ואוו כל כך טוב לי,
הפסקתי להתבייש מראש הישיבה ומהרם,
ישבתי השבוע עם הרב כמעט כל סדר ערב,
אנחנו לומדים עם ראש הישיבה, שיעור קבוע לשיכבה, לא זכרנו איפה עצרנו שנה שעברה בדיוק, הרוב הסכימו שעצרנו בתחילת הפרק,
התחלנו ללמוד אחרי קצת זמן אני אומר אה, למדנו את זה כבר, ראש הישיבה עושה מבט של "לא יודע" וממשיך, אז אמרתי, "הרב לא זוכר מרוב חזרות" הרב כולו צוחק ומשתדל להמשיך.
קיצור עונג גדול,
והבלחיות מתעדנת, והכל, ובנחת, כן יש קשיים מסוימים, אבל, טוב לי, ו בנחת, ולמרות שכן קצת הזה של הברווזים, אבל, בנחת, גם עכשיו, למעשה ביום ראשון אני גומר משהו ממש קשה וארוך שאני עושה כבר תקופה, וממש ברוך ד', שמקדם אותי לחתונה בצעדי ענק, וזה ממש פלאי פלאות, ו ואוו, אולי אני אלך בקרוב לבקש חיבוק מראש הישיבה, ואוו זה רעיון, הממ ו אני צריך ללכת מתישהו לשאול את הרב מה הוא אומר, אם שייך ואם מסכים וכו וכו שאוכל אצלו בראש השנה למרות שאכלתי אצלו כבר פעמיים, ו בשבת האחרונה קמתי לותיקין הישיבה הגבוהה, והלכתי בעצמי לרב בברכת כהנים, הוא שמח וכמובן ש וכו, והיה תענוג, הממ למישהו יש חברותא עם ראש הישיבה, ו בא לי גם, או, אני ממש רוצה גם, אבל, אני חושש שזה ירגיש כאילו אני מתחרה בו, (אבל אוף, מה אכפת לי לעזאזל?!)
ו
וכו
ה וכו האחרון שלא הובן, אז, כן כן, אז, אז הוא.
מיאודוס בדם
הר ומדבר
בנחת, לא מתחתנים לפני שיעור ד'

עליכם, מה איתך?דוס בדם
רק בנחת, וקללל שאתחתן לפני שיעור ד' אם זה תלוי בי,
אגב זוכר את האאוטינג שבטעות עשית למישהו?
אז ואוו, תודה על זה.
אני שורדהר ומדבר
מרן רה"י אומר להתחתן רק אחרי שיעור ד!
איזה אחד? מה כבר היה בגללו?
אני מכחיש קשר! אני?! אאוטינג?! מה פתאום?!
|מיתמם|ברוך ד' (למה רק שורד?)דוס בדם
הממ גיליתי שיש לי בן אדם חדש ונורמלי (משוגע) לדבר איתו, למרות שעוד מעט כבר לא רלוונטי.
העולם קשההר ומדבר
(והוא נגד נורמאליות
)מה שתגידדוס בדםאחרונה
תודה🙂דוס בדם
ו
ברשותך
*אעצור את מלחמת הענווה כאן*
אשריך ממשבתוך בני ישראל
אמןדוס בדם
ב(עם פתח)אמת
אשכרה פתחתי שרשור במיאודוס בדם
יר-מי'הו?בתוך בני ישראל
לא לא, פשוט מיאו (במציאות זה נשמע כמו חתולה אמיתית בדרכ אבלדוס בדם
אהמת שנפלתי בזה עכשיו כשקראתי את זה.
ביזיון,
אני צריך לעוף מהישיבה,
אוי, אני ככך מדורדר.
כןכןבתוך בני ישראל
הממדוס בדם
צע,
בנתיים אקבל בלנדר, או, אולי בשלבים, כי בנחת, אבל ודאי וברור שאני צריך להתחזק בזה, גם כלפי אחרים.
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר
אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
בדיקהטיפות של אור
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד
~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
חורף בריא לכולם
- לקראת נישואין וזוגיות