היי..אנונימי (פותח)
אוהבת וזה לא הדדי. מה עושים?

אני אוהבת ממש מישי ופעם באמת היינו ממש חברות,
ועכשיו היא פשוט מסננת..
אני מתקשרת והיא לא עונה.
לא מגיבה להודעות.
מייבשת.

מעצבן.

ואי אפשר להפסיק לאהוב.
איך אני אמורה להגיב..?!

...להבת-כוח
קודם כל, חברה טובה באמת שאי אפשר להפסיק לאהוב. אכפת לך ממנה המון והיית רוצה שתדבר איתך. זה מובן ומקובל לחלוטין. אבל...
אני חושבת שדבר ראשון כדאי להוריד את המינון, לא "להעיק" עליה כרגע.
יכולים להיות מס' סיבות שבגללן היא בוחרת לסנן אותך, ואם היא בוחרת לעשות את זה תביני שלעת עתה משהו מונע ממנה לענות.. כן, זה קשה ומתסכל, אבל אני חושבת שמאוד כדאי לתת מרווח גדול, בין ההודעות והצילצולים.
יכול מאוד להיות שאת לא עשית דבר רע. שהיא פשוט לא במצב רוח, או שקרה לה משהו והיא איננה חפצה כרגע לשתף אותך.
תני לה את המקום לרצות לדבר איתך, את המקום לפנות אלייך.
אולי תשלחי לה סמס משהו כמו, "אני כאן אם את צריכה אותי, ומקווה שהכל בסדר איתך, נוגה." ככה שהיא תדע שהיא יכולה לפנות אלייך. אחרי זה השאירי לה שהיא תעשה את הפנייה אם היא תרצה.
אחרי זה, כשהיא תחזור לדבריתך, שבו, דברו, וראי אם יש משהו שתוכלי לעשות כדי למנוע את ההתעלמות הזאת להבא. ובכלל ראי אם יש משהו שמציק לה, משהו שבו תוכלי לעזור.
ב''הצלחה מתוקה.

...טליה 123
כל כך מבינה אותך.....אני נמצאת באותו מצב כמוך.
ובאמת מה שלהבת כוח אמרה הוא נכון,לעת עתה פשוט לעזוב,לתת לשני הצדדים לנוח,ואם החברות זו חברות אמיתית אז היא תחזור מהר מאוד אלייך.
בהצלחה,והכל לטובה!
אז לא מגיע לה להיות חברה שלך...פשוט מאוד...כפ"ד בנשמה

אוך. זה כל כך עושה רע.אנונימי (פותח)
מה זאת אומרת- לא מגיע לה להיות חברה שלך?! אני רוצה את החברות הזאת. מאד.
ובאמת היתה לנו חברות כייפית ואהבנו (עדיין..) אחת את השניה.

וזה קשה פתום בלי..
מזה מבינה אני בדיוק באותו מצבריני=]

פשוט תני לה להיתגעגע לחברות שלכם ולאט לאט....

בדיוק מה שמציעים למי שמישהו זרק אותהמשה
לשכוח אותה, בכל דרך אפשרית. בכל פעם שהיא עולה למוח להסיט את המחשבה לדברים אחרים...
אהמ חולקת קצת הרבה,להבת-כוח
זה לא כ''כ יעזור אם אני אגיד למישהו, "עזבי הוא לא משנה שכחי ממנו".
כי א. זה לא יעבוד. לא יודעת אם ניסית פעם לשכוח בנאדם, אני אישית לא כ''כ ניסיתי כי זה פשוט מהלך מיותר שפשוט לא עובד.
ב. הייתה ביניהם אולי מריבונת מבחינת חברה שלה, עכשיו בגלל זה שתשכח אותה ותזרוק אותה לכל הרוחות?
לדעתי לא! שתתן לרוחות לשקוט קצת, שתתן לחברה שלה לפנות אליה, שתשתדל לא להעיק. אבל שלא עכשיו תוותר על חברה שלה במחי כף יד.

אהמ חולקת קצת הרבה,להבת-כוח
זה לא כ''כ יעזור אם אני אגיד למישהו, "עזבי הוא לא משנה שכחי ממנו".
כי א. זה לא יעבוד. לא יודעת אם ניסית פעם לשכוח בנאדם, אני אישית לא כ''כ ניסיתי כי זה פשוט מהלך מיותר שפשוט לא עובד.
ב. הייתה ביניהם אולי מריבונת מבחינת חברה שלה, עכשיו בגלל זה שתשכח אותה ותזרוק אותה לכל הרוחות?
לדעתי לא! שתתן לרוחות לשקוט קצת, שתתן לחברה שלה לפנות אליה, שתשתדל לא להעיק. אבל שלא עכשיו תוותר על חברה שלה במחי כף יד.

אני חושבת ש..כפ"ד בנשמהאחרונה
את כן צריכה לנסות ולתקן אבל אם זה לא הולך כנראה שזה לא חברות אמת כי אחרת זה לא היה ככה וחברות רגילות כמו שאם באמת יצליח וחברה שלך תהיה ככה אפשר למצוא הרבה יותר מהר.
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך