שבוע טוב!
אשמח לרעיונות / למתכון לממרח זיתים.
הכנתי בעבר ויצא די טוב אבל זה היה די מזמן..אז אשמח למתכון.
כמה דגשים:
- מה שהכנתי בעבר יצא די גבישי (כלומר שדי הורגשו חתיכות של זיתים,למרות שטחנתי שוב ושוב) האם יש דרך לגרום לכך שהמרקם יהיה כמה שיותר 'ממרחי' - כלומר שפחות יורגשו חתיכות זיתים
- אין לי בהישג זמין זיתים שחורים, וגם לא המון תבלינים מיוחדים.
אז אשמח למתכון יחסית פשוט שלא דורש המון השקעה ו/או חומרים ותבלינים מיוחדים..
תודה רבה

)
)
