1.
אני צריכה כסף, אבל יותר מזה אני צריכה לעלות על מסלול. אולי כן כדאי ללמוד השנה. לא תואר, אל תקפצו. אבל יש מכללה באשדוד עם מסלול של שנתיים בלימודי עיצוב פנים. תעודה, שזה בדיוק מה שאני צריכה. השארתי פרטים כדי שיתקשרו אליי, לשמוע קצת איך זה עובד, אבל לא התקשרו. אולי אתקשר מחר. אני צריכה להתייעץ עם מישהו.
2.
עלה טריילר מלא לעונה 10 של שיימלס. הכול נראה כל כך מעולה. אבל הפרק הראשון יעלה בעשירי לנובמבר, לא בשלישי. זה יוצא עוד שמונה שבועות. נואל אמר רק משפט אחד בכל הטריילר, אבל זה היה נהדר
כמו כן- ליפ: I fell asleep וי: you can't fall asleep ליפ: I'm tired וי: welcome to parenthood. הם נהדרים, בחיי. קארל נראה סובל מכל רגע
ויש כבר שני אחיינים במשפחת גלאגר! פראני והתינוק\ת של ליפ. הלוואי שתמי בעניינים, לא בא לי שליפ יהיה לבד בזה. היא קבועה בעונה הזו אז אני מניחה שכן. לא משנה.
3.
רק כדי לעשות לעצמי קצת סדר בראש: עונות 1-3 באגרסטיק, עונות 4-5 ברן מאר, עונה 6 בדרכים (עם הקראוון) וסופה בעיירה שננסי גדלה בה, לא זוכרת מה השם שלה, עונה 7 בניו יורק נדמה לי. עונה 8 מטושטשת לי מאוד משום מה. אבל אני חושבת שזה היה בעיקר בבית עם אחותה. ובסוף, כמובן, חזרה לאגרסטיק ופגישה עם כולם ובלה בלה בלה, לדעתי זה פספוס שקונראד לא המשיך מעבר לעונה 3. כמה שטויות, השם.
4.
אני רוצה לרקוד

- לקראת נישואין וזוגיות