חייביםמחליטים!!

להסדיר את עניין הריצה של עוצמה!

אני מצביעה ימינה אבל שופטי בג"ץ ממש עשו לי חשק להכניס את עוצמה!

והבעיה שהריצה של עוצמה תשיג את מה שהשמאל רוצה- בזבוז המוני של קולות שעלול לעלות באיבוד השלטון!

חשבתי על זה שאולי שאנשי עוצמה יפרסמו עצומה ויחתימו כל מי שמוכן להצביע להם במידה ויתעקשו לרוץ עד הסוף

ואם הם יגיעו עד יומיים-שלושה לפני הבחירות למס' החתמות שיעביר אותם את אחוז החסימה אז כן להירתם להצביע להם וכך גוש ימין כולו ירוויח,

ואם לא- לא להצביע להם בשום אופן!

מה דעתכם??

יש הרבה שחושבים על זהסמיילי...

אז פשוט כל אלה שמסתייגים יצביעו ועוצמה יעברו

הבעיה שכל אחד מצביע אסטרטגיתמחליטים!!

באופן פרטי והתוצאה יכולה להיות הרת אסון...

צריך להסדיר את זה ברמה הציבורית. מי שמתעקש להיות ראש בקיר בעיה שלו וחבל.

צריך לחשוב על טובת עמ"י  ואין גרוע כממשלת טיבי-גנץ- לפיד-הורוביץ-פרץ לא משנה כמה ביקורת יש על ממשלת הימין

ואין את בג"ץ והפקידים למיניהם שיאזנו אותם..

מרזל ניסה את זה פעם - לא עבדהסטורי
הרבה יותר 'התפקדו' לו ממה שהצביעו בפעל.
אני מאמינה שהפעם הזאתמחליטים!!

מתוך אחריות לאומית אפילו חלק ממצביעי ליכוד יהיו מוכנים להצביע לעוצמה הצבעה אסטרטגית כדי להצליח להקים ממשלת ימין.

אני בטוחה שיש הרבה אנשים כמוני שיהיו מוכנים ,שלא לדבר על הרבה שמסתייגים מחלק משמעותי מהחברים שמרכיבים את רשימת ימינה אבל יצביעו להם..

הפעם צריך להיות רציניים, הרבה מוטל על הכף.

די, זה לא יקרההסטורי
לפי ההערכה המקסימלית, לעוצמה יש שבעים אלף מצביעים. זו ההערכה שלהם, סביר שהם מגזימים. אבל, אפילו אם נקבל את ההערכה הזאת - היא צריכה לקבל פי שנייים, זה לא יקרה.

אכן הרבה על כף המאזניים ולכן כל המפלגות הקיקיוניות, צריכות לקחת אחריות ולפרוש. יפה שעה אחת קודם.
אגב, מי שפגע בבג"ץ באמת.. זו איילת שקד. ראש ימינה.אריך וייס
עוצמה עסוקים בעיקר בלדבר ....
פגע? מתי בדיוק?נחשון מהרחברון
בתקופה הפרקליט הראשי התחזק בגץ התחזק היועמשים התחזקו חוקים נפסלו.
מה בדיוק היא עשתה שם? ברית עם אפי נווה?
היא עשתה יותר מכל אחד לפניההסטורי
ועדיין שופטי בג"ץ וראשי הפרקליטות המשיכו ביתר שאת בהתפרעות.
על זה שהיא עשתה יותר מכולם, גם בן גביר מודה.

היא מינתה שופטים שמרנים. היא סידרה שעתירות בנוגע להתיישבות יתנהלו בבית משפט בו מביאים ראיות (וממילא יהודים שרכשו אדמות, יכולים להוכיח את זה). ועוד ועוד. כל מי שמבין, יודע שהיא עשתה הרבה.

יתכן שהיה אפשר יותר? סמוטריץ' ובן גביר טוענים שכן, אני חשבתי שהיא נזהרת לא להכנס למקום של דניאל פרידמן ואחרים שהתנגחו במערכת ויצאו בלי כלום.
אמנם לפני הבחירות הקודמות, היא פתאום שלפה תכנית מאה ימים - לשינוי דרסטי. ואז אכן, אחרי שמודים ביושר, שהיא אכן עשתה, נשאלת השאלה למה לא יותר?
צר לי, אתר מידה בכלל ומשה איפרגן בפרט - לא נאמניםהסטורי
רבים מאוד, כולל מתנגדים פוליטיים שלה, אומרים שעשתה הרבה ובוודאי יותר מכל קודמיה (גם אם לא מספיק), לצמצום המהפכה של החונטה המשפטית.

אתר מידה, שכותב בהרבה נושאים מעניינים וחשובים (גם אם לא תמיד אני מסכים איתם), מעלה לסדר היום הרבה דברים. רק שאחרי מעקב של כמה חודשים, גיליתי תגלית מעניינת - יש פוליטיקאים, שגם כשהם עושים דברים שמתאימים לעמדות האתר, לעולם לא יקבלו קומפלימנט חייובי ותמיד יופיעו הסברים מפולפלים, למה זה בעצם לא זה.

ויש אחרים, (בעיקר אחד אחר...) שגם כשהם האחראי הראשי למחדלים עלייהם האתר צועק (למשל חסימת כל נסיון לצמצום כוחה של החונטה המשפטית) - זה נעלם מראייתם של כותבי האתר המכובדים.

זה שהם מאתגרים את ביבי זה ברור.נחשון מהרחברון
זה שיש שם עובדות זה גם ברור.
תנתק את הפרשנות. תתייחס לעובדות.

כמה חוקים בגץ ביטל בתקופתה? כמה כוח צברו היועמשים והפרקליטות כשהיא איתרגה אותם? למה הפילה את חוק היועמשים?
אז נכון עשתה דברים נקודתיים טובים אבל את התגברות המהפכה השיפוטית לא רק שלא עצרה אלא גיבתה...
אני חוזר על דברי - היא עשתה צעדים חשוביםהסטורי
שאף אחד לפניה לא עשה, מתחילת המהפכה השיפוטית. בזה מודים גם מתנגדים פוליטיים שלה, שמבינים דבר אחד או שניים בפוליטיקה ומשפט ועסקו הרבה במורכבות הזאת (למשל סמוטריץ' ובן גביר, משנייהם שמעתי את אותם דברים בנושא, יותר מפעם אחת). חשוב לזכור שלא הכל תלוי בה. בממשלה הקודמת היה ווטו של כחלון, על כל חוק שיצמצם את סמכויות בג"ץ, חבל שנזקקנו לו.

