מסיפוריה של שירה...צחקן
עבר עריכה על ידי שירת-הים בתאריך י"ב סיוון תשס"ו 23:12
ב"ה
חן חן על הפרסום....שובל אור
אבל אני קצת משנה את כותרת הודעתך, כדי לגרום לאשנים הפתעות... (חהחה מנהלת..)
יפה. אהבתימשה
שירה!!!ענת=)

ואווווו שכויח ענק על הסיפור הוא ממש ענק לדעתי!!! ובכלל על הרעיון של 'הוי דן את כל אדם (יצור) לכף זכות' זה שיא המקורי ועוד שבמקרה שלנו מדובר בג'קים...

טוב עכשיו אני הולכת לכסוף בפניך סוד קטנטן שלי, בגדול יצא לי לקרוא את הסיפורים שלך ב'ללא תולעים' ואני פשוט מעריצה של הסיפורים שלך! כן, כן. תתפלאי אבל יש יצורים כאלו. באמת כל אחד מהם הוא עולם ומלואו. ולכולם פה הייתי ממליצה עליהם.

טוב אנשים סה"כ נדדה לי מנוחתי אז אמרתי לעצמי לכי תגמרי את הסיפור שהתחלת בנתיים ואני רואה שעוד מעט השחר יפציע ומחר יום שישי פול עבודה.. אז אני אלך לי למיטה.

ושוב לך שירה! באמת אל תפסיקי את הכישרון המולא הזה שתמון בך, ואל תגרמי לתיקן מסכן לשבשב לך את החיים, לכי תדעי במ'ת מה הוא עובר בחייו..

המשך לילחלומות ושינה מתוקה!

ממש לא התפלאתי לשמוע שיש מי שמעריץ את הסיפורים שלישובל אור

... כי מי שלא- פשוט לא מבין כלום מהחיים שלו!

ולפי השעה היית פה ב5:40 (בערך)?? את לגמרי משוגעת! מה, חלמת על תיקן?

לא דווקא...ענת=)

שהו יותר מגעיל! תיקןזה עוד כולם ליד מה שקרה לי!

לפתע פתאום בשעות הבוקר המוקדמות התעוררתי מכאבי בטן נוראיים ובחילות.. בעיקרון זה הייה גם כשקמתי ביום חימשי אבל הייתי בטוחב שזה יעבור, ובאמת ה' ענה לתפילתי וזה עבר וכל היום הייה מעולה! השבח לקל! אבל אתמול לא'ידעת מה קרה והמצב נהייה על הפנים עד עכשיו יש לי בחילות בעעעעע... אני ממש מקווה שזה יעסור עד כניסת השבת כי אני ממש רוצה לזקוקה לתפילה בביהנ"ס ושיא המשתוקקת לפגוש ת'חיניכיות!

שהייה שבת שלום לכולם ורפואה שלמה לכל חולי עמו ישראל!

אויש כאבי בטן...שובל אור

היה לי את זה בדיוק שבוע שעבר... וזה היה משהו הרבה יותר מלחיץ ולא ברור....

(אמא שלי כמעט התקשרה למד"א...)

שירה,~אורית~אחרונה

את באה להגיד לי שאני לא מבינה כלום מהחיים שלי?!?!?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!?!?!?!!!!!!!??????!

סתאאאאאאאאאאאאאאאם...

יש אנשים שיודעים לכתובמשה
ויש כאלו ש יודעים לשיר.

אכן. ויש כאלהצחקן
ב"ה
שיודעים לקריין (/Mosaic/Read/451)
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך