שלום לכולם...חדש כאן ונאלץ להיעזר בפורום כמענה אחרון להתלבטות קשה בת מס' שנים שלא מצאתי לה מזור ותשובה .
יצאתי עם בחורה מירושלים...לפני קצת יותר מ-3 שנים...יצאנו שתי דייטים והפסקתי.הבחורה נראית טוב,נחמדה.אך תחושתי היא שהיא יחסית אדישה,ולא שמחה מספיק,נראית כבויה מעט,ללא שמחת חיים ממש,כלומר זה משהו שניתן לראות ולהרגיש ישר בפגישות הראשונות (לא צריך לצאת תקופה כדי לזהות את זה). כיוון שכך,הפסקתי את הקשר,אבל לצערי עד היום אני רווק.והספקתי מאז לצאת עם עוד בנות,וגם מהעבר הייתה מישהי שיצאתי איתה עם אותהתכונה כמו שתיארתי-כבויה,אדישה וכו'.
ביררתי לגבי הבחורה האחרונה ועד היום היא רווקה,ומכיוון שהשנים עוברות ושנינו כבר בגיל קריטי שצריך כבר להביא ילדים (גיל גבולי)אני די מתלבט האם בכל זאת לחזור לקשר עם הבחורה למרות שבתוך תוכי אינני נמשך אליה בגלל המנטליות האדישה שלה? העניין קורע אותי נורא.היא מצידה אין לה דיעה אישית ולא אכפת לה להמשיך ולהיפגש איתי. ואם אחזור לקשר ,אני יודע שאני עושה זאת לא בלב שלם,כי אני רוצה להתחתן,אך מצד שני אין לי משיכה אליה מבחינה מנטלית (אך מבחינה פיזית/חיצונית היא נראית טוב)....שוחחתי עם כמה אנשים בעלי מקצוע בעניין ולא מצאתי מנוח לתשובות שקיבלתי...אשמח אם יש כאן בעלי ניסיון שיאירו את עיניי.
שנה טובה לכולם