בואו נעשה משהו חדש!קוגל ירושלמי
כל אחד כותב פה סיבה אחת לחיות!

אני אתחיל:
כי ההורים שלי יהיו קצת עצובים אם אני ימות
כי אני רוצה ליראות עם מי אני יתחתן!המלכה של העולם
כי יש לי מה לעשות פה בעולם הזה.אוסנת
וכי אני אוהבת אותו...
בסה"כ טוב לי כאן.
למה לא לחיות?נצח לנצח!!!
ד"א-- קןגל-- את מכירה אותי?נצח לנצח!!!
כי גם אם אין לי סיבה אחת לחיות - עדיין לא ניצלתיאפחד
את חיי ואת הפוטנציאל הטמון בהם למציאת סיבה - ולו אחת - לחיות.
כדיokey
לראות את המשיח ראשון מכל המתים!!
אני- הרבה סיבות..........חוצניקית!!
העולם יפה וב"ה הכול טויייב.....ולא סיימתי את תפקידי בעולם הזה אני רוצה עוד הרבה דברים לעשות בעולם הזה להתחתן להקים משחה ומצווות אני לא אפרט...............ובכלל מה ההורים שלי יעשו בלעדי?חחח הם יהיו עצובים אבל בעז"ה עד מאה ועשרים .ואני גם מאוד רוצה לראות את המשיח ובעז"ה אני גם יזכה!!!!
וואו שאלה טובה שאלתלהבת-כוח
ת'כלס, אם קמתי הבוקר- סימן שיש לי עוד מה לעשות כאן. אני סומכת על הקב''ה שברגע שתפקידי יסתיים, אני אלך מכאן בן אם אני רוצה או לא. כך שאין לי טעם להתעסק ביום מותי, אלא לחיות את חיי הכי שאני יכולה בצורה הכי נכונה שרק ניתן.
מבחינה של הצורך האנושי שלי, אני רוצה לחיות כי חשוב לי להקים משפחה, חשוב לי לבנות בית נאמן בישראל ולבנות המשכיות ולהוליד עוד ילדים לתוך עמ''י הנפלא שלנו. אני בונה לעצמי הרבה דברים שאני רוצה לעשות בהמשך חיי, דברים שזקוקים לגיל מסויים כדי לעשותם, ואני רוצה לעשות אותם ולכן אני רוצה לחיות.
תכ'לס אני כן אקבל באהבה אם הקב''ה יקח אותי מחר, זכותו המלאה, והנשמה שלי תהיה מרוצה. אז מה רע?
קצת עצוב שלא אצליח לממש את הרצונות- שלי! עד תומם. אבל שוב צריך לזכור שזה הרצונות שלי, ולא של הקב''ה. ברור שמה שהוא טומן בעתידי הוא הכי טוב שרק ניתן בשבילי, ואני צריכה להאמין! ורוצה להאמין!
לילה טוב לכולם!
...טליה 123
בהחלט שאלה טובה.
נראלי שאני עדיין פה כי יש לי ממללללללאא מה  לתת לעולם הזה,ואני בטוחה שלעולם יש המון מה לתת לי.
קיצר שווה לחיות!!!!!
ואו,שאלה יפה ממש!!-Rעות-
בס"ד

ואו,שאלה עמוקה..

יש שני שני גורמים בסיסים ו..עיקריים לרצון שלנו להתקיים בעולם הזה!..גשמי ורוחני..(ונפשי)

הגורם הגשמי- ההנאות הקטנות והחשובות בחיי האדם-שגורמות לנו להרגיש מתיקות ושמחה ורצון לחיות ולקום ליום חדש..אי אפשר לגמד את זה במילים כי זה אינדודואלי לכול אחד באופן פרטי,
[לדוג'-ציון טוב במבחן,הנופים -טיול-מתנה וכיד הדמיון הטובה..] 

גורם רוחני ונפשי- א.הרצון שהקב"ה הטביע באדם לחיות! כמובן שהוא נתן לנו את הבחירה-אבל מלכתחילה הוא החדיר בנו רצון לחיות-גם כשנופלים-ל-נסות לקום ולהמשיך לחיות
"החיים והמות נתתי לפניך.. ובחרת בחיים "-משמע מלכתחילה טמון בנו הרצון לחיות בלי קשר שהבחירה גם בידנו..
רוחנית יש לנו גם את הלימוד תורה-קיום המצוות-הרצון להרגיש חיבור לקב"ה..פשוט רצון לחיות!

זה נושא עמוק שאפשר לדבר עליו שעות..בהחלט אהבתי את השאלה!

גם העיניין שהמשפחה תצתער ....הייתי מתייגת את זה גם לרצון הגשמי וגם הנפשי..(רוחני)..