האם היה אפשר לעשות יותר? כנראה שכן. מכאן ועד לבטל את כל הישגיה הדרך רחוקה.

אתר מידה לא רק מאתרגים את נתניהו (בשלל נושאים שהתנהלותו נוגדת את הקו האידיאולוגי אותו האתר מוביל), אלא גם תוקפים את בנט ושקד, בין כשהדברים מוצדקים (למשל הקביעות למפמ"רית באזרחות, הוא אכן כשלון של בנט) ובין כשלא.
לגבי המפמ"רית היא כבר התפטרה/פוטרהסי שארפ

כך שזה לא רלוונטי, ובנט מינה במקומה ראש אולפנה.

מפמ"רית אזרחות חדשה: מנהלת אולפנה - כיפה

Shirit Avitan Cohen on Twitter: "פרסום ראשון: מפמ"רית אזרחות יעל גוראון מתפוטרת מתפקידה במשרד החינוך."

כך שגם אם בנט טעה בהתנהלותו בנושא, הוא תיקן את הטעות בסוף.

הצבעה לעוצמהkamenker
להצביע לעוצמה זאת הצבעה האסטרטגית הכי טובה לממשלת ימין... כרגע אין ממשלה בכל מקרה, 4 מנדטים של עוצמה יצילו... זה סיכון אבל בסוף אין במלא ממשלה.. 🤔
זה שטות.jurgen

אתה אומר בעצמך שתשים את הקול בפח.

אז לפחות תתן את מה שאתה יכול. 

הדרך היחידית שתיהיה ממשלת ימין זה עם עוצמה ופייגלין יפרשו מהמירוץ....

שטותkamenker
אם עוצמה יפרשו הבסיס מצביעים שלה לא ילכו להצביע וישארו בבית! הפוך אם יעזרו להם לעבור הם יעברו...
יש סחף אדיר לכיוונם בגלל מה שקרה עם בג"ץ וצריך לעזור להם לעבור.
אופציה נוספת, כמו עם זהות שבן דביר יקבל שר בכיר ואז יפרוש..
מצביעיו ילכו להצביע בשביל שיהיה שר בכיר.
ראינו את הסחף לאיחוד הימין אחרי פסילת בן ארי...אריאל יוסף

תוצאה סופית: חצי מנדט מעל אחוז החסימה.

מרזל כבר הודה שיש בערך חצי מנדט שיישאר בבית אם הוא לא ירוץ (לענ"ד אפילו פחות).
חבל לשרוף עוד חצי מנדט-עד מנדט וחצי בשביל שהם לא יישארו בבית.

כבר כמה פעמים הצביעו להם "כדי לעזור להם לעבור" ורק זרקו יותר קולות.

עוצמה לא תעבור. נקודה.

בן גביר לא יהיה שר אם הממשלה לא תעמוד בקווים האדומים שלו,

ואם לא יהיה ח"כ, כשיפרוש מתפקידו כשר בממשלה יישאר בלי כלום.

דעתי היא שאפשר לעשות מפקד גדול ובמקביל מבצע יוסף עליכםאביתר יעקב

כמו ש"ס, שכל אחד ישכנע כמה שיותר חברים ומכרים.

חוץ מזה, אם לא הפחד מאחוז החסימה ימינה היתה שווה כמה מנדטים פחות.

כבר היינו בסרט הזה...אריאל יוסף

היה מפקד, ובכל זאת קיבלו 60% פחות מהנדרש:

הבחירות ההן נגמרו בפחות מ-25 אלף קולות שהלכו לפח.
איפה נעלמו עוד 32 אלף?

אבל זה גם לא באמת משנה:
באיחוד הימין עוצמה+מפד"ל"+תקומה קיבלו חצי מנדט יותר מאחוז החסימה.
איך עוצמה תקבל כעט את כל הקולות הללו לבדה?!
מתמטיקה פשוטה.
צריך עבודה מאסיבית יותר, מחקרי עומק רציניים והחתמות עם ת.זאביתר יעקב

שלא יחתמו ילדים קטנים.

במקביל אמרתי על מבצע יוסף עליכם ככם

זה היה מסיבי מאוד.אריאל יוסף

עם פיקוח של עו"ד, רו"ח ורבנים.

המבצע הזה לא באמת מועיל. גם בנט ניסה אותו בתשע"ג.

ש"ס לא באמת תעלה משמעותית אא"כ אחוזי ההצבעה בריכוזים שלה יהיו גבוהים בפער גדול מאחוז ההצבעה הכללי.

אבל קולות היא לא תקבל הרבה יותר.

בכל מקרה, הבחירות עוד פחות משלושה שבועות והמבצעים האלה לא נעשים.

ושוב - באיחוד הימין עוצמה+מפד"ל"+תקומה קיבלו חצי מנדט יותר מאחוז החסימה.

איך עוצמה תקבל כמעט את כל הקולות הללו לבדה?!

מתמטיקה פשוטה.

הרב משה צוריאל: הצבעת "ימין" וקבלת לפיד כראש ממשלה - סרוגים

עוצמה לא תעבור. נקודה.

התמונה בתהליכי השתנות:אביתר יעקב

1. פייגלין בסיכויים גבוהים לפרישה.

2. גם נעם בסיכויים גבוהים לפרישה.

3. עוצמה יהודית הולכת ונהיית פופולארית (בלע"ז) יותר ויותר.

4. שלושת הפסילות בבג"ץ.

חוץ מזה, מי שמפחד, לפחות שלא יבחר במי שפוגע ביהדותה של המדינה (בנט).

1. מצביעי פייגלין הצביעו למפלגה ליברלית וקפיטליסטיתאריאל יוסף

הם לא יצביעו למפלגה שמרנית וסוציאליסטית.

2.  נעם לא היתה בבחירות הקודמות.

3. עוצמה מאבדת גובה עם השטויות שהיא עושה.

4. גם בבחירות הקדמות היתה פסילה.

אני מסכים שג' היא אופציה.

