אחר צהריים טוב, אחר צהריים טוב, מה נעשה?ריעות.
הלכתי להצביע. הלאה הדמוקרטיה, תחי המלכות.
מלכות שלי, כמובן. אני אהיה מלכת אנגליה הראשונה בארץ ישראל. אני יכולה להגיש קורות חיים נהדרים.
יש לי תוכנית מדינית מצוינת, ורעיונות גדולים לגבי חינוך ילדינו. כמובן שאני אצטרך עזרה עם התוכנית הכלכלית שלי, כי מה אני מבינה בכסף, אבל בשביל זה יש לי קשרים בכל מקום.
אני אנהיג מנהגים חדשים נהדרים שירוממו את המורל הלאומי, אוציא את כל היונים מחוץ לחוק ואקדם לגליזציה של קפה אחרי ארוחה בשרית (הלגליזציה תהיה כלפי הקב"ה, גם אצלו יש לי קשרים, אז הכול יהיה הלכתי).
לא עוד בחירות פעם בשנה (בממוצע), לא עוד התלבטות אין סופית בין מפלגה שבטוח תעבור את אחוז החסימה למפלגה שבטוח אנחנו לא יודעים מה יהיה איתה.
הלאה הדמוקטריה! נבחר בשלילת זכות הבחירה ונקבל בתמורה שידורים חוזרים של בנות גילמור בכל ערוץ תקשורת אפשרי, שוקולד לכל נתין וחיבוקים בעיצוב אישי!
כשיתקבלו תוצאות הבחירות הנוכחיות, נעצור כולנו ונשאג בקול רם- הלאה הדמוקטריה! תחי המלכה החדשה!
בקרוב יעלה פירוט התוכניות המלאות להשבת כבוד ארצנו ומדינתנוריעות.
את הקול שלי קניתהגיגים בע"מ
עבר עריכה על ידי הגיגים בע"מ בתאריך י"ז באלול תשע"ט 18:11

(כלומר, בתנאי שלא תהיי מקובעת לאפליה המזעזעת על רקע גילאי שהולכת פה).

גם ימין, גם חנ"ב. וקפה אחרי ארוחה בשרית בתור בונוס. מה עוד אפשר לבקש?

כל עניין המלכות הוא אפליהריעות.
אבל לא על רקע גילאי.
חנ"ב? משום מה הפירוש היחיד שמצאתי לזה הוא חניה בחינם, אבל למה התכוונת?
בדיוק, זה אפליה על רקע סדר ילודה, ואני בכור, אז זה מושלם.הגיגים בע"מ

חינוך ביתי (גם חניה בחינם זה יהיה שיפור נחמד, או חניה בכלל).

ריעות.
אני גם בכורה, וככזו אני מבינה את הצורך בשליטה על אחרים, אבל אני אהיה היחידה שתהיה מלכה.
אהה חינוך ביתי! כן, זה אחד הרעיונות הכי גדולים שהגה המוח המרופט שלי.
אוקי, הנה מה שעומד להיות אם תתמכו בי!ריעות.
כלכלה- בכל יום שלישי תיערך תפילה חגיגית בכותל (עד שיבנה בית המקדש) בסופה תיהפך האדמה לשטרות כסף. כל אזרח יוכל לאסוף כמה שטרות שירצה, ובלבד שעל כל שלושה שטרות שיאסוף ייתן אחד לאלו שלא הספיקו. כל אזרח החוגג את יום הולדתו יקבל מאוצרות המדינה אלף שקלים חדשים (עבור פתיחת עסק או לימודים אקדמיים).

מדיניות פנים (אזרחות)- אזרח הוא מי שהצהיר אמונים למלכה. כל אזרח זכאי לזכויות אדם בסיסיות ולארבע קוביות שוקולד (מריר, חלב או לבן) בכל בוקר. אזרח שקיבל תעודת יושר זכאי לחמש קוביות שוקולד. אזרח שפשע ומרצה את עונשו בבית הכלא זכאי לשתי קוביות שוקולד בלבד, אלא אם כן נקבע אחרת במשפט.

מדיניות חוץ- הממלכה מקבלת בברכה תיירים מחוץ לארץ ובלבד שיכבדו את המלוכה. קשרים עם ממלכות נוספות (בין שהינן דמוקרטיות ובין שאינן כאלו) יירקמו באמצעות מתנות ונישואים בין-ממלכתיים. ממלכות קסומות (נרניה, מאלאדר וסטארס הולו) יזכו למעמד של בנות-ברית.

משפט- בכל מקום יישוב ימונה שופט על ידי ועדה בראשותה תעמוד המלכה. שוחד לא יתקבל. כל העובר על החוק יידרש להכין מצגת על-מנת להסביר איזה עונש מגיע לו, אך השופט רשאי להתעלם ממנה. נא להגיש מצגות בפונט David בלבד, גודל 12, מרווח של שורה וחצי.

בריאות- מעתה כל טיפול (פיזי או נפשי) ימומן על-ידי הממלכה, וייעשה בשקיפות מלאה מול המטופל. בתי החולים העמוסים עד לגדותיהם יקבלו באופן מיידי מימון להרחבת בית החולים. עבור כל בית חולים תתגבש קבוצת שחקנים/זמרים/אמנים שתנעים את זמנם של המטופלים, אך בין השעות 14:00-16:00 ובין השעות 22:00-07:00 ישרור שקט מוחלט במחלקות ובחדר המיון (תינתן אפשרות לבידור אילם, כגון פנטומימה).

חינוך- חינוך החובה היחיד יהיה בקיאות בבנות גילמור. כל מקצוע נוסף שירצה האזרח ללמוד ימומן על ידי הממלכה. הניגשים לבגרויות במגמות המיוחדות (אנגלית, טיפול בילדים או הימנעות מטעויות לשוניות) יזכו במענק על סך חמשת אלפים שקלים חדשים.

ביטחון- הצבא יורכב מחדי קרן, ממותות ושדונים על בסיס התנדבותי. אוכפי החוק יהיו נשרים טובי-לב.

תקשורת- כאמור, כל ערוצי התקשורת ישדרו בנות גילמור, מלבד הערוצים הפיראטיים (שיעברו הסמכה ממלכתית) ויוכלו לשדר דברים נוספים שיעברו אישור של המלכה. צפייה בערוצים הפיראטיים הינה עבירה על החוק שאין עליה עונש ואינה פוגמת בתעודת היושר.

חקלאות- תינתן עדיפות לגידולי תפוזים, מנגו ואננסים.

שפה- השפה הרשמית היא השפה העברית. השפה האנגלית תיחשב כשפה שנייה. השפה השלישית, השייכת למלומדים ולילדים בלבד, תהיה השפה הפולנית. דג-בבל יינתן לכל אזרח.

תרבות- צריכת תרבות היא עניין חשוב בעיני המלכה, ועל כן התיאטראות יהיו פתוחים לקהל הרחב ללא עלות בימים רביעי וחמישי (לא כולל קולנועים, כפל מבצעים והנחות).

המנון ודגל לאומיים- זהו קול קורא לציבור האזרחים להגיש טיוטות המנונים ודגלים לאומיים. נא לשלוח למייל einlimalichtov@gmail.com או לפקס 012-345-6789.

לפניות נוספות, הצעות ייעול ומחמאות נא להשאיר הודעה אחרי הביפ.
ביפ.
חחח יאלה אני תומך..נצח נצחים

⁩⁦גלים.
אני בעד , חוץ מהקטע של בנות גילמור
אבל נסלח לך
אני תומכת |נעמד בתור|מפוחית
את מלכה חכמה למדי
תודה רבה לכם, נתיניי היקריםריעות.אחרונה
רק שתדעו שאני אחד האנשים המתחשביםריעות.
אני בכלל לא אוהבת קפה ובכל זאת אני אפעל למען הלגליזציה שלו! כזו אני, מתחשבת בכולם.
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?

אולי יעניין אותך