עוד כמה דבריםריעות.

1.

אני צריכה כסף, אבל יותר מזה אני צריכה לעלות על מסלול. אולי כן כדאי ללמוד השנה. לא תואר, אל תקפצו. אבל יש מכללה באשדוד עם מסלול של שנתיים בלימודי עיצוב פנים. תעודה, שזה בדיוק מה שאני צריכה. השארתי פרטים כדי שיתקשרו אליי, לשמוע קצת איך זה עובד, אבל לא התקשרו. אולי אתקשר מחר. אני צריכה להתייעץ עם מישהו.

2.

עלה טריילר מלא לעונה 10 של שיימלס. הכול נראה כל כך מעולה. אבל הפרק הראשון יעלה בעשירי לנובמבר, לא בשלישי. זה יוצא עוד שמונה שבועות. נואל אמר רק משפט אחד בכל הטריילר, אבל זה היה נהדר כמו כן- ליפ: I fell asleep וי: you can't fall asleep ליפ: I'm tired וי: welcome to parenthood. הם נהדרים, בחיי. קארל נראה סובל מכל רגע ויש כבר שני אחיינים במשפחת גלאגר! פראני והתינוק\ת של ליפ. הלוואי שתמי בעניינים, לא בא לי שליפ יהיה לבד בזה. היא קבועה בעונה הזו אז אני מניחה שכן. לא משנה.

3.

רק כדי לעשות לעצמי קצת סדר בראש: עונות 1-3 באגרסטיק, עונות 4-5 ברן מאר, עונה 6 בדרכים (עם הקראוון) וסופה בעיירה שננסי גדלה בה, לא זוכרת מה השם שלה, עונה 7 בניו יורק נדמה לי. עונה 8 מטושטשת לי מאוד משום מה. אבל אני חושבת שזה היה בעיקר בבית עם אחותה. ובסוף, כמובן, חזרה לאגרסטיק ופגישה עם כולם ובלה בלה בלה, לדעתי זה פספוס שקונראד לא המשיך מעבר לעונה 3. כמה שטויות, השם.

4.

אני רוצה לרקוד

אין מה לעשות איתה היא רק רוצה לרקודלקט
מה שנואל לא יגיד היא רק רוצה לרקוד
ג'ינג'ים ג'ינג'ים על הראש
ועל המסכים
יאללה שיבוא ספטמבר יש לי חסכים

טודודודודודוודודודו טודודודודודוודדו
ג'ינג'ים |מאוהב|ריעות.
חייבת לציין שיש לנואל באינסטגרם סרטון שהוא צילם ביום שהם צילמו את הסצנה שהופיעה בטריילר, אחד הדברים
לא ספטמבר, נובמבר. עוד חודשיים שלמים |מת|
לגבי 4,גיטרה אדומה

לרקוד זה פשוט טוב לנפש.

תרקדי,זה עושה טוב טוב

כן, אני יודעת.ריעות.
נממ אין לי איפה לרקוד כרגע כי בכל משבצת בבית יש אח אחד לפחות שלי, בחלקן יש אפילו כמה
<צ> אבל באמת שאין פה מקום לרקוד
גיטרה אדומהאחרונה

וואי לרקוד זה החייםם

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?

אולי יעניין אותך