שאלה קטנה למי מכן שמבינה בשחלות פוליציסטיות.
אובחנתי כסובלת משלחות פוליציסטיות לא מזמן.. זה קרה כשהפסקתי גלולות על מנת להרות ובעצם לא קיבלתי מחזור..
הייתי קצת בשוק ולקחו כמה ימים לעכל את זה אבל החלטתי שאני לא מתחילה להישבר עכשיו ואני יוצאת ל״מסע״ כדי להצליח להיכנס להריון. אני לא רוצה ולא מעוניינת להכניס עוד הורמונים לגוף שלי.. בטח לא כדורים כמו איקקלומין וכדומה.
מספיק הייתי 9 שנים רצופות על גלולות והרעלתי את הגוף.
מקריאה ברשת ראיתי שיש אופציה לקבל מחזור מסודר על ידי שינוי התזונה.. ועיקר השינוי זה מניעה של סוכרים ופחמימות פשוטות.
אני התחלתי את ה״דיאטה הזו״ (למרות שאני לא באמת צריכה דיאטה) ואני כבר שבוע לא נוגעת בדברים האסורים.
השאלה שלי- האם מותר מידי פעם בכל זאת איזו קוביית שוקולד בשביל הנשמה..? כשאני אומרת מידי פעם אני מתכוונת נגיד פעם בשבוע.. לא מעבר לזה.
בנוסף רציתי להתייעץ בקשר לדיקור סיני- שמעתי שדיקור מאוד יכול לעזור ודיברתי עם מדקרת ידועה שעזרה להמון פוליציסטיות אך לצערי לא אוכל תקציבית להגיע אליה לטיפולים..
במקביל ראיתי שאפשר לעשות דיקור דרך קופת חולים (אני בכללית) והמחירים מתאימים לי.. אך יש לי איזה חשש מכך שאולי בגלל שהם כל כך זולים אולי גם המטפלים לא בדיוק מקצוענים.. מה דעתכן?
בנוסף אשמח לשמוע כל טיפ/עצה/סיפור אופטימי שאולי תוכלו לשתף אותי בנוגע ל״תסמונת״ הנוראית הזו שפתאום נפלה עלי..
תודה מראש