ופה ושם ואני. כמה רחוק אפשר להגיע במחשבות. כמה עמוק. כמה תהומות אםשר ליצור. כמה מנהרות וחדרים אפלים. כמה. שיטפונות, מערבולות. כמה פעמים אפשר למות ולהמשיך לחיות. כמה אפשר לחלום ואז לנחות. שוב ושוב ושוב. פעם היו לי חלומות. מה זה חלומות? חלום. אני כל כולי הייתי חלום אחד גדול. one day. זאת הייתה אני. כמה חלומות כמה. הייתה אמונה. בכלום. בטוב רחוק ולא ידוע. בחלום. היתה אמונה בחלום. היתה אמונה בי. עוד לא התפכחתי. זה לפני שהקאתי את עצמי באסלה והורדתי אחרי את המים. רציתי, חלמתי, האמנתי. ומה, איך לא. לא הגשמתי. התחלתי, חשבתי, הנה זה עובד, הנה זה קורה. אמרתי, ימים טובים פה, אני עוד אהיה. ובלי לשים לב, אל תשאלו איך ומתי התחיל, באמת שלא שמתי לב. אני פה. היי כולם. שלום שלום ואל תבואו בחלום. אני פה, מה זה פה, מפחיד. ערפל, זה מה שפה. לא סופה, לא גשמים, לא שרפה גדולה ולוהטת. ערפל, אובך, עילפון. אני כלום. צל. צל של קיום, צללית בן אדם. ואין חלום, ואמונה לא מעניינת, וone day נקבר מזמן.וצללית הקיום. ממה היא מתקיימת? הא!! בינגו! שאלת המילניום! אז אני אגלה, כי כבר לא אכפת. פוביה, מכירים? יופי. אז הן מגיעות בחמולות, אם לא ידעתם. הפוביות. משפחות משפחות. חבורות. מתרבות במהירות. פרו ורבו ומלאו. אקסלנט, כמו שצריך. אז הם ככה, הפוביות. משכל, מלב, מגברים, מחלומות, מדיבור של אמת. מכתיבה, מדיבור שכזה, (יאפ, מהסוג הפשוט. דרך הוצאת המילים מהפה), ממנה וממנה וממנה וממנו בעיקר, וזהו, הכוח במוח נגמר, נרדמת לעצמי בפרצוף.
ואין צנזורה או בדיקה, מה שיוצא יוצא, סוף סוף הולף לי.