אזכיר שבבחירות תשע"ה עוצמה הלכה עם הקו ופורשי ש"ס וזהות לא היתה בגזרה.

הפעם היא לבדה.

לא זוכר שטות אחת של עוצמה מאז סגירת הרשימות שפגעה בהמרדכי
לפחות אתה מודה שעד סגירת הרשימות היו כאלה. גם משהו.אריאל יוסף

ואתה מודה שאתה משמיץ סתם. גם משהומרדכי
לדעתי הם עשו שטויות גם מאז סגירת הרשימות ועד עכשיו.אריאל יוסף

דעה זה יפה, אבל עדיף להצמד לעובדותמרדכי
אלו העובדות, אבל "אין אדם רואה חובה לעצמו".אריאל יוסף

לכן איני מצפה שתזכור "שטות אחת של עוצמה".

הדלפת השיחה של בן גביר והגברת פרץ...סי שארפ

למשל. גם לזה רמזתי, אך יש עוד.אריאל יוסף

תודה, חיכיתי שמשהו יאמר את זהמרדכי
עבר עריכה על ידי מרדכי בתאריך כ"ט באב תשע"ט 07:22
בס"ד

אני מסכים שלמראית עין זאת נראת הדלפה של עוצמה יהודית, אבל חשוב לזכור את מה שפרסם יהודה שלזינגר ביום למחרת בישראל היום. על פי הפרסום אלישיב עמיצור, מקורב לשקד, הקליט מספר פעמים שיחות בין הרבנית פרץ לבין אנשים שונים.

אני מזכיר שעוד לפני סגירת הרשימות גם הודלפה שיחה בין שרה נתניהו לבין הרבנית פרץ. גם לגביה בן גביר אשם בהדלפה? לא, פשוט יש בתוך ימינה גורמים שרוצים לסכסך בין המנהיגים. ראינו דברים דומים בעבר שהיה מע שסכסך בין הרב פרץ לבין סמוטריץ'. את הבדק בית צריך לעשות שם, אבל הם בחרו בדרך הקלה ולהפנות אצבע מאישמה לבן גביר.

העיתוי כמובן לא היה מיקרי. באותו הסוקר פורסם הסרטון המעוות והמסולף מהראיון עם מרזל. לכן רצו ליצור מצג של נקמה, אבל האמת היא שהשיחה בין צוותי הדוברות באותו היום עסקה בכלל באיזו תגובה ניתן על מנת שיובן שזה לא אנחנו (עקיבא נוביק פנה אלינו מראש עם הדברים וביקש תגובה כי התגובה של ימינה תקפה אותנו).

אגב, הסיבה שלא שמעתם את ההסבר הזה אלא תגובה קצרה של בן גביר זה כי ההנחיה של בן גביר לצוות הדוברים הייתה פשוטה - לתת לאירוע להתמסמס, ורק אם יוצאים עלינו למתקפה להגיב. אם בן גביר היה עומד באמת מאחורי ההדלפה הוא לא היה רוצה שהסיפור ירד מהכותרות כי זה בסופו של דבר זה שימינה נפגעים יכול לשרת אותו, אבל הוא בחר לא להגיב בשביל שהסיפור ירד מהכותרות.

בקיצור, באמת קל להפנות אצבע מאשימה לבן גביר, אבל לא הוא הכתובת.
בטח גם זאת הדלפה של בן גביר -מרדכיאחרונה
בס"ד

או שכבר אפשר להודות בכך שיש בעלי אינטרסים שמנסים לרערע את ימינה ולכן פעם אחר פעם מודלפות שיחות של הרבנית פרץ?!
מכיוון שלא הובןמרדכי
בס"ד

כתבתי בכוונה מאז סגירת הרשימות כי רק מאז אני ממש בצוות ויודע היטב על כל דבר שיוצא מטעמנו.

אגב, אם בכל זאת מחפשים בנרות טעויות בקמפיין, אז אתמול בטעות שחררנו סרטון עם טעות בתאריך.
לא צריך לחפש בנרות...אריאל יוסף
עבר עריכה על ידי אריאל יוסף בתאריך א' באלול תשע"ט 01:31

להיכנס בעורך אתר החדשות החזק במגזר באמצע מערכת בחירות,

זו טעות שמשלמים עליה הרבה מאוד, ובמזומן.

כנ"ל לגבי איום בתביעה כלפי עיתונאי בכיר ואהוד (שבסה"כ אמר את מה שברור לכולם).

איתמר לא מבין שהוא זקוק להם יותר מאשר הם זקוקים לו?!

אבל כרגיל, העיקר האגו - שחלילה עוצמה לא תצא ילדת כאפות...

ולגבי אלישיב עמיצור - יהודה שלזינגר עסק בהקלטות אחרות,

כמו שכתוב שם בפירוש.

מי פרסם את הקלטות מיכל פרץ? החפרפרת נחשפת | ישראל היום

אין קשר להקלטות של שיחות הרבנית פרץ עם בן גביר.

הגיוני מאוד שבן גביר יעדיף לתת לזה לשקוע,

אחרי שהוא קלט שהפרסום הזה חוזר אליו כמו בומרנג.

מלבד זאת, כמובן, יש הבדל בין הדלפה של נהג,

לבין הודעות יח"צ של מפלגה.

והעיקר: למי בימינה יש עניין כרגע לפרסם שיחה בין איתמר לרבנית פרץ?!

בכל מקרה, לא חסרות דוגמאות נוספות לטעויות קשות של עוצמה.

נענה על הדברים אחד אחדמרדכי
בס"ד

לגבי ערוץ 7, לא היה לנו שום דבר להפסיד. גם כך הערוץ מתנהל באופן מגמתי נגדנו ולא מפרסם תכנים שלנו. הייתה גם פגישה עם מנהלי האתר, אבל גם היא לא הועילה ולכן אין שום הפסד. לעומת זאת הרווח הוא שהערוצעים המתחרים, כיפה וסרוגים, מפרגנים לנו מאז הרבה יותר בראיונות והכנסת תכנים. כך שלא הייתי מגדיר את זה כטעות.

לגבי עמית סגל, הוא הצליח לגרום לכולם להבין לא נכון את הדברים. הטענה לא הייתה על כך שהוא טען שיש מי מראשי המפלגה שחושב שנכון היה לפרוש. דבר שלא היה מעולם. כמו כן שלחנו תגובה לפרסום והם התעלמו, ולכן נשלחה לו מכתב התראה. זה בכלל לא קשור לטענה שלו שאנחנו לא עוברים את אחוז החסימה. אתה יכול לחשוב שזאת שטות, אבל אנחנו לא יכולים לשתוק על כך שכלי התקשורת הגדול בישראל מכפיש אותנו ולא נותן לנו את הדבר הכי בסיסי - להגיב.

בקיצטר, מאחורי כל החלטה יש חשיבה עמוקה בשביל לבדוק מה הכי נכון, ורק לאחר מכן מחליטים. פשוט צריך לדעת מהם השיקולים.

לגבי ההקלטות, תרשה לי לנחש שמקורב שקד לא זה שפרסם את ההקלטות בין הרבנית פרץ לבין שרה נתניהו. גם הוא לא קשור לשיחה ובכל זאת השיחה הודלפה. אז או שכולם מקליטים אותה ופעם אחר פעם ביא נופלת בזה, או שיש פה חלק מנסיון פנימי לפגוע בתוך ימינה.

מי רוצה? אני חושב שהשיחה דיברה בעד עצמה - מי שבמפלגה לא רוצה את האחדות עם בנט ושרוצה להפרד ממנו ביום שלאחר הבחירות.
אתה מנהל בפורומים כאןהסטורי
ואף אחד לא מפריע לך לכתוב את דעותיך
זאת כבר היתממותמרדכי

בס"ד

אף אחד לא מדבר על הפורמים, אנחנו מדברים על החדשות, ששם יש מגמה ברורה. החלק הכי הזוי היה ביום שבו עוצמה יהודית הגישה בקשה לפסול את הרשימה המשותפת אז שחלילה לא יהיה מבזק מפרגן לעוצמה יהודית, אז הם רשמו שהליכוד הם אלו שהגישו ורק בתוכן הזכירו את עוצמה יהודית.

ואם צריך תזכורת איך נראה דף הבית ביום סגירת הרשימות, אז הנה התזכורת: 

זה לא סיקור מגמתי?! 

בשבוע שעבר דיברתי והתכתבתי לא מעט עם חזקי ברוך, הוא עוד יחסית הגון כלפינו, אבל גם זה לא יותר מידי.
פורום זה פורוםחופשיה לנפשי
זה לא איזור החדשות.

אני אישית מתקשה לקרוא את הפוליטיקה בבשבע בשבועות האחרונים
קיבלתם הרבה יותר לפני כן.אריאל יוסף
עבר עריכה על ידי אריאל יוסף בתאריך א' באלול תשע"ט 18:31

כך שבהחלט הפסדתם.

סרוגים פרגנו כבר קודם וכיפה לא ממש מפרגנים.

בכל מקרה, אין התחלה של השוואה בין החשיפה שלהם לזו של ערוץ 7.

סגל לא אמר "ראשי המפלגה" ודו"ק ואכמ"ל.

"לא יכולים לשתוק כשמכפישים אותנו" = אנחנו לא ילדי כאפות. מ.ש.ל.

מי שרוצה להיפרד מבנט מיד אחרי הבחירות יכל לפרסם דבר כזה אחרי הבחירות.

בשלב הזה, לאף אחד שם לא אמור להיות עניין להוציא דבר כזה.

גם השיימינג האישי והמכוער נגד פעיל של ימינה ביממה האחרונה הוא טעות לא קטנה של עוצמה.

בכל מקרה, יכול להיות שיש הסברים מפולפלים שהציבור לא מבין.

בשורה התחתונה, היא מפסידה ציבורית, גם אם יש לה נימוקים שרק היא מבינה.

לכן אלו טעויות.

בוא תלמד אותי עוד קצת על החשיפה של עוצמה בתקשורתמרדכי
בס"ד

להזכירך, אני יודע על כל הודעה שאנחנו מוציאים לתקשורת, את חלקם אני אישית זה שמוציא. אז בבקשה תאמין לי שאני עוקב היטב מה מתפרסם ואיפה. והנתון הוא חד משמעי: מרגע סגירת הרשימות ערוץ 7 לא נותן לנו כמעט ובכלל במה. נקודה.

זה היה הדיווח של סגל כפי ששכתבתי אותו בשידור חי:
עמית סגל:
"ימינה ונתניהו משקיעים את זמנם לפגוע במפלגות הקטנות. נתניהו הזמין את פייגלין לביתו והציע לו תפקיד שר, קנאבס וחובות. פייגלין הגיב בהודעה שכנראה מוכיחה את פני הדברים: אם תהיה הצעה כזאת נביא להצעה של מועצת המפלגה.

מצד שני ימינה משקיעים בלפגוע בעוצמה יהודית. הם הוציאו מכתב של חב"ד שקורא לא להצביע למפלגות שלא עוברות את אחוז החסימה. בעוצמה אומרים שזה דווקא למנוע הצבעה לימינה. אך כנראה ברור כנגד מי המכתב מיועד.

בעוצמה יהודית ישנה מחלוקת האם לרוץ עד הסוף או לא. מצד אחד הסיכון הוא גדול מצד שני הם רוצים שיקחו אותם ברצינות. ככל הנראה התקבלה ההחלטה לרוץ עד הסוף למרות שהסיכויים לעבור את אחוז החסימה הם קלושים".

אז נכון הוא לא אמר את המילים ראשי עוצמה, אבל הוא גם לא התכוון למחלוקת בין הפעילים. כולנו יודעים היטב מה הייתה כוונתו של סגל, ומן הראוי היה לאפשר לנו להגיב על זה תוך כדי שידור. אולי זה מאוד יפתיע אותך לשמוע, אבל גם לעוצמה יהודית יש את הזכות לסיקור הוגן.

אבל למה אני בכלל מתווכח איתך, בטח אתה בגישה שגם לא היינו אמורים להגיב לסרטון המסולף והערוך שימינה הוציאו נגד המפלגה. הרי לנו מותר רק לחטוף אסור לנו להגיב.

על פי ההגיון שלך, גם אסור לנו לתקוף את מי שתלה נגדנו שלטים בכל רחבי יו"ש בלילה שבין חמישי לשישי. הרי כאמור לנו מותר רק לחטוף, אסור להגיב, ואם נגיב אז זה כמובן - טעות של הקמפיין.

בינתיים לא רק שאנחנו לא מפסידים, אלא שאנחנו מתחזקים ומגיעים ליותר קהלים חדשים שלא חשבו לפני כן בכלל להסתכל לכיוון עוצמה יהודית. מבטיח כמה הפתעות בדרך.

תגיבו נגד ימינה.אריאל יוסף

תקיפה אישית מכוערת של פעיל זה דבר חסר תקדים.

אתה לא מבין שזה מלכלך אתכם. זכותך.

ציבורית עוצמה מפסידה נקודות.

תתפלא, אבל יש פעילים שהלכו עם ברוך לא מעט מערכות בחירות שאומרים לו לפרוש (בחב"ד, למשל).

גם בין הרבנים שמיכאל וברוך מתייעצים איתם ושתומכים בהם יש שאומרים להם לפרוש.

ההפתעה הגדולה בשבילכם תהיה, כנראה, ששוב לא תעברו...

תקיפה אישית מכוערת זה שילוט נגד מרזל וסילוף דברים שלומרדכי
בס"ד

אבל ששש... אסור להזכיר את זה.

לגבי רבני חב"ד, כולנו יודעים מי מוביל את זה ומה המטרות שלו, כמובן שזה בסדר גמור, אבל אנחנו לא מתרגשים מזה. אגב, עד כה כבר התגלה רב אחד שהופתע לגלות את שמו מתנוסס על המודעה הזאת.
יש הבדל בין תקיפה של דמות ציבוריתאריאל יוסף

לתקיפה של פעיל.

עאכו"כ לשיסוי תומכים בפעיל.

כנראה בעוצמה לא מבינים את זה...

רק להם מותר לתקוף את מי שהם רוצים כמה שהם רוצים.

לאחרים אסור.

שני דבריםמרדכי
בס"ד

לא מדובר בסתם פעיל של ימינה, אלא בהרבה יותר מזה.

דבר שני, בינתיים אנחנו המותקפים פה. לימינה אין בכלל קמפיין חוץ מלא להצביע לעוצמה יהודית. לא היינו מתחילים בקמפיין נגאטיב אם לא היו מתחילים נגדנו.
גם "לא סתם פעיל".אריאל יוסף

אין שום תקדים למתקפה אישית על פעיל.

יש הבדל בין מתקפה על דמות ציבורית לבין פעיל. גם אם הוא לא "סתם פעיל".

יש גם הבדל בין הודעת יח"צ לבין שיימינג מכוער ושיטתי ברשת.

אף אחד לא משסה את התומכים שלו בפעילים של היריב.

אף אחד!

לכן לא שייך "הם התחילו".

בכללי, מי שמלכלך כאן זה בעיקר איתמר, לכל אורך מערכת הבחירות.

אבל אתה מאשים בחלק מהלכלוכים שלו את אלישיב עמיצור...

הקמפיין של ימינה הוא נגד זריקת קולות לפח.

הקמפיין של איתמר זה "ימינה שמאלנים (אא"כ הם היו נותנים לי מקום 5)"...

יש כאלה שאכפת להם מהמדיני-בטחוני, ומבג"ץ.אביתר יעקב

1. עוצמה אינה סוציאליסטית.

2. הפעם הקודמת לא רלוונטית.

3. אילו שטויות? האם עוצמה צריכה להיענות להצעות מבזות?

4. נכון, אבל הפעם בנוסף יש תוספת רצינית.

אני מעריך שיש כמות גדולה של אנשים שלא בוחרים עוצמה בגלל אחוז החסימה, אפילו כמות שווה או גדולה יותר מהמצביעים כרגע בפועל.

הצעות מבזות שלפחות יתנו לה יותר סיכוי להיכנס מאשר לבד...אריאל יוסף

הצעות מבזות שישאירו אותה "ילדת כאפות".אביתר יעקב

לא ייתכן.

עוצמה היא לא ילדת הכאפות שלהם, היא שווה יותר מהבית היהודי לחוד, ואת זה הרבה יודעים. אז למה הם דורשים כל כך הרבה ומשאירים לעוצמה כ"כ קצת?!

למה הם מקבלים 3 מושבים בעשירייה ועוצמה 1? מה ההיגיון?

הבית היהודי-האיחוד הלאומי בבחירות הקודמות היו אולי לפני ריצה לבד בלי עוצמה. אני לא חושב שהם היו נענים לקריאות לפרוש.

הבית היהודי שווה יותר מעוצמה.אריאל יוסף

ועדיין עדיף להיות ילדת כאפות מאשר להישאר מחוץ לכנסת...

סיבוב שעריםאשר ברא

איך זה עובד? ומאיפה זה יוצא?

ראיתי שיש שבוע הבא בחמישי מהכותל.. אבל לא ברור אם צריך להירשם ומיקום מדוייק.. והאם מתאים לנשים.

קיצור אשמח אם מישהו יוכל לפרט על זה קצת )

לא צריך להרשםברגוע

יוצא מהכותל, את תראי כבר מאיפה

יש שם גברים ונשים בהפרדה

והמסלול הוא אותו מסלול?אשר ברא
אני חושב שיש הבדלים קטניםברגוע
סיבו"שפצל"פאחרונה
היו זמנים😅
קחו שבועיים קדימה, מה המצב במלחמה מול איראן?זיויק
סקרן לדעת
מי שעונה לך תשובה נחרצתהסטורי

מדמיין -

מה שחשוב כרגע לדעת ולהחזיק איתו, זה שהכנו את האירנים שוק על ירח. צה"ל (וגם צבא ארה"ב) פעל בשמי אירן, כבמגרש הבית. הגענו למרחקים הרבה יותר גדולים ממה שהגענו ב'עם כלביא' מהים הכספי ועד האוקינוס ההודי. אירן איבדה את כמעט כל ההנהגה הרוחנית, הפוליטית והצבאית ואלפים מכוחותיה. חטפה מכות קריטיות לתשתיות, לתעשיה שמיועדת ליצור טילים ובכלל - לכלכלה שלה.

את כל זה עשינו בלי אף נפגע מכחות האוויר והקרקע שפעלו באירן ו(כל אחד עולם מלא ובכל זאת )מעט מאוד נפגעים בעורף.

לגבי ההמשך יש כמה אפשריות, מיידית -

*קריסה של הפסקת האש, מה שאומר שנמשיך לכתוש אותם

*האירנים מבינים כמה הם איבדו ושומרים על הפסקת האש באדיקות ואנחנו פנויים לטפל בלבנון ועזה.

לטווח יותר ארוך, האפשרויות -

*שרידי השלטון הנוכחי (אלו שטראמפ הכריז עליהם כ'מתונים שהשארנו בכוונה') מחזיקים מעמד וכדי לשמור על ראשם מחובר לגופם, מתחילים לשתף פעולה במידה זו או אחרת. (בדומה לוונצואלה כיום)

*הם מנסים להשתקם צבאית ואז בעוד שעתיים/יומיים/שנתיים נעשה עוד סבב כמו שהיה.

*החלשנו את השלטון כל כך, שהתהליך הפנימי יביא להחלפתו. כמעט קרה לפני שלושה חודשים, רק שעדיין היה להם כח לטבוח באזרחים.

נ.ב.

למי שכבר מתכנן ליום העצמאות להשלים את כל מה שלא עשה בפורים/פסח, רק מציין שזה בדיוק המועד הרשמי של סיום הפסקת האש...

לאו דווקא עוד שבועייםoo

איראן פשוט נכנסה לסבבים

ותכלס

חיזבאללה חי ובועט

כנ"ל איראן

(כן פגעו בהם

מסתבר שהם עדיין חיים כרגיל)

מקווה ששומרים טוב שחמאס לא יחזרו לחיים

ואנחנו נמשיך לחיות על החרב

כי לעצום עיניים זו כבר לא אופציה

לא, הם ממש לא חיים כרגילהסטורי

הם אמנם עדיין מצליחים לבעוט, אבל חלשים מאי-פעם.

כמה הפחידו שנים מאיך תראה המלחמה עם חיזבאלה (זוכרים את הבהלה לגנרטורים?) ושלא לדבר על כמה שבועות מתחת לאדמה. אז פעלנו חופשי בשמי אירן מצפון לדרום וממזרח למערב וכל כחותינו שבו בשלום מהאוויר וכן, גם מהקרקע. הישג עצום שאיש לא חזה.

אז כן, הדרך לגאולה השלמה מורכבת וארוכה. בניגוד לאיך שהדברים מצטיירים ממרחק של שנים - אף מלחמה לא הסתיימה בניצחון מוחלט. יתכן שכעת כשההנהגה האירנית חלשה מאוד - השלטון שם ישתנה בתהליך פנימי ויתכן שאכן נצטרך עוד סבב. עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה. מסבב לסבב אנחנו חזקים יותר והם מצליחים פחות ופחות. אם לפני ארבע שנים חיסול של בכיר אחד בעזה, הריץ את גוש דן לשבוע במקלטים, היום חיסלנו את כמעט כל ההנהגה הדתית, הפוליטית והצבאית של אירן והחיים המשיכו קרוב לכרגיל.

צה"ל יושב היום על כל קו הנ.ט. בלבנון, והולך ומחליש את חיזבאלה. גם מול חמאס, עדיין הנצחון לא מוחלט - אבל צה"ל חוצץ בין הישובים לבינם ממשיך לחסל בהם והם לא מגיבים.

בעז"ה עוד לא נאמרה המילה האחרונה.

חיים מספיק כרגילoo

כדי לתקוע את תושבי הצפון מעל חודש בממד/ כדי לשתק מדינה שלמה כנ"ל

מנטרות של גאולה שלמה לא יעזרו לתושבי הצפון במערכה הבאה כפי שלא עזרו להם במערכה הזו או בקודמות

זה לא מנטרות, זה הבנה של בתוך איזו מציאות אנחנוהסטורי
עבר עריכה על ידי הסטורי בתאריך כ"ב בניסן תשפ"ו 9:55

חיים.

תושבי מטולה, נאחזו בקרקע במציאויות קשות מאלו ובזכותם יש לנו מדינה וצבא ואנחנו יכולים לשבת כאן ולדון בזה...

(רק נזכיר, הריצה לקנות גנרטורים מחשש מחיזבאלה, היתה בתל אביב, לא במעלות).

תגובה כללית, על החיפוש שלך בשרשור הזה ובשרשוריםהסטוריאחרונה
דומים שפתחת:

מוכרי הוודאות: הפרשנים לא מספקים מידע אלא ממלאים צורך פסיכולוגי

אני ממש ממליץ להשתחרר מחיפוש הוודאות. זה מובן, זה צורך אנושי, אבל זה רק משבש אותנו.

מציע, כמו שפעם שרו בשמאל: "אל תגידו יום יבוא - הביאו את היום!", במקום להתבחבש בתחזיות מתבדות, שכל אחד ישאל את עצמו, מה הוא עושה כדי להביא את עם ישראל למקום יותר טוב מעשית, תודעתית ורוחנית.

סידני היא עיר אלימההסטורי
אדם שרצח חמישה אנשים בסכין נרצח על ידי המשטרה בסידני.

אדם בסידני תקף כמה אנשים. העובדה שאביר המוסר, נציג הקב"ה עלי אדמות, הממונה על המצפון נשאר בשוויון נפש ולא פתח על זה שרשור מעידה על כשל מוסרי עמוק.

@סיעתא דשמייא1

אדם שמטיף מוסר לכל בר בי רבאיתן גיל

ומציג את עצמו כאן כשומר מצוות...

מן המעט שנדרש ממנו הוא שיתאפק מתגובותיו "המחכימות" עד מוצאי יום טוב שני של גלויות.

הוא תקע יתד אי שם בין סידני למלבורן ומפיץ רעל קפלניסטי בתפזורת כמו פצצות מצרר.

נזק מדיני זה החומרים שהוא מקושש מן הגורן הקיצון שמאלני ומן היקב הקפלניסטי כדי לעשות מהם צימעס בטמפל שהוא חבר בו, לאחר תרגום כמובן לשפת המקום. לא מפיו אנו חיים  

אני לא מבין איך אפשר לחגוג את חג האביב בסתיו,קעלעברימבאר

ליהודי אוסטרליה

זאת סוגיא נוספת. אני כאן עסוק בסוגיה המוסריתהסטורי
שהמרגל הזה עסוק בלהטיף לנו וכדי להפוך את כל מי שלא מתרגש מאירועי שולים שבשוליים לפושע, הוא גם מהדהד עלילות דם.

העובדה שהוא בחר לחיות באדמה טמאה, שלא מתאימה למצוות התורה בשום צורה, היא כמובן היסוד שמביא אותו לעבירה גוררת עבירה, אבל לא בזה עסקתי כאן.

האמת שאוסטרליה בדיוק כמו הארץ. רק הפוך.קעלעברימבאר

אקלים ים תיכוני, אבל עונות הפוכות

מה עם מלבורן?קעלעברימבאר
באמת אני חושב שכל מי שלא פותח שרשור זעזוע הוא שותףהסטורי
מקור: TikTok TikTok · mako
מסכים איתךקעלעברימבאר
עדיין לא הבעת זעזועהסטורי
@סיעתא דשמייא1, @אעלה בתמר, @אוהב העם והארץ 1, @אוהב העם והארץ 2, @אוהב העם והארץ 3 @וכל שום וחניכא דאית ליה...

איך אתה יכול לא להזדעזע מאירועים אלימים ביבשת שלך?!

להלן הסיבה:שלג דאשתקד

קטע מהספר "בעל שם טוב", פרשת ראה אות ו:

אמרו חכמינו ז"ל: "ולמה נקרא שמה ראה? שרואה ביותר כו' תנא עומדת בבבל ורואה נבלה בארץ ישראל". שמעתי [בשם ר"י בעש"ט ע"ה זצוק"ל] ... פירוש, אדם שאינו הגון נקרא בבל - כי עומדים בשטותים והבלי עולם, ואדם הצדיק נקרא ארץ ישראל. וזהו פירוש הגמרא: עומדת בבבל, פירוש בשטותים, ורואה על אדם כשר נבלה, והיינו נבלה בארץ ישראל באדם כשר.

עכשיו גמרתי לשתות יין ומצות בסעודת משיח….סיעתא דשמייא1
…בבוקר כבדו אותי לקרא את ההפטרה "עוד היום בנוב" למדתי אותה העם תרגום חגגתי יום הולדת עברי ולדעתי קרבתי את הגאולה עוד קצת אז בבקשה קצת יותר רוחניות ופחות גשמיות "וארציות" יעשו את זה.
מוזר לכבד בהפטרההסטורי

מעליל עלילות דם.

בלנ"ד, עד שלא תתנצל על הדהוד העלילה כאן, לא נניח לך:

חילול השם לשמו!!!! - אקטואליה וחדשות

אתה רואה….סיעתא דשמייא1

… כנראה שבגלות יש יותר אהבת ישראל.

אתם בארץ ישראל משחזרים את ימי סוף תקופת בית שני. גם שם היתה שנאת חינם לא רק בין יהודים ליהודים גם בין יהודים לגויים בארץ ישראל. רבי יוחנן בין זכאי ראה את הנולד.

מה?!?!?שלג דאשתקד
אתה דורש לפרסם עלילת דם על יהודים, ואחר כך טוען שיש לך אהבת ישראל.

באיזה מצב אתה עכשיו, מיסטר הייד או ד"ר ג'קיל?

עם אוהבים כמוך, שמהדהדים עלילות, מי צריך שונאים...הסטורי
אני תמיד נעלב כשמעלים אותי למפטיר. כיקעלעברימבאר

רק לישו נתנו מפטיר (אפילו הנוצרים הקימו כנסיה במקום שלטענתם היה בית הכנסת שהוא קרא שם מפטיר בגליל, והם קוראים לה "כנסיית בית הכנסת")

והאמת שבגלל שנתנו לוקעלעברימבאר
מפטיר ולא שלישי הוא נעלב והחליט להקים דת חדשה.

מסקנה - לתת לאנשים עליה שהם רוצים

למה לשון הרע? הסיבה היחידה...סיעתא דשמייא1

.... שאני רוצה לקרא בסגנון תימני בבית כנסת ספרדי .

חוץ מזה זה הפטרה שאני אוהב לקרא.

אגב את ההפטרה הזאת אנו קוראים ביום העצמאות.

אתה מתפלא על לשון הרע, אתה אלוף הלשון הרעהסטורי
והוצאת השם רע:

חילול השם לשמו!!!! - אקטואליה וחדשות

כאן הוצאת שם רע, בפרסום שקרי ומזיק, של שקר שערבים המציאו. הוספת חטא על פשע כשהשפרצת האשמות על הערוץ שלא פרסם ועל כל מי שהעז להטיל ספק.

תתנצל לפני כל דבר. קשוט עצמך תחילה!

חחח דיברתי על ישו לא עליךקעלעברימבאר
מנסה לתקן את ההודעה כך שלא ישתמע שדיברתיקעלעברימבאר

עליך. זה לא נותן לי כרגע.

והאמת שבגלל שנתנו לישוקעלעברימבאראחרונה

מפטיר ולא שלישי הוא נעלב והחליט להקים דת חדשה.

מסקנה - לתת לאנשים את העליה שהם רוצים

אני מניח שרק בגלל יו"ט שני של גלויותהסטורי
אביר המוסר והצדק, עדיין לא הביע זעזוע מוחלט מגילויי האלימות בסידני ומלברון.

אין שום ספק, שכאחד שרואה פשע בכל חוסר יחס למקרה אלימות יחיד של נער שוליים באיזשהו מקום - הוא יזדרז לגנות את האלימות ביבשת שלו...

כל השמאל בפאניקה שביבי ינצחקעלעברימבאר

בבחירות בגלל המבצע. אז הם מתחילים ללכלך עליו שהביא הפסד מביש.

אפשר לחלוק על ההחלטה להפסקת אש. אבל:

א. מה הם היו עושים במקום?

ב.הם יודעים עוד מה התכנון בעתיד?

ג. איך הם היו המתמודדים עם טראמפ?

ד. אין ספק שזה הישג מרשים שהחליש מאוד את איראן במחיר מינימלי מאיתנו. גם אם לא מה שציפינו לו

סיכון מיותרבלבנון כמו בעזהסביר11

עפרה רם

בנוסף לכך הורים מסיירת הנח"ל כתבו מכתב מחאה לרשויות על כך ששולחים חיילים לפעולות קרקעיות,

והם משלמים בדמם ,

במקום להפציץ.

