אז הכנתי בפעם השנייה בחיי פסטה ביתית.
הפעם הראשונה הייתה זוועה אז לא נדבר עליה, אבל הפעם הזו באמת הייתה הצלחה.
השתמשתי בקמח רגיל ולא דורום כמו שממליצים, ובכל זאת יצא טעים מאוד.
המתכון: (מתאים ל6 סועדים)
500 גר' קמח
5 ביצים
מעט מלח
ללוש את כל המרכיבים במיקסר בוו גיטרה.
במתכון המקורי הלישה של המיקסר מספיקה, אבל אני לשתי ביד עוד 10 דקות ויצא בצק רך וגמיש.
להעביר במכונת פסטה עד לקבלת עלים דקים מאוד. (בפעם הקודמת שהכנתי לא הייתה לי מכונת פסטה והתפשרתי על מערוך, התוצאות היו בהתאם.. אל תתפשרו על מכונה!)
כאן מגיע השלב הכיפי- לבחור צורה לפסטה. הכנתי יחד עם האחיות הקטנות פטוצ'יני, כולנו נהנו מאוד מהחוויה. למי שיש סבלנות מומלץ מאוד לשתף ילדים בהכנה, חוויה כיפית לכולם.
מבשלים במים רותחים ומומלחים כמו פסטה רגילה.
הכנו גם רוטב עגבניות עם הרבה בצל ושום, יצא מעולה!
)
)

