אני כאן רק קוראת בדכ אך כותבת בפורום השכן.
הפעם אשמח לשמוע את דעתכם.
נשואה כמעט עשור וב"ה כחצי מניין ילדים כן ירבו.
גרים כעת בקרוואן
צפוף לנו בה.מאז הלידה עוד יותר (סלון מעט מוגדל ובכל זאת)
יש לנו שטח שקנינו כבר ומתעדים לבנות בו בית בבניה קלה.
ועכשיו מגיעה השאלה : לכאורה יכולים לקחת הלוואה גדולה בסכום גדול השאלה היא איך נחזיר אותה?
כרגע בחופשת לידה ואין לי רצון אפילו לא קצת לחזור לעבוד בהיקף העבודה שעבדתי לפני הלידה.
נכון , משכורת יפה(לא חסכנו) יש סיפוק.
רק מה? זאת עבודה עם ילדים מצריכה המון סבלנות,עקביות , נחישות התמדה סהכ הצלחתי. היו קשיים כמובן.
אבל מחיר מטורף! באה הביתה וכל ה"חזון" שלי איך לעבוד עם ילדים מתמוסס ואני בלי סבלנות בלשון המעטה ורק רוצה להיות עם עצמי או בשקט עם האיש שלי..
עכשיו בחופשת לידה עולם אחר יש לי זמן מנוחה בבוקר ואמא כל כולי בצהריים ב"ה.
אוקיי אז בשביל לשלם משכנתא גבוהה אני לא יכולה להרשות לעצמי את הדבר הנכון והבסיסי הזה!
אז האופציה השנייה היא שלא לקחת קבלן אלא בעלי יהיה ואז זה חצי מחיר (כן ממש חצי) ואני לא אצטרך לעבוד בהיקף העבודה שעבדתי הלא קל ולא מתאים לי.
מה המחיר של זה?
אין לו נסיון. הוא יצטרך ללמוד את הנושא תוך כדי .ויש לו תקופות עמוסות מאוד (סטודנט) .
כמו כן בה הזוגיות שלנו ממש טובה ומפחדת שאני לא יעמוד בתהליך..זה תהליך מאוד קשה וארוך .כאשר יש לך קבלן הוא לוקח את האחריות ואין לך (כמעט) " כאב ראש".
ולבד... אפשרי אבל קשה . יכול לגרום ללחץ נפשי שלי ומתוך כך להשליך עליו וזה לא פשוט.
בקיצור הבנתם.
אשמח לתגובות בלי ביקורת בכלל.שלא אתחרט על השיטוף.(קרה שהתחרטתי בגלל מישהי שביקרה אותי ופגעה בי).
תודה!