היי אנשים שבוע טוב!-כנסו...תמר!
טוב רציתי להעלות פה רעיון שלי ולשמוע את דעתכם...
אז ככה: שמתי לב שיש כל מני פורומים..לנוער שכול, לידלים שהורים שלהם גרושים,לנוער גוש קטיף. ולכול מיני מוסדות חינוך למיניהם...
אז חשבתי שאולי מתאים לפתוח פורום לנוער שאו שהם ,או אחד מבני משפחתם חולים במחלות רציניות או סופניות..
נגיד אני אישית: יש לי במשפחה מישו-היא  חולה סרטן ופשוט חשבתי שזה היה נחמד אם יהיה כזה פורום שאני אוכל לדבר עם אנשים אחרים שעוברים משו דומה..
אני לא יודעת איך בכלל פותחם פה פורום...אבל אם אתם מעונינים אז או שתכתבו כאן או שתדברו איתי באישי..ונראה אם נוכל לסדר משו=)....
מקווה שזה יסתדר ושבוע טוב...

כנסי..<<-Rעות-
בס"ד

ב"ה אני לא זקוקה לפורום הזה ב"ה..!!..

אבל לענ"ד-לכי דברי עם משה-הוא האחראי פה בכול העסק..

הנה זה הלינק שלו-Forum/lmf_profile.aspx/1

בהצלחה..

בשורות טובות ובע"ה..שהפורום היה לך ולכולנו מיותר..מסיבות טובות..

אשרייך אחותי..

זה מאוד נחמד לפתוח...אוסנת
אבל אז כל הפורומים האחרים מתרוקנים, והפורום החדש מתייבש.
ריבוי פורומים בלי ריבוי אנשים, מביא לירידת מפלס האנשים והרמה.

לדעתי אל תפתחי.
פה זאת במה נהדרת להביע ולפרוק.
אהמ,להבת-כוח
מה שאסנת כתבה הוא דיי נכון,
אבל תמר הרי רוצה לפתוח פורום שהנושא שלו מאוד מסויים ושהקהילה שתהיה בו גם מאוד ספציפית. אני דווקא חושבת שממש יהיה נחמד אם ייפתח כאן פורום תמיכה בשביל זה, כמות אנשים שבאמת יכולים להזדהות אחד עם השני מכיוון שהם חווים את אותו סוג הקושי.
אני בעד! דברי עם משה, וראי מה הוא יכול לעשות.
ב''הצלחה ורפואה שלימה!
אולי פורום סגור.אוסנת
אפשר לפתוח אינסוף פורומים, לכל התמודדות בחיים...
ואפשר לחזק פורומים קיימים.
חולקתלהבת-כוח
בסדר ומה רע לפתוח אינסוף פורומים לכל מצב בחיים?
זה צריך להיות פורום פתוח שגם אנשים שבמקרה קופצים לכאן יוכלו להיכנס ולשתף אחרים במצבם.
אמממממממ........מתו"ש
בס"ד

אני מסכימה עם זה שעם פותחים הרבה פורומים בסוף אז הפרומים לא זזים וכו'...
אני ממליצה לך שלמרות שזה נשמע נורא להיכנס לנוער שכול....כי תחשבי שיש שם אנשים שהקרובים שלהם לפני שהם מתו גם היו חולים, ולפרוק גם את הפחד מהמוות וכל זה-האנשים שם ממש יכולים להרגיע ולהראות שזה לא סוף העולם וכו'...............בהצלחה ממש ורפו"ש במהרה!!!!
וןב אנשים תודה על התגובות...תמר!
יש עוד מישו שרוצה להביע דעה?..... ולא חשבת על הפורום הזה כתחליף לפורום הזה או אחר..פשוט חשבתי שזה היה בנוסף.
 אני חושבת שזה פורום ממש לא קשור לפורום הזה ולכן זה לא ימנע מאנשים שנכנסים לשם מלהכנס גם לכאן
וכן !נכנסתי לפורום של נוער שכול סתם בשביל לראות מזה וממ..זה נראה לי ממש לא מתאים...זה פשוט לא קשור ..אז מה אם היו אנשים שלפני שקרובים שלהם לפני שהם מתו, גם היו חולים?...אז הם עדיין בשלב שונה..זה פשוט לא רלוונטי!!!
לדעתי יש המון אנשים שיהנו מהפורום הזה...נגיד יש את הפורומים של כל מוסדות החינוך שכמעט ולא נכנסים אליהם..
אז למה א"א שהיה פורום שבאמת יש לו מטרה?
ואום ישאנשים מעוניינים שיהיו קשורים לפורום אני ממש אשמח אם תדברו איתי באישי

כי...אוסנתאחרונה
גם הפורומים של מוסדות חינוך חשבו שזה רעיון גאוני, ויהיה להם על מה לדבר.
אבל אחרי ההתלהבות הראשונית, כבר אין.

אני עדיין חושבת שצריך להתרכז בפורומים קיימים, ושאין מספיק אנשים בשביל לפתוח חדשים.
וכן, פתיחת חדשים גורמת לירידת מפלס אנשים... כי יש להם הרבה יותר מקומות לבחירה, אז הם בוחרים מקומות מסוימים ושם מדברים. האחרים נזנחים...

[פעם, לפני שנות דור - "בראש צעיר" היה הפורום הכי פעיל פה בערך. רק בערך. ואיפה הוא היום? חבל...]
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך