הרב ברוך ד' בסדר, זכיתי לדאוג לו לאוכל, לשמור לו את המחזור ששכח בישיבה, לשאול אותו הרבה שאלות, ולשמוע אותו עושה הבדלה, ועוד שאלות.
מזעזע להיזכרדוס בדם
הרב ברוך ד' בסדר, זכיתי לדאוג לו לאוכל, לשמור לו את המחזור ששכח בישיבה, לשאול אותו הרבה שאלות, ולשמוע אותו עושה הבדלה, ועוד שאלות.
אה, וואו, פחדבתוך בני ישראל
(אודה ואתוודה, הסתכלתי על הרב כל שני'ה בערך כי פחדתי מזה. לפחות עד שלב כלשהו במוסף, שבו יצאתי החוצה, אממ, יצאתי זאת הגדרה גמישה, ואז כשחזרתי כבר לא הי'ה מקום שאפשר)
...דוס בדם
או איזו גזרה התבטלה שם?
אבל, אממ, הסתכלתי על הרב כמעט כל זמן שיכולתי, בסופו של דבר הרבה לא יכולתי, כי צריך לזכור שעובדים את ד', אבל כל הוצאת ספר תורה בראש השנה ויום כיפור הלכתי גם לרם לשעבר וגם לראש הישיבה, להגיד שנה טובה או חתימה טובה, כדי לקבל לזרה כמובן אז, בסדר)
]וואי יש לי המון שאלות שאני צריך לכתוב בפנקס מהימים האחרונים]
לילט
..בתוך בני ישראל
(אצלנו זה שונה, בגלל איך שהמקום הי'ה בנוי, אם לא הסתכלתי על החזן, או לפחות הכיוון הכללי, לא שמעתי מילה, לא היתה כ"כ בררה בכמ)
כן כן מודעדוס בדם
..בתוך בני ישראל
ברוכה הבאה לעולם הישיבות, בערך.דוס בדם
זאת אפילו לא ישיבה.בתוך בני ישראל
לכן הבערךדוס בדם
הוא הי'ה שם מקודם? פספסתי אותובתוך בני ישראל
חשבתי שבגלל שאין לי את כל החלקים הנחמדים הא-לו של ללמוד תורה וזמני תפילה ורבנים וספרים, אבל, טוב נו
נראה לי שכןדוס בדם
חח גם ברוך יהיה
עובדים על זהבתוך בני ישראל
(מה שנקרא, בנחת)
כשסיפרתי קצת לאבאדוס בדם
ראש הישיבה עשה הבדלה לעצמו ולביתו ולא מילא את הכוס כך שנשפך, שאלתי למה, אז הבן שלו בן שלוש עשרה טופח לי בעדינות על הכתף ואומר לי יואו כמה שאלות יש לך.
הוא צדק, והוא לא יודע כמה.
נו. אולי. אבל לא מסכימהבתוך בני ישראל
(א-ל תתפרע עכשיו, כן? אבל..)
הייתי צריכה לשאול פעם משהו את מו"ר, אבל לא הרגשתי בנוח להטריד אותי, מתישהו אומר לי אחד התלמידים שלו - לכי, תדפקי, הוא מחכה לך, זה התפקיד שלו, בסופו של יום, לענות על שא-לות של אנשים, לדעת, ללמד, וכו
(הי הי, אבל, איך הי'ה שאר החג?)
...דוס בדם
]את הכבש אחד תעשה בבוקר ואת הכבש השני תעשה בין הערבים זה כלל גדול בתורה, יש עבוידה מחר]
..בתוך בני ישראל
(שמעת את הרב על זה? [א-ל תענה על זה עכשיו])
לא, לא שמעתי,דוס בדם
אממבתוך בני ישראל
לא לגמרי הבנתידוס בדם
..בתוך בני ישראל
(עי' בסידור שלהם)
[רגע, אתה מגיע היום לכנס של הנוער?]
..דוס בדם
לא, לצערי אני גם די קרוב לבדיחה של ראש הישיבה,
יש מי שמגיע ב, כי בא סוס פרעה, הופ הוא נכנס לבית הכנסת,
המשכים שלנו מעיר אותנו בין האחרונים, וגם ככה עושה את זה לאט, אבל עדיין, אני צריך גם קצת לחטוף על הראש, שני הגבאים אצלי בחדר וקמים עם שעון משל עצמם, קיצור, יש מה לעבוד,
יפה יפה, ההסבר של רוב האנשים הוא ההתמדה בעבוידה ולא בהכרח רק למקדש.
[חס ושלום, הריני מצהיר בזאת כי איני פנאט או פעיל,
סתם סתם, אני לא בנוער, וגם לא נראה לי שאני רוצה להיות, |בורח|]
..בתוך בני ישראל
זה היינו הך. זה החידוש של הרב. בתחילת הסידור שלי מדברים על זה שכל תפילה צריכה להיות חווית מורא מקדש מחודשת וכו...
[אנחנו פנאטים? מתי בפעם האחרונה פגשת את חוזרים? (ופעם התלוננתי לסטודנטים [בצחוק כמובן] שהפרובוקציות שלהם מסודרות מדי)
טוב נו, סתם, רק שא-לתי, אתה לא חייב להתגונן כאילו אני שוטר |מציג עצמו פנאט מזויף|]
...דוס בדם
כן, אני חושב שהעבוידה היותר רצינית זה ללכת לישון, יש לי חבר בחור צדיק, תענוג,
הוא אמר דבר כזה, בשביל להתגבר לקום כארי צרך להתגבר ללכת לישון כארי. ודו"ק.
טוב, לא מסכים.
{...}
..בתוך בני ישראל
(מוכר, לצערי, אבל, אצלנו זאת לפחות צרת רבים, למרות שאני עדיין צריכה לקום שעתיים וחצי לפני הבת הממוצעת)
מדוע?
...דוס בדם
פעם כשהצלחתי ללכת לישון באחת עשרה וחצי היית מבין הראשונים שבמיטה,
היום אם אני הולך לישון בשתים עשרה אני עדיין בין הראשונים במיטה,
פשוט אצלנו יש הרבה חברה שלא קמים למנין של הישיבה לא עלינו, בעייזר ד'.
זא, עם העיקרון אני ודאי מסכים, אבל להגיד שזה שמתמידים במשהו, זה בהכרח צריך להיות קשור לחווית המקדש, קשה קצת,
אממ, אבל אולי לא הבנתי טוב.
..בתוך בני ישראל
אה וואו אז טוב שהסברת, זאת ממש לא הכוונה, מחילה שהטעתי, העניין הי'ה שהפן הזה קיים (ואולי יותר, אבל מילא) גם ודווקא בעניין הזה, אבל ממש לא רק
(ואז הערה שבלי קשר, יש לנו 'באופן מובנה במערכת' עניין כזה)
...דוס בדם
לנו יש עד שבע אם נופלים מהמיטה לבית המדרש,
לי לוקח זמן להתארגן, אז אני מעדיף לקום ברבע לשבע, ומה שקורה זה שאני מאחר.
יותר מתקבל על הדעת
(לא הבנתי את ההערה)
..בתוך בני ישראל
(שתהי'ה חייב לבוא מוקדם)
(אחרי ברכות התורה וכו)
...דוס בדם
הממ, זה רעיון, אולי איישם.
תודה
בהצלחה רבהבתוך בני ישראל
אמןדוס בדם
..דוס בדם
יש המשך לבדיחה, פעם הרב אמר אותה למישהו ואז הוא אמר לו שהוא משתדל להגיע ב ובא לציון גואל.
|משועשע|בתוך בני ישראל
של נעילהדוס בדם
סתם סתם
טכנית זה של מנחה, לא?בתוך בני ישראל
טכנית לא רעיונית כןדוס בדם
[משער שלזה התכוונת]
אצלנו מחברים את מנחה ומוסף ואז ההפסקה, אולי במקומות שנוהגים להפריד נוהגים אחרת אבל לא נראה לי ולא ידוע לי ככה.
כן נובתוך בני ישראל
שכוייח
ואז מה? מגיעים ישר לנעילה? פחד
ואפילו ישנים לפני בהוראת מרן ראש הישיבה,דוס בדם
מישהו אמר לי שהוא המליץ לישון שיהיה כוח, התלבטתי,
ואז כשליוויתי אותו לשאול שאלות, הוא הלך לפנימיות, ודיבר עם הבנים שלוו שהולך לישון,
הוא ישן בחדר של רכז הפנימיה,
כבר לא התלבטתי.
הו וואובתוך בני ישראל
האמת היא ששקלתי גם, בכז אחרי 48 שעות ועמדתי /הלכתי רצוף (הפסקה של שעה בערך) מכל נדרי, וכבר הי'ה שלוש, אבל היו רק 45 דקות וגם כשיצאנו ממקום התפילה - זא, עמדנו ישר מול הכותל המערבי, לא ראוי וכו. למרות שהיו שישנו פשוט במתחם עצמו, אבל, לא יכולתי
...דוס בדם
הממ, גם חצי שעת שינה יכולה לתת כוחות, לנו הייתה שעה ועשרה, לצערי משום מה ממש הריצו את סדר העבודה, ו, כל כך חיכיתי לו, זא, הכנתי את התפילה מראש, את הכל, ואני חושב שרבע מהזמן הושקע על סדר העבודה, ופשוט בקושי הספקתי לומר את המילים שלא לדבר על להיות באורות מספיקים, לפחות בספירה של ההזאות שרו, ואוו, את ודאי מכירה מה הרב אריאל כותב במחזור המקדש, סגור סוגריים, אז היה הרבה זמן, 45 דקות שינה.
מובן,
רק אנשים ישנו במתחם עצמו בטח, לא שייך שנשים ישנו שם.
כן, אבל, לישון בכותל?בתוך בני ישראל
זה קשה...
(אני לא, לצערי אין לי אף מחזור שלו, זה יקר מדי. יש באולפנה ע"מ שלראש השנה אז למדתי אותו לפני, אבל לא מעבר. אתה יכול בבקשה לספר?)
היתה מחיצה... גם נשים ישנו. אבל לא יודעת, לישון בביכ, ועוד בהר ד'...
לא. וגם בחוץ, זא, כי תמיד התפללו שם, אז הי' ה נראה פחות שייך גם אם זה זמני. לא יודעת.
..דוס בדם
שיערתי אשרייך.
(יש בישיבה ובישיבה הגבוהה, {ראית שיצא מחזור המקדש של קורן?} הוא כותב שההזאה הראשונה בעצם מצביעה למי שאנחנו מדברים (הקבה), ואז מסמנים למטה, שירד שבעה רקיעים, לשרות בתוכנו, [יש לי קושיה על זה שהרי, א עשו את זה בזמן שביהמק היה קיים כך שהקבה שם היה נוכח, ב אם תגידי טוב אבל עדיין מה יש לכוון היום, הרי המלך בשדה וכו, אז צ"ע])
כן, מובן,
עלתה לי שאלה באמת איפה ישנת בלילה,
(מקווה שלא תעני, "מי אמר שישנתי")
אממ כן, אין לי ממש גישה לספרי'הבתוך בני ישראל
(המהדורה החדשה? הרב דיבר עלי'ה עם הבן שלו בסעודה, אבל לא ראיתי אותה בעיניים. מה שכן, שמעתי ממנו על חידושים מרתקים שיש שם.)
[זה צ"ע, אבל זה שיש אח"כ עוד שתי הזאות לא? והמעורב?
בליל התחדש החג הרב דיבר על זה שהוא עולה בחזרה בד' הוא הא-לוקים, אבל, זה שהוא בשדה לא אומר שהוא כאן, לא שמעתי את הכל כי אנשים דברו, אבל, זאת היתה רוח הדברים, רק שלא שמעתי את ההסבר. בכ"א, בבית שני לא שרתה שכינה, בכא]
..דוס בדם
למה לא יהיה רלוונטי?
(אה כי עד אז כבר תדעי בעל פה את כל הספרים ביהדות, סתם סתם)
(וואלה, היא נראית ממש יפה, רציתי לקנות אבל סגרו את הדוכן)
[עוד שתי הזאות?
אני חושב שכל פעם שמזים מזים שמונה הזאות, חוץ מעל מזבח הזהב וחוץ משאר הקורבנות, ושמונה הזאות זה בסדר,
במחזור שלי, (אורי וישעי) כתוב שעולה אחרי תקיעת השופר שנאמר "עלה א-לוקים בתרועה" ולכן יש מי שתוקעים רק לאחר ערבית.
רוב המסבירים ששמעתי מסבירים שהוא ממש כאן אני חושב]
..בתוך בני ישראל
(תקנה, תקנה, אבל תעדכן מה למדת, לא סתם)
עוד שני 'סדרות' של האות. פר ושעיר ופר. לכן יש מחלוקת עקרונית היומא מה עושים אם הם התערבבו מוקדם מדי, אתה מזה אחד למטה אחרי שכבר הזעת למעלה אבל אז אתה מזה שלא בסדר הנכון וכו, ואז מערבבים ועל ארבע קרנות (שזה גם דיון מרתק, אבל מילא)
[ראית מה כתבתי על סדר העבודה? אני חושבת שזה מצוין שם]
(גם אני שמעתי כך, ולכן זה הי'ה חידוש)
..דוס בדם
(מה, שנתיים שלוש זה לא כזה רחוק)
אבל בכל הסדרות עושים שמונה הזאות לא?
[לא, בלי נדר אסתכל]
(טוב, מוזר)
. .בתוך בני ישראל
נכון, אבל, אם הוא כבר ירד, למה שיר שוב? הוא פה
..דוס בדם
אמן
מנין שאם התפלל אדם ולא נענה שיתפלל שוב שנאמר קוה אל ד' חזק ואימץ לבך וקוה אל ד'
אז כדאי להתפלל שוב למקרה ש...
ו אולי אם בכל אופן נישאל בשאלה שלך, יכול להיות שאפשר לענות עליה אותו דבר כמו על שאלות א וב שלי.
(שמת לב שערכתי והוספתי שלוש שורות?)דוס בדם
עכשיו כןבתוך בני ישראל
יופי יופידוס בדם
ואוו לא ידעתי שזאת כזאת רמה עם הרב,
זה לא רגיל, אשרייך שאת זוכה.
הממבתוך בני ישראל
...דוס בדם
כן, וגם עוד דברים שציינת, ושלא ציינת.
נו, ברוך ד'בתוך בני ישראל
(עכשיו אני מתחילה להלחץ)
..דוס בדם
מה, מההפנמה?
זה פלאי פלואים, בנחת,
אממ, גם, ברמה כלשהי,בתוך בני ישראל
..דוס בדם
חשבתי אולי זה מה שהתכוונת, האירוע והאירועים.
אממבתוך בני ישראל
מחילה, לא הבנתי למה כוונתך
..דוס בדם
אכן,
הבנת מצוין.
...דוס בדם
[פה רציתי לצחוק עלייך, הרמ לשעבר כל פעם כשכתוב עיין באיזה פרשן הוא אומר ככה:
הרמבם אומר שמצווה לשמוע דברי חכמים כמו שכתוב בגמרא ביבמות, אז אני קיימתי מצווה ועיינתי,
אז לעשות השלכה לפה]
..בתוך בני ישראל
בכ"א, לא מתקנים תפילה לשם כך, זא, גם נעילה אתה מתפלל פעם אחת וכו, יכול להיות שיש פן בזה אבל הרעיון מאחורה לענד יסודי יותר, א-לו גם הזאות שונות, מבחינת דמים, אז...
כן, בסופו של יום השא-לה העקרונית נשארת זהה. תשא-ל את הרב?
...דוס בדם
כן כן את שואלת מצוין, לא יודע
אני לא פוגש אותו, למרות שיכול להיות שגם ראש הישיבה ידע לענות, (את יודעת שהוא מקובל ברמה מטורפת, יש סיפור שאני לא יודע אם קרה באמת, שהייתה שאלה בישיבת המקובלים ולא הייתה תשובה ובסוף שאלו אותו והוא ענה.)
לעומת מישהי שכנראה תראה אותו היום, (ואני ממש לא
רומז אלייך)
אממבתוך בני ישראל
אז, אממ, אם תשא-ל אותו, תהי'ה לך תשובה ממנו, משתלם סה"כ, לא? (כן כן, וואו, סביר להניח שגם אם אגדה אז הי'ה קורה במציאות אז נכון)
אני מסרבת להרמז

סתם,נראה, אם הוא לא ימהר, יש סיכוי שכן, אם אני אצליח לתפוס אותו לשיחה אני אשא-ל
..דוס בדם
... (ודאי, ראית את השרשורים עם הבדיחות שאני וחבר שלי הרצנו עליו על ימים נוראים, של המדורים ואצילות ובריאה וגזירות, ואת הזה של הקידוש לבנה,
יש לנו איתו חבורה פעם בשבוע בדרך ד' לרמחל, ואוו, אני מתפרע שם, שם הוכחתי לוגית שהרב אמר שהמים הם אלוקים)
בהצלחה.
וודאי, וודאי,בתוך בני ישראל
רגע, אם הוא בשנתו השישים, אז...
(דרך ד', ועוד עם הרב?! הרווחתם. ממש.)
..דוס בדם
א מי זה אנחנו, ב מאיפה ג הרב ענה שהקבה הוא המים אבל המים הם לא הקבה.
מי שבשנתו השישים זה הרמ לשעבר,
יש בויקיפדיה בן כמה הרב שמעביר את החבורה.
למה התכוונת ב אז...?
(לחלוטין כן, מחילה אני כל פעם נזכר כמה אני מתפרע שם, אני משתדל לשבת ממש מול הרב, יש בדרך כלל מעט אנשים אז אני יכול לשאול מלא שאלות, בדרך כלל אני המדואג שיהיה חבורה, האחראי אומר לי שהוא דיבר עם הרב והרב אמר שהוא יחזיר תשובה כי אולי לא יהיה, אז בדרך כלל אני נשלח להמשך את הדיון עם הרב כדי שתהיה חבורה)
..בתוך בני ישראל
(זאת תשובה יפה ומדייקת ממש) (אה, אז סתם הסתבכתי עם הזמנים. מחילה)
|ידפרצוף| שכוייח
..דוס בדם
בסדר לא קריטי, רואה איפה יכולתם להכניס את זה שם אני חושב.
(אני לא הבנתי אותה לגמרי אז המשכתי לשאול את הרב אז הוא הביא משל, שבעצם ההגדרה של אני זה גם האצבע,
אבל האצבע היא לא אני)
(הכל טוב, הבנתי את זה)
(נזכרתי פעם במשה שהרב עשה בחבורה, הוא אמר ככה, בן אדם רוצה לתפוס את אלוקים בידיים ואז הוא פותח את הידיים והופס אין אלוקים, או להכניס אותו לתוך מסגרת ואז הוא סימן כזה ריבוע באויר עם הידיים, והסתובב לכיוון הקיר לתמונה, ו הייתה תמונה של הרב זצל, הוא כזה, לא לא זו לא תמונה טובה לדוגמא)
..בתוך בני ישראל
(הרגע הזה שאיזה שיעור יש משמעות כפולה מדי)
(נו, והרי זה מה שהרב אומר בתחילת חלק א' שם, על כאין וכאפס, לא? זא, ככה אני הבנתי את דבריו, אבל, השפע המשפיע לא אותו דבר מכלי שני)
(|משועשע| לדוגמא...)
..דוס בדם
(חלילה לי, אני עוד בור וכסיל, סיפרתי לך שלמדתי רק את זה לא? בהתחלה לבד ואז בהמלצתך עם הרב זאגא, הוא בהחלט חזק)
(לא זוכר)
(הרב **** זה פשוט אורות)
נכוןבתוך בני ישראל
(אינסוף נתפס ככלום)
(בהחלט.)
(ודאי שבנכון התכוונת לזה שאני בור וכסיל, אז, צודקת)דוס בדם
(קצת ראיתי את כולם)
(עדיין לא זוכר)
הי היבתוך בני ישראל
..
(הקב"ה נראה לנו כאין וכאפס כי הוא אינסוף, ואין לנו כלים לקבל אותו, ולכן הדרך לראות היא דרך התגלמותו בטבע. כמו שהרב אשכנזי אומר על אתה קדוש ושמך קדוש, אתה זה האינסוף, ושמך קדוש זה מה שמתגלם בטבע, מה שאנחנו רואים)
(חשבתי על זה הרבה בחג, כל ברכה בשמונה עשרה כשאומרים בשכמל"ו, גם כאן שם הוא במשמעות הזאת?)
...דוס בדם
)טוב, אז כן זכרתי,)
)יפה יפה אשרייך)
אהבתוך בני ישראל
אממ כן טוב, זאת אומרת, בסופו של דבר, הרבה מזה (אם לא הכל) (שבא אח"כ) זה לזכותו, ו כעיקרון הוא מעודד ממש [ספרתי לך כבר מה הוא אמר לי לעשות, נכון? כשהוא התקשר א-לי לעדכן אותי שלא יוכל בסוף], ו, וואו, יש לו גדלות עצומה
אמדוס בדם
אשרייך,
[לא זוכר מה אמרת או אם אמרת מחילה.]
ודאי
נערךבתוך בני ישראל
לא זוכרדוס בדם
קראתי,דוס בדם
הממ ואוו, זה רעיון מצוין, כדאי לבצע, ועייני ברב זצל תחילת מוסר אביך ובמקור שהרב צבי יהודה מביא מפרשן כלשהו בבא בתרא דף י. אני חושב.
מה גם ש זה כנראה יהיה מטורף.
..בתוך בני ישראל
אממ, שקלתי, אבל, לא יודעת, לפני חתונה (?), ו, בסופו של דבר, מה כבר יש לי לחדש *עכשיו* זא - הרבה, וודאי, ותן חלקנו בתורתך, כל נברא וכו, אבל בתור רווקה, איכשהו, פחות מרגיש לי שייך, אין לימוד אמיתי וכו
(ו, תודה.)
..דוס בדם
(מי שיכול לערוך מערכות אמוניות צריך לעשות את זה, ולכתוב שכשכותבים זה נכנס עמוק פנימה {תהני})
אם הרב אמר, זה לכאורה תופס, ו גם עכשיו יש בחינה של לימוד.
..בתוך בני ישראל
זאת ההתלבטות שלי. כי שא-לו בעבר ואמרתי שלא, מה פתאום, אבל אם הרב אמר, צריך.
(בחינה, נו, גם בחינה של חיים יש. זה לא זה, זה לא הדבר האמיתי)
...דוס בדם
(לי ברור שיכול)
(ועדיין, שוב, בנחת)
..בתוך בני ישראל
(בנחת, אבל חסרון יש)
..דוס בדם
)ובכל אופן אני חושב שהמסקנה היא, בנחת.)
..בתוך בני ישראל
(כבר ציינתי שיש לי את יכולת הבחירה שלא להרמז)
..דוס בדם
בלי נדר יום אחד בעזרת ד'
)|מנענע ראש ומחייך|
)אני לא זוכר איך קוראים לסמיילי הזה ואני מהטלפון))
..בתוך בני ישראל
הממדוס בדם
אבל, ת'שמעי את מפחידה קצת,
אבל גדול מצווה ועושה,
אבל עדיין.
אממ זהו,בתוך בני ישראל
מה מה, לא הבנתידוס בדם
אז כנראה שאני לא הבנתיבתוך בני ישראל
אולי זה נבע מכיוון שלא הבנתי את המשום ש וכו אז המשכתי בלעדיודוס בדם
אמרתי כך:
שאני לא אתחיל לדבר (הכוונה על כמה את יודעת),
ואז
שאת מפחידה
ואז
ההוה אמינא
ואז המסקנה.
אהה. אז כנראה לא הסברתי עצמי כמו שצריך, מחילהבתוך בני ישראל
פפףדוס בדם
הלוואי שהייתי יודע כמה שאת יודעת, אני לא עושה פה קטע של ענווה או שום דבר, אני באמת מרגיש קצת הרבה מאוד בור כשאנחנו מדברים ואני משער שאני לא היחיד.
..בתוך בני ישראל
ובכא, נראה לי שזה עובד להפך, זא, אני מדברת איתך ומנסה לעמוד בקצב של ההבנה שלך, והזיכרון, קשה, מאוד, וודאי שלא הפוך
..דוס בדם
הממ מה שתגידי, אני לא יכול להעיד על זה, (גם את, גם אם היית בן |מוציא לשון|{כן אני שטותניק})
אולי פשוט כל אחד זוכר חלקים אחרים,
נראה לי שכדאי שנעצור את הדיון הזה, זא, את יכולה להגיב אבל אני חושב שדיון על זה סתם מיותר ומזיק.
..בתוך בני ישראל
אולי הייתי נשמע תקיף מדיידוס בדם
לא לא, חלילהבתוך בני ישראל
טוויב שכויח.דוס בדםאחרונה
שלוםזית שמן ודבש
אולי בימים הקרובים-המלקושזית שמן ודבשאחרונה
למישהו יש את הפיבלמנים של ספילברג?אוראלססס
חייב דחוף.
נסיון פעילקפיץ

שקט כאןליידי מאדם מיס
מדהים שהמקום הזה עדיין קיים.בן-ציון
הרבה התחיל כאן.
כתיבה ופריקה ודברים חדשים, אנשים חדשים
מסגרת שונה לתקשורת.
לילות קרים, שיחות ארוכות שעוברות בהרבה מקומות אבל בסוף משאירות טעם מר של אכזבה וכמיהה.
ציפיות, בלי מקור. פרשנות, רצונות ודמיונות.
נגמר מהר או לאט, אבל בעצם בכלל לא התחיל.
או לא נגמר באמת, עד שנגדע. ואז שוב, מבליח, מצפה-מתאכזב-שוקע, נשאר לבד.
ובסוף הכל חוזר לאותה הנקודה, אותה הכמיהה, אותו החוסר.
מה שמילא אך ייסר ובכל פעם היה בלב חצוי, רק הגביר את הרצון בכל פעם.
קוראים לזה בכל מיני שמות - בדידות, חוסר בחום ואהבה...
רכבת הרים של רגשות, חיים שלא ממשיכים בשום כיוון למשך תקופה ארוכה.
בכל פעם משהו אחר בא ומתחיל הכל מחדש.
אין סוף. בסוף זה רק אני.
(בהחלט מדהים שקיים.ענבלאחרונה
שלום בנצי 👋)
היימוריה19
פורום ישל"צהאר"י פוטר
אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול