אני יודעת שזה בטח נפוץ הסיפור של כלה וחמות ולא מסתדרות.. אבל אני מרגישה שאצלי זה מעבר. אשמח להתייעצות.
קודם אני רוצה להתחיל בזה שההורים של בעלי גרושים ומסוכסכים בינהם. המצב הכלכלי לא טוב , רוב הילדים לא בקשר עם אבא .. אמא שלו אישה חזקה ועברה הרבה בחיים אבל - מצבה הנפשי לא טוב בלשון המעטה. ואני אסביר- באירועים הכי משמחים במשפחה (חתונה וכאלה) היא תמיד עושה דרמה ! כמו למשל שבחתונה של גיסתי היא צעקה באמצע הצילומים על הגירוש שלה והכלב כמובן ממש נעלבה ובכתה. אם זה בלידה שלי , שאחרי הלידה איבדתי המון דם וביקשתי שיבואו לבקר למחרת כי אני ממש חלשה - עשתה דרמה !! אני לא רוצה להיות בקשר איתכם תתביישו לכם! מחקה אותי מהווטסאפ ועוד ועוד.. עכשיו אני אחרי הלידה מאוד לקחתי את זה קשה אבל השלמנו . בסופו של דבר אני לא באמת סולחת לה על מה שעשתה. ואני מרגישה מדי פעם פלאשבקים של הלידה וזה ממש טראומה בשבילי . עכשיו גיסתי מתחתנת וגם שוב רואים את החוסר יציבות . רק מכירה חודש ועוד חודש מתחתנת . יש לו תסמינים של בעל מכה!!! והאמא לא אכפת לה. אני די מאסתי בכל הדרמות המשפחתיות. אין לי כוחות יותר. חושבת לנתק קשר אבל פוחדת שזה יעשה עוד יותר רע. ויש מצוות כיבוד אב ואם. אשמח לתשובות וסליחה על החפירה
) רק לא לראות אותה כנגדך אלא כמסכנה שקשה לה.