וגם במקום לבצע מצור ממושך כמו בתכנית האלופים

ובתגובה הורים אחרים התנערו מההורים המופקרים הללוהסטוריאחרונה
כמובן, צריך להשתדל לכתוש כמה שיותר, כמו שעושים היום בשיטת הרב זרביב, גם בעזה וגם בלבנון, בשונה מתחילת המלחמה. אבל, בניגוד לקונספציה ששלטה עד שמחת תורה, של מב"מ של הרתעות, הפצצות ואש מנגד - אין תחליף לרגליים על הקרקע, וכן - לפעמים יש מחיר כואב לחיינו כאן.

עם ישראל משחרר את צפון הגליל ומי שירא ורך הלבב - ישוב לביתו ולא ימס את לבב אחיו, בשטח או בפורום, כלבבו.

הקרב על הקרדיט (שוב) חוטא לאמתמרדכי
בס"ד

ביומיים האחרונים מתנהל ויכוח ער סביב המהפך בנחל העוג'ה: מי באמת חתום על ההישג? האם אלו נערי הגבעות ואנשי החוות ששינו את המצחאות במקום בגופם, או הפוליטיקאים שדחפו להכשרת המקום ברמה המדינית?

​האמת היא שהוויכוח הזה פשוט מיותר. ​מי שמכיר את המציאות בשטח יודע שזה אף פעם לא "או זה או זה". התהליך תמיד עובד באותה הדרך: השטח גורר את הממשלה. ​לפני שהנושא בכלל הגיע לשולחנות הממשלה, היו שם האנשים שפעלו בשטח.

קחו למשל את ח"כ צבי סוכות, עוד לפני שנבחר לכנסת, הוא ופעילים נוספים היו שם, יצרו נוכחות והעלו את הנושא למודעות. הוא לא עשה את זה כח"כ, אלא כפעיל בהתיישבות. אילולא הפעילות העקשנית הזו ושל צעירים טובים נוספים, נחל העוג'ה לא היה מגיע לסדר היום הממשלתי, וממילא לא היה מטופל.

​זהו דפוס חוזר שאנחנו רואים פעם אחר פעם בהתיישבות: ​בהר עיבל יש כבר שנים של תפילת שחרית בכל יום שישי, בכל מזג אוויר. בשנתיים האחרונות הצטרפו אליהם שני אברכים שהגיעו ללמוד במקום מדי יום, הם אלו שסללו את הדרך לאישור הממשלתי ולהקמתה של ישיבה במקום בשבועות האחרונים, בדרך להקמתו גם ישוב קבע חדש.

​בחומש, העמידה האיתנה של בחורי הישיבה על ההר, למרות כל הפינויים והקשיים, היא זו שהובילה בסופו של דבר את המערכת הפוליטית להכשיר את המקום. כך​ גם בתנופת החוות. בהתחלה זה לא התקבל בעין טובה, אבל לבסוף הנוכחות היהודית היא זו שקובעת עובדות בשטח ומונעת השתלטות זרה.

​הנוסחה פשוטה: התמדה מביאה הכשרה. ​ברוב המקרים, זה מתחיל בחיכוך. בהתנגשויות מול רשויות החוק או מול ניסיונות של ערבים למנוע מיהודים לשוב לאדמתם. אבל בסופו של יום, העקשנות הזו היא הדלק של המערכת המדינית. אילולא הצעדים הראשוניים והנועזים של אנשי השטח, הממשלה לא הייתה זזה. ואילולא הגיבוי הממשלתי וההכשרה המשפטית, זה לא היה הופך למציאות קבועה בשטח.

​לכן, המראה של פוליטיקאים הממהרים לשגר את עוזריהם לצייץ בטוויטר (ללא גילוי נאות על עבודתם אצל אותם פוליטקאים) כדי לתבוע בעלות מלאה על ההישג, הוא לא רק מביך אלא גם מנותק מהמציאות. הניסיון לצייר את המהפך כאילו נולד בהשקעה כספית חוטא לאמת ההיסטורית של ההתיישבות.

מי שמתהדר בכך שוכח את אלו שישנו בשטח בתנאים לא תנאים, מפספס את העיקר: הקרדיט אינו שייך בלעדית לאיש. במקום מלחמות קרדיטים מיותרות, כדאי להכיר במנגנון שעובד, אותו שילוב כוחות שבו החלוצים בשטח הם אלו שפורצים את הדרך וקובעים את העובדות, והמערכת הפוליטית היא זו שמגיעה בעקבותיהם כדי לתת את החותמת הסופית. זו השיטה - והיא עובדת.

למה נתניהו עושה לעצמו את זה?הסטורי
היה ידוע כבר מתחילת הערב שעידו נורדן יחליף את זיו אגמון. מינוי מצויין.

למה נתניהו היה צריך להוציא שעתיים לפני ההודעה הרשמית על כך, הודעה מיוחדת על השארתו של אגמון "עד למציאת מחליף (שכבר נמצא)" ולחטוף כל כך הרבה תגובות (הזויות, אבל זה לא משנה) מבפנים?

אולי זיו אגמון הוציא את ההודעה;)ברגוע
אולי באמת...הסטורי
כידוע לנתניהו יש הרבה מעלות, אבל קושי גדול בבחירת האנשים שהוא עובד איתם...
אולי הוא רוצה להראותקורא נלהב לשעבראחרונה
שהוא לא מחליף אותו בבהלה בגלל יללות השמאל, אלא כי זה לא ראוי אדם כזה לתפקיד ציבורי אבל לא ברמה שצריך לזרוק אותו בבושת פנים. ובטח לא להישאר בלי מחליף זמני לחפיפה בגלל יללות השמאל האלה

אנשים יקראו לזה שהוא רוצה 'לשלות בסדר יום', אני קורא לזה שכל ישר שלא נכפף ברוח התקשורת וכו'

הסיפור עם הטייס האמריקאי צריך לחזק אותנוזיויק
להתפלל על הטייסים יחד עם שאר החיילים, שום דבר לא מובן מאליו
מה שקורה באיראן עם חיל האוויר זה נס גלוי.משה
חדמשזיויקאחרונה

אולי יעניין אותך