גשמי-אנחנו חלק מאווירה-חלק ממשפחה אנחנו אישיות ו..יהיה לאנשים קשה בחסרונונו אם נעלם מהנוף הגשמי..

רוחנית-הנפש שלנו מחוברת כבר מלמעלה -מאז מעמד הר סיני שהאחדנו לעם..-כל אחד מרגיש קירבה נפשית לאחר..חיסרון של אדם גורם לנפש צער וכאב פנימי

בקיצור זה נושא רחב רחב....מי שרוצה לדון איתי על זה באישי..

לילה טוב!..
כי אני אוהב את החיים!!!!!!!!!!!יוסיy
והם אוהבים אותי....
כי אני רוצה לעשות את תפקידי בעולם.שואף להתנחל
כי אם אני אמות אני אלך לגהינום ח"ו אז אני צריכהשלבוקית
לחיות ולעשות עוד הרבה מצוות!!!!!!!!!!!!

וואו הרבה סיבות.זכוכית מגדלת
בתימצות - יש לי עו הרבה לעשות .......
כדי לחכות למוות.. סתאאאאאאאאםפיתון
כי העולם יפה והחיים טובים מאד. וחוץ מזה אני רוצה עוד לשרת ביחידה מובחרת...
uuuu>>>נצח לנצח!!!
אני לא מסכימה למשפט הראשון של החתימה שלך!
הוא כ"כ טעות!!
<<סורי על החוסר קשר>>
כנסיפיתון
שלושת הדברים שאני הכי שונא בפורומים, בורות, חוסר הבנת הנקרא והטחת האשמות בלי בדיקה.צר לי אבל במקרה הזה מצאתי אצלך את שלושתם. תקראי את החתימה שלי שוב ואז תביני. בהצלחה
כי יותר מידי אנשים ישמחו אם אמות וחבל לתת להםאש מאנשים קרים.
ת'עונג....

סתם, סתםם...

אממ...
אם לא היה חיים לא היינו מכירים בערך המוות..סתם! אנערף.
כי אם אני אתאבד לא יהיה לי עולם הבא....שרון.
כי אם אני חיה כנראהאנונימי (פותח)
שזה מה שאני אמורה לעשות..
חוץ מזה העולם הזה ניגמר מתי שהוא והעולם הבא לא.. אז ברור שננצל את הזמן המוגבל שיש פה...!
אין כזה דבר למותאנונימי (פותח)
יש חיים לאחר המוות
אני רוצה לחיות כי אני פשוט צריך לעשות עוד כמה סידורים קטנים לפני שאני מת
לכן אנ'לא פנוי עכשיו למות
כי היום שבו נולדת היה גם היוםextinct
שה' החליט שהעולם לא יכול להתקיים בלעדייך.
מה זה "כי ההורים שלי יהיו עצובים"? ומלך העולםדבורי
אותך לכאן - והנשמה היהודית שלך - לא יהיו עצובים? יש פה ימבה דברים חשובים וטובים לחיות למענם, חלק אתם כבר מכירים אבל הרבה עוד לפניכם... לחיות בשמחה ומבחירה!
טוב אז...אנונימי (פותח)
מה  נסגר איתכם החיים זו המתנה הכי טובה שניתנה לנו לנצל את כל הכוחות שלנו הן לעצמינו אן לאחרים.
ובעצם בשביל התפקיד שלנו ....(חוץ מההנאות).
יש הלכה שאסור להיכנס לבית קברות עם ציציות כדי לא להתגרות במתים שאנו יכולים לקיים מצוות והם לא(ציצית מצווה כלכלך קלה רק לובש וכל רגע מצווה יש סיפור כזה על רב שלפני שמת בכה (ניראה לי הגר") ושאלו אותו תלמידיו למה והוא ענה על מצוות ציצית בגלל הסיבה שכתבתי ) אז למה לחיות  מה השאלה בכלל???????!!!!!!!
אממממממ....וואלה קשה.......מתו"ש
מה??כי אני פ'חדת מהמוות!!למה למות???טוב פהה...טלiר הפ33ה
באמת שאלה עמוקה,לוטמניה
טלiר הפ33ה, אם לא טוב למישהו פה ח"ו אז הוא צריך למות?!

תכלס, כי אסור להתאבד. אומרים שהנשמה של מי שמתאבד ה' ישמור, סבל מעבר לסבל...
ואני מנסה כמה שפכות לפחד מהמוות, להבין שיש רמה של השתדלות שלנו (לא להכנס למקום סכנה ללא סיבה וכו') ולמרות זאת, אנשים הולכים בכביש, לא עוברים שום חוק, ולצערו, מתים.
כי אין לי בררה אחרת!!!!!!!!!!!אנונימי (פותח)אחרונה
אני פשוט חי וזהו!
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך