מוזמנים לכתוב לי שאלות/סתם דברים באנונימיות,ריעות.
אני אגיב (אין לי אפשרות לראות מי כתב).
Tellonym
אני עונה בסטטוסים, אז כאן אשתף רק תשובות לשאלותריעות.
1- שלומי ב"ה נחמד ביותר
2- האם אני שלמה עם התקופה שהייתי בדיכאון עמוק? אני שמחה שזה היה ושמחה שזה נגמר. בגלל שזה לא משהו שגרמתי לו להיות, אין לי מה להיות שלמה עם זה. זה פשוט משהו שהיה. אני כן שמחה עם איך שהתמודדתי עם זה
3-ריעות.

בוא נתחיל מזה שאני *לא* משתפת בכל פיפס קטן. בעבר הייתי משתפת המון, אבל גם אז לא את הכול.
גם היום אני משתפת יותר מאחרים, אבל אני כזו גם במציאות. אני נפתחת מאוד בקלות ואני לא אוהבת להחזיק סודות. אני מספרת מה שעובר עליי ואם זה מפחיד מישהו, אז ביי. למה גם בערוץ, באינטרנט? זה לא סוד שחיי החברה שלי לא להיט. בשנים שרוב בני האדם מכירים חברים ויוצרים קשרים חדשים, אני התמקדתי בלנשום כמו שצריך. זה עצוב וזה מה יש, מזל שהיה לי את הערוץ לזכור שאני אנושית ומסוגלת לכתוב.
Reminder
את מדהימה.
(וממש לא אני שאלתי את השאלה, סתם הרגשתי צורך להגיב את זה)
תודה מותקריעות.
4-ריעות.

אם הייתה לי אפשרות לשנות כל דבר מה הדבר הראשון שהייתי משנה-

הייתי עושה שאיכשהו לא יהיה צורך לשלם על דברים. שפשוט היה לנו מה שהיינו צריכים, כל אחד והצורך שלו באמת, גם אם הצורך זה מותרות- אז באיזשהו גבול הגיוני. קיצור שהעולם יהיה בנוי בצורה כזו שהעבודה היומיומית שלנו לא תהיה העבודה שמשלמים לנו עליה, אלא טיפוח של העולם שלנו, חינוך של הילדים ויצירת תרבות משמעותית, כי אין לנו צורך להרוויח כסף.

וואו תקשיבי אני ממש בעד.שיח סודאחרונה
מה זה הלינק הזהזיויק
אפשר להשאיר שם הודעות אנונימיותריעות.
5-ריעות.

למען האמת אני לא מרגישה מוכנה לראש השנה, לא יודעת אם אי פעם הייתי. אני מניחה שאני צריכה יותר להתמקד בתפילות עכשיו
אני רואה שאני ממש מובילת טרנדיםריעות.
אכןReminder
6-ריעות.

תודה, כיף לשמוע
..זית שמן ודבשאחרונה

נסיון פעיל.

מראים כאן מה ההפרש בין הטמפ' בגובה 850 מ"ב הצפויה ביום ראשון לבין הטמפ' הממוצעת ליום זה.

..זית שמן ודבש

אולי גשם קל בצפון ובחוף ביום ראשון

שרשור חדשקפיץ

נסיון פעיל

תגובה תגובה תגובהקפיץ

לרגע קראתי את זהמשהאחרונה

תגובה תגובה תגובה קפיץ

נסיון פעילקפיץ

מאוד

קצת מכוער, אבל נתרגל

ועכשיו חזרתי למחשבקפיץ

את החיצים כאן צריך לתקן ואת כל השאר גם קצת