שאלה ממש חשובה!אנונימי (פותח)

אממ...ב"ה סגרתי שירות לפני מלא זמן, בעל"ה בירושלים-מוסד לילדים עם פיגור קשה...ובראיון וגם כשהרכזת התקשרה לומר שהתקבלתי,הבנתי שזה גם לגרעין התורני של קריית יובל...הבעיה היא שבדף שקיבלתי מעמינדב, כתוב שם רק שהתקבלתי לעל"ה...אם הרכזת אמרה לי ,כשהיא אמרה שהתקבלתי, שהתקבלתי גם לגרעין, זה אומר שאני בגרעין? או שזה רק לעל"ה כמו שכתוב בדף??

וסתם עוד משו, רק אני עוד לא קיבלתי מכתב על התאריכים של הסמינריון?או שגם אתן?

עדי

תשובה..שובל אור

קודם כל- באיזה אגודה את? אם את בעמינדב אז התאריכים הם מכ"א אב עד ז' אלול וזה מפוצל לפי תחומים. כנראה שאת תהיי בחינוך.

לגבי השאלה הראשונה- לדעתי פשוט תתקשרי למוקד של האגודה שלך ותבררי שם, גם לי היה בעיות שונות (נגיד היה רשום לי  באתר שסגרתי במשהו אחר) והתקשרתי למוקד- הם סידרו את זה.

אם באמת את בעמינדב אז אני אסדר שעדנה (האחראית מטעם עמינדב כאן) תיכנס ותשיב לך.

בהצלחה!

אני בעמינדב...(= תודה רבה רבה!!!אנונימי (פותח)אחרונה

 

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

 

 

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך