לא ידעת אם זה המקום אבל...אנונימי (פותח)
יש לי בעיה רצינית כשאני לבד, אני לא יכולה לשלוט במחשבות שלי;
למשל כשאני מתפללת אני מתחילה לחשוב על כל מה שאבר עלי אתמול או מתחילה לפנתז על העתיד שלי.
אבל זה עוד בסדר יחסית למה שקורה בראש שלי כשאני הלכת לישון בלילה ואני לא מצליחה להירדם (כמעת כל לילה) אני מתחילה לחשוב על כל מה שבינו לבינה מחוץ לגדרי ההלכה. אני ידעת שאסור אבל אני לא יכולה הפסיק. אני מנסה להילחם עם המחשבות אבל בסוף אני מפסידה במאבק ואחרי גג 5 דקות אני מפסיקה ומרגשה ממש רע עם עצמי. ניסיתי לתת לעצמי "כנסות" כל פעם שאני לא מנצחת אבל זה לא עוזר. 
אם יש לכם עצות איך להשתלת על המחשבות אני ממש היהי שמחה לשמועה\לקרא  
תודה
כנסישואף להתנחל
בקשר למחשבות בלילה אני ממליץ לך לקורא כל ערב ספר לפני השינה,כי אז את תחשבי על הספר..
עצה אחרת זה ללמוד כל יום משהו לפני השינה ולקורא קריאת שמע בשלמותה ובכוונה.
בקשר לתפילה...אמממ..אני חושב שכדאי לך לחפש באתר לב הדברים את הדיסק "אסור להיות זקן"...זה בדיוק בשבילך...דיסק ממש יפה של הרב ארז משה דורון
אממשמחה ואמונה
נסי למצוא תמונה של איזה רב לאו דווקא חי.. שאת באמת אוהבת \מתחברת וכו'.. תלמדי ספרים שהוא כותב נה נה נה וכל זה ואז כל פעם שאת רואה שהמחשבות קופצות למח.. תזכרי בתמונה של הרב.. "והיו עיינך רואות את מוריך..,"
תנסי אולי זה יעזור..!!
אם תזכי את הנשמה שלך ותמלאי אותה בכל טוב של קדושה אז הם יתפסו את המקום של המחשבות הרעות..
זה לענ"ד.. תנסי..!!
ב"הצלחה לך- צדיקה!!
...אנונימי (פותח)
אני מאריכה את כל הרבנים אבל לא אהבת\מתחברת אל אף רב. אני כן מנסה להזכיר את הנשמה שלי (גם את גן עדן ואת גהנום) אבל זה לא מצליח ל"נצח".
אבל תודה
...אנונימי (פותח)
נסיתי כבר ספר לא עזר. אם אתה יכול לתת דוגמה מה ללמוד זה יעזור.
תודה
אממ..אני ממליץ על החוברת של מרכז הרבשואף להתנחל
ואולי מסילת ישירים עם פירוש הרב אבינר..נסי מה שמתאים לך ואת אוהבת ללמוד!
מסילת ישרים!!איציק הג'ינג'י
ספר מדהים שיחזק אותך בצורה מדהימה..

איציק
יקרה,אוסנת
לגבי תפילה -
קחי לך ברכה אחת בשמו"ע, ותחליטי שבה את מכוונת. תשתדלי בה במיוחד בנתיים.
אחרי תקופה, תוסיפי עוד ברכה, ועוד אחת...
לאט לאט.
תפילה זאת עבודה רצינית לכל החיים.

לגבי מחשבות -
לאדם יש שליטה במחשבות. זה אומנם יותר קשה ממעשים, אבל אדם יכול לבחור להכניס לראשו מחשבות טובות.
את מתאמצת, מאוד. אבל ברגע קטן... היצר מנצח. ברגע קטן של חולשה.
הוא מכניס לך לראש - "את לא מסוגלת, זה גדול עליך...הרי בסוף תמיד תחשבי על מה שאת לא רוצה". ואז את מתייאשת... ושוב, תוך חמש דק' - חושבת.
תחשבי חיובי.
היצר הרע מכניס בך עכשיו מחשבות "שוב פעם חשבת. לא הצלחת להתגבר". וזה מייאש עוד יותר, ויאוש מונע עשיה והתקדמות.
במקום להסתכל על מה שלא הצלחת, תסתכלי כמה זמן עבדת על עצמך. שלשום רק 5 דק', אבל היום - כבר 7 דק'!
וואו, את תותחית!

וכמובן, יש עוד שיטות - לקרוא ספר, לשמוע מוזיקה ולשיר את המילים, ויש לי הרגשה שגם קצת פחות סרטים יועילו...
הכי חשוב - להחליט שאת יכולה. את יכולה! יש לך את הכח הזה, ואת מסוגלת לחשוב רק מחשבות טובות.
תראי לעצמך! תוכיחי לעצמך שזה אפשרי!

[וכן, גם אם נפלת שוב... ויום אחד היה לך קשה להתמודד... קורה. תחשבי על מחר, ושוב תשנני לעצמך - "אני מסוגלת!"]

בהצלחה!
הערה קטנהשלומי20104
עדיף אם אפשר בברכה הראשונה לכוון(הלכתית חובה לכוון בברכה ראשונה)
מחשבותמשה
אם ננתח את ההתמודדות הפרטית שלי בנושא הזה (ואין לי בעיה לכתוב שהוא קיים, לאור העובדה שאני אדם ולא מלאך), אפשר לאמר שהכלים היעילים ביותר היו פשוט ניצול יעיל של הזמן.

אדם שקם בבוקר לעבודה, לתחביבים, להתנדבות, ללימודים וממלא את סדר היום שלו בדברים איכותיים שמקדמים אותו, מגלה שיש לו הרבה פחות זמן לחשוב על דברים רעים.

את אוהבת משהו? שווה לך להשקיע. ידע מקצועי בכל תחום מעולם לא הזיק לנזקקים לו (המקצוע שלי - מתכנת -  למשל נלמד בימי התיכון כתחביב).

יש לך יומן? אם לא, יש פה אחד באתר. תפתחי אותו ותתחילי למלא אותו במטלות שמעניינות אותך. רוצה עוד? תשתפי אותו עם חברות שלך שיוכלו לקרוא ולתת עוד רעיונות.

ברגע שסדר היום שלך יהיה מלא וראוי, בעיית המחשבות תצטמצם לגבולות הערב ושלב ההליכה לישון, שם המאבק מורכב יותר אבל גם קטן הרבה יותר.
...אנונימי (פותח)
שואף להתנחל-אני קוראת את החוברת של מרכז הרב אחרי התפילה, מסילת ישרים רעיון טוב. תודה.
 אוסנת-בקשר לתפילה אני ינסה, בקשר ללילה תודה ממש עודדת אותי .
 שלומי-אני ינסה לזכור.
admin-בעמצה היום אין לי בעיה אם מחשבות אסורות, תודה בכל אפן  
מכווווול השרשור הזה, אני מסכימה עם עם תגובה אחת.~~אני~~

הדבר החכם והמועיל ביותר בשבילך עכשיו- כמו שמשה כתב ופירט- להעסיק את עצמך בדברים אחרים. למלא את היום בתעסוקה. שום דבר, ספרים וכו', לא יועילו כמו פשוט לעסוק בדברים אחריפ, תחביבים וכו', זה ישכיח ממך את זה, וגם אם לא לגמרי- יפחת בהרבה.
להבדיל מיליארדי הבדלות- זה כמו עם אבל. אומרים שהזמן עושה את שלו. אז בהתחלה העצב תופס 100% מהחיים, אחרי כמה חודשים 90% וכך זה פוחת. כך עם הרבה דברים בחיים, אם לא רוצים לחשוב על משהו- הדבר הנכון ביותר הוא פשוט למלא את היום בדברים אחרים. לאט לאט זה יישכח
וזה^^ לא דבר שנכון רק בשבילך, הוא נכון כאשר אדם נתקל בתקופות עצובות בחיים, דיכאון שאינו קשור לבעיה מוגדרת וכד', בד"כ. הפיתרון הטוב ביותר לרוב הדברים הקשורים ב-נניח כשרוצים לשכוח אדם מסויים וכד', לא רוצים לחשוב על משהו- פשוט למלא את החיים בדברים אחרים, שלא יהיה לך רגע פנוי!

מכווווול השרשור הזה, אני מסכימה עם עם תגובה אחת.~~אני~~

הדבר החכם והמועיל ביותר בשבילך עכשיו- כמו שמשה כתב ופירט- להעסיק את עצמך בדברים אחרים. למלא את היום בתעסוקה. שום דבר, ספרים וכו', לא יועילו כמו פשוט לעסוק בדברים אחריפ, תחביבים וכו', זה ישכיח ממך את זה, וגם אם לא לגמרי- יפחת בהרבה.
להבדיל מיליארדי הבדלות- זה כמו עם אבל. אומרים שהזמן עושה את שלו. אז בהתחלה העצב תופס 100% מהחיים, אחרי כמה חודשים 90% וכך זה פוחת. כך עם הרבה דברים בחיים, אם לא רוצים לחשוב על משהו- הדבר הנכון ביותר הוא פשוט למלא את היום בדברים אחרים. לאט לאט זה יישכח
וזה^^ לא דבר שנכון רק בשבילך, הוא נכון כאשר אדם נתקל בתקופות עצובות בחיים, דיכאון שאינו קשור לבעיה מוגדרת וכד', בד"כ. הפיתרון הטוב ביותר לרוב הדברים הקשורים ב-נניח כשרוצים לשכוח אדם מסויים וכד', לא רוצים לחשוב על משהו- פשוט למלא את החיים בדברים אחרים, שלא יהיה לך רגע פנוי!

אבל עדין יש זמן פנוי בלילהאנונימי (פותח)
בטוח שזה אסור???לולה=]אחרונה
רק לחשוב? תשאלי רב...
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך