה במצעים שלהם? אשמח לשמוע דעות נוספות.
המלצה לתנור משולב דו תאיטלזי
sauter TSD680Xעשב לימון
כמה זמן יש לך אותו?טלזי
כמה זמן יש לך אותו? שמעתי שיש להם בעיה שהדלת מתפוצצת
לנו יש אותו כ9 שניםנפשי תערוג
מאוד אמין.
ב9 שנים התקלקל רק כפתור פיקוד ונורה שנשרפה.
חוץ מזה מתפקד אחלה
בערך 8 שנים. שום בעיהעשב לימוןאחרונה
מה שלמדתי בדרך הקשה על תלית מדףבינייש פתוח
תלית חפץ כבד על קיר גבס ודיבל רוזטה חזקה יותר מתליה על קיר בלוקים, למרות שהוא עבה יותר ואפילו אם תשתמשו בדיבל אוניברסלי החזק ביותר המתאים.
אם אתם רוצים לתלות מדף בדיוק בתפר בין הגבס לבלוקים קחו בחשבון שהקיר מתעקם בנקודה הזאת והמדף יתלה עקום ולא חזק במיוחד