בס"ד
עזבו אתכן
לכו לסמינר/מדרשי'ה...
ה' יהי'ה בעזרכם...
שירה תארי עוד אחת שנחתה אצלנו!!! ממש כיפי לראות זאת! 
טוב לגבי דברייך הנ"ל את יכולה להסביר ת'צמך, למה נראה לך שמדרשה/סמינר יותר יועילי לנו ולי לחיים מאשר שנה נפלאה של חסד ועזרה בש"ל?!
אשמח לשמוע ממך תשובה למרות לא נרא'לי שאני ישנה עכשיו את דעתי ובכלל שנה שלמה התיפו לי שלא ראוי לא ממלץ ואפילו הביאו לי איסורים על ש"ל וכלום לא גרם לי לשנות את דעתי.. אבל אשמח לשמוכ את דעתך,אני נורא אהבת לשמוע דעות של אחרים ובמיוחד שלא חושבים כמוני.
בתומ"ר לשבת-שלום!
זה נורא קל לבוא ולזרוק פצצה...
אז א' מדברייך נשמע כאילו.."עזבו אתכן"..מה אנחנו הולכות לשחק קלפים שנה הבאה???
אני לא רוצה שיצאו לי דברים בוטים מדי..<שירהלה..צנזרי.>
נמאס לי!!!מכל הנשמות הטובות שבטוחות שאנשים הולכים למות בגיל 20 ועד אז צריך שיהיו לך 25 ילדים כדי שעוד עשר דורות זה יגיע למאה אלף..
אני מקווה בעז"ה שאני אמלא את שליחותי ואני מתחילה אותה בגיל 18 ובעז"ה אגמור אותה בגיל 120..חלק מהשליחות שלי זה למלא את יעודי בחיים..בתחום בשר"ל שאני לא אעשה אותו אחרי שאני יתחתן<כמו כל הדעות האלו. שממש הצחיקו אותי..נראה מישי שמתיתנת ואז עושה שרות..>
בכולופן..נשמח לשמוע את דעתך..ואל תבהלי..אני פשוט תוססת בעניין הזהה
שבת שאלוםםםםםם
בס"ד
זה לא מקום לבת ישרא'ל
אם את רוצה לעזור לעם - תשאפי לבן תורה ותלדי לסמינר או מדרשה...
"אם לא בריתי יומם ולילה =- חוקות שמיים וארץ לא שמתי"
כפה עלי'הם הר כגיגית: תקבלו את התורה - מוטב לא תקבלו - שם תהא קבורתכם...
נשים במאי זכיין? (גמ' בברכות ועוד)
שיתנו לבעלי'הן ללמוד תורה, ושישלחו את הילדים שלהם לתלמודי תורה...
בהצלחה...
אם תרצי עוד פני אליי לICQ
או לאתר שלי:
אני חושבת שהדיון אמור להתנהל על דפי הפורום..למרות שבכיף,יש לי אייסי..
אפח'ד לא אמר שהשאיפה היא שונה,אני פשוט חושבת שכבת שרוצה לבנות את עצמה ולתרום ביחד זה שנת שרות.
זה לא סותר שאני לא רוצה להתחתן וכ"ו..רק אני חושבת שלפני שאני מתחתנת אני רוצה להספיק לנצל את כל התכונות שלי בתחום שעם כל הכבוד אחרי החתונה אני לא אעשה אותו..<אני בעז"ה בקומונה.>
בכולופן.אני לא מתכוונת להתחתן בגיל ;18 ואני ממש לא אוהבת את הלחץ המעצבן הזה..תתחתנו מההררר...
אני לא אומרת בגיל 23 .אבל 19 וחצי 20 נראה לי סביר..
בכולופן אם אתה מחפש ילדה בת 18 אחרי שהיא כבר למדה תורה.אני ממש מקווה שתמצא..
בהצלחהה
בס"ד
אני אישית מחפש בחורה בת 20-1... אחרי שלמדה כבר ומוכנ ה להקים בית של תורה נטו, אני רוצה שכבר היא תוכל לעבוד, ואני אביא מעט פרנסה מהכו ל, ובשאיפה ללמוד תורה כל שארית חיי...
הייתי בישיבה תיכונית, אח"כ צבא, וכעת אני בישיבה מזה שנתיים, ואני מניח שזו צריכה להיות השאיפה של כל יהודי למעט אלו שהולכים ללמוד תורה שנתיים/שלוש, ואח"כ "לאוניברסיטה"...
בס"ד
גם אם אלך לעבוד אעשה כסף, וארוויח יותר מהמענק....
אבל גדולי דור, חושבים ש"שירות לאומי" זה לא צנוע...
לא אכנס לתוך דיברי'הם, הם אמרו הם יודעים
"כל אשר יורוך"
אפי' יאמרו על ימין שהוא שמא'ל ושמא'ל שהוא ימין, ואני כעת לומד מסכת "הוריות", מודבר שם על בי"ד שטעו ואמרו שמותר לאכול חלב וכדו'... עכ"פ אתם רואים שניתן אפי' להורות שגיאה... ובכ"ז לא עושים להיפך מהם... כמובן מותר להתווכח, אבל כל עוד הם קבעו עובדה, צריך להתמודד איתה...
ובלי קשר, ידוע שהש"ל של ימינו הוא לא הכי טהור.. גם לא הכי "צדיקות" נמצאות שם...
אני גם מתחזק, הייתי ד"ל פעם, אני יודע מה זה... בלי לנסות להתפלפל איתי כן טוב לא טוב, כולם יודעים ת'אמת...
נראה לי לפסוק פו ולהוציא לעז על 200000 בנות שעושות עבודת קודש!!!!
זה אינדבידואלי לכל בת ובת ותלוי במקום השרות שלה..רוב הבנות שאני מכירה השירות רק הוציא אותם יותר ישרות וכשרוות.
אני בכולופןצ לא ניתקלתי בשום!!פסק הלכה גורף שאומר לא לעשות שר"ל.
ואגב ברה אליהו מורה לכל בת שבאה אליו אם לעשות או לא.אין גורף!!
ההשתדלות שלנו היא באמת ללכתלמקום טוב.
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..