שלום חברים, מה שלומכם?!
האמת שעזרתם לי מאוד בעבר, יש לי שאלה נוספת קטנה. תודה לעונים.
אנו נשואים ב"ה שלוש שנים. נשואה לבעל מקסים בלי עין הרע.
גם לי וגם לבעלי עניין הילדים לא הכי דחוף כרגע, אנחנו עסוקים כל אחד בעבודה, תכף קניית דירה, וגם סתם- אוהבים את השקט.
אבל מידי פעם השקט הזה נמאס, האכזבה בקבלת המחזור כל חודש מחדש מייאשת. וכל ריב קטן גורם לי לחשוב שאולי משמיים לא הביאו לנו ילד כי אולי אנחנו לא הכי מתאימים / בשלים להיות הורים, מחשבות מאזכבות והרבה מצפון..
והעניין המשמעותי שאני דיי בהלם מזה שעניין הילדים לא כלכך חשוב לנו, אני חיה בחברה חרדית בה ילד זה הדבר שבשבילו מתחתנים.
במיוחד שגם התחלנו בעבר בדיקות פוריות, מבדיקה ראשונית הכל נראה תקין ולכן החלטנו להמשיך לנסות באופן טבעי. ניסינו סבב אחד, שלא צלח.
כבר טעמנו את טעם הפוריות ואין לנו כוחות לחזור לזה.
מצד 1, מלחיץ אותי שילדים זה לא הדבר שהכי חשוב לי כרגע, מרגיש לי שאולי אני ובעלי פספסנו משהו באופן של קבלת מתנות מאלוקים. כי הרי ילד זה מתנה אדירה- אז למה אנחנו לא רוצים את זה???!
מצד 2, אני מרגיעה את עצמי ששלוש שנים זה לא כלכך הרבה זמן, וזה בסדר לחכות עוד קצת זמן, סוג של הדחקה והכחשה.
השאלה היא, האם שלוש שנים זה כבר הזמן להתחיל מעקב או שאפשר לחכות עוד טיפה?!
ושאלה נוספת- איך אפשר לעבור את הטיפולים- כלכך הרבה ייאוש, איחורים לעבודה, מלאא הורמונים.
בשביל מה כל זה? במקום כלשהו אני אומרת לאלוקים שאם זו הדרך בהבאת ילדים- אין לי את הכוחות לעבור את זה, שיעזור לי בדרך אחרת. לא מסוגלת.

תגובה נפלאה