אשמח לשמוע את דעתכם מניסיון או בלי.
אנחנו זוג צעיר, נשואים שנה וחצי בלי ילדים עדיין (בע"ה אחד בדרך
).
לאחרונה עברנו לעיר שאנחנו חושבים להשתקע בה והיא יחסית קרובה לחמותי (45 דקות נסיעה).
בעלי אמנם לא בן יחיד, אבל האחיות שלו לא דתיות, מה שגורם לאמא שלו לקחת בחשבון בעיקר אותנו כשיבוא יום והיא תצטרך יותר עזרה, או לגור קרוב לאחד הילדים (טפו טפו, בינתיים הכל טוב).
אנחנו חושבים לקנות דירה איפה שאנחנו גרים עכשיו, אבל בעלי אמר שאנחנו צריכים לקחת בחשבון שיבוא יום שבו היא תצטרך אותנו קרובים יותר, ואולי נכון מבחינתנו לחשוב על להשתקע במקום קרוב יותר אליה, במילים אחרות, בעיר שבה היא גרה. שנינו לא מעוניינים לגור שם כי זו עיר די חילונית והיא גם מרחיקה אותנו עוד יותר מההורים שלי (שעתיים), שאמנם יש להם יותר ילדים שיעזרו, אבל עדיין... אני לא רוצה שנחשוב אלף פעם לפני שנטרח ליסוע אליהם.
אני מאוד אוהבת את חמותי ואין לי בעיה שנהיה המקור לעזרה, אבל נראה לי הגיוני שאם היא תרצה לגור קרוב אלינו כדי שנעזור לה (כרגע אני לא מדברת על עזרה שהיא תעזור לנו), זו צריכה להיות האחריות שלה לעבור לגור ליד איפה שאנחנו נבחר, ולא הפוך. נכון שיש לה חיים וחברים ושגרה בעיר שלה ואנחנו עוד לא התקבענו, אבל האם ההחלטה שלנו צריכה להיות מושפעת מאיפה היא תעדיף לגור?
אשמח לשמוע מניסיונכם, ממה שאתם מכירים וממה שנראה לכם.
תודה!

תגובה נפלאה