עבר עריכה על ידי פאז בתאריך כ"ד בתשרי תש"פ 08:24
המחשבה שיש כזה דבר אישה בשביל יחסים בלבד שאפשר להיות נשואים לה.
קשר מחייב עם אישה הוא לא רק יחסים.
אישה שנשואים לה זו אישה שרוצה בית וילדים, על פי רוב. ברוב המקרים שאני מכירה נשים רוצות ללדת יותר מילד או 2 או 3, וסביר שזה מה שירצו גם אם הן נשואות לגבר שנשוי לעוד אישה.
מי שחסרים לו יחסים ורוצה אישה נוספת רק ליחסים, האפשרות שעונה על צרכיו, אם להתנסח בעדינות, היא לא עוד אישה להתחתן איתה.
להתחתן עם אישה זה *להתחייב אליה* , לא לחייב *אותה* ביחסים ובסיפוק שלך, אלא ההיפך.
זה כנראה מה שאתה מסרב להבין...
לצערנו כבר משחר ההיסטוריה היו נשים שסיפקו שירותים כמו אלה שאולי אתה מכוון אליהם, בתשלום במקום בתוך קשר ומחוייבות הדדית, לא קוראים לזה אישה שניה אלא משהו אחר.
הבעיה העיקרית שאני רואה פה היא אגואיזם צרוף.
הסתכלות על האישה ועל הנישואים כמשהו שנועד לספק *אותך*. לא כמחוייבות הדדית, לא כיצירת קשר עמוק ומשמעותי, שמתוכו מקימים בית ומשפחה, וכן, נהנים גם מחיי אישות מספקים.
כל עוד תמשיך או ימשיך הפותח והמצדדים בו לחשוב שאישה היא איזשהו כלי למימוש צרכיך האישיים, שאפשר להתחתן איתה רק כדי שתהיה לך עוד אופציה בקנה
למקרה שלאישה הראשונה לא יתאים, אבל אין לזה משמעויות נוספות שתוכל לקרוא עליהן בכתובה למשל
אתה לדעתי לא בכיוון אפילו אם נניח את סוגיית ההאם זה מוסרי ושייך ונתייחס לדברים מבחינה פרקטית ושכלית.
בשורה התחתונה; אני מקווה מאד בשבילך ובשביל אשתך שאתה לא נשוי,
ובמידה וכן, אני מציעה לך לעשות סוויץ' משמעותי בראש פן יהיה מאוחר.
אם יש לך בעיה מהותית ביחסי אישות, כמו נניח אישה שלא מסוגלת מסיבות פיזיות או רגשיות לקיים יחסים,
אז ראשית זה באמת נסיון קשה ולא פשוט.
והאפשרויות הן לזכור שזה נסיון מאת ה', ואו לטפל במצב ובבעיה, או להתגרש.
נישואין עם אישה נוספת לא נראה לי יפתרו לך שום בעיה.
אלא אם כן אתה מעוניין בחיים של שייח בדואי ובסוג יחסים דומה,
ואז אתה כנראה לא בעם ולא בפורום הנכונים...
אם הבעיה היא מסוג אחר בתוך הקשר ביניכם, למשל שלפעמים מתאים לה ולפעמים לא, או שבכללית היא לא נהנית או לא מעוניינת,
אני מציעה לך דבר ראשון לבדוק את עצמך, כי עם גישה כזו נראה לי שקל להבין לא מעט בעיות... ודבר שני לפתור את הבעיה ולא לחפש לברוח ולפזול למקומות אחרים במקום להתמודד...
ואם כבר במשפט אחד עסקינן: אין ארוחות חינם.