עכשיו סיימתי לקרוא את ספרו של גיא מרוז "עכשיו טורי"-אני בחיים לא האמנתי(ולא חשבתי..) שגיא הוא סטיריקן! אני מכיר אותו בתור הקרציה שרודף אחרי מחדלים עם מצלמות ושאלות נוקבות יש לו תוכנית "בולדוג.." ומה שעוד מפליא שהוא מוזיקאי!
הספר ממש חדש יש בו סאטירה ששואפת לאפס בו הוא יורד על כל העולם ואשתו(וגם על אשתו..)לא מומלץ לדתיים הספר ברמה האנושית ממש מטומטם! הוא שמאלני קיצוני בטירוף יש לו קצת-יותר-מידי-תלונות וירידות כלפי מתנחלים ולפעמים הוא קצת מסתלבט על שמאלנים (פה ושם שהוא בבמצב רוח טוב..) ההומור בספר גס ממש אבל ממש לא מותאם לדתיים! יש לו שמה כמה קטעים על זה שהוא התארח אצל משפחה של חוזרים בתשובה עם 8 ילדים מש' הורוביץ התארח אצלם שבוע (הוא ואביב גפן) בישוב בת-עין ובסיפור הוא מספר דברים חולנים על המש' על האמא מלא שטויות ממש כפיות טובה עם איזה מילים הוא משתמש למי שאירח אותו..(אני בהתחלה לא האמנתי שהוא באמת שהה אצלם עד שחיפשתי עליו חומרים באינטרנט והוא באמת שהה אצלם הוא וגפן יש על זה תוכנית ב-יס ויש להם אתר בתפוז בה מראים את המש' ואותם ביחד מי שרוצה קישור..שיגיד.)ספר ממש מגעיל אפילו שיש כמה קטעים טובים..גיליתי שאין לו כל כך רגישות הוא צוחק על השואה ואסונות ופיגועים הוא יורד על מתים..על קישון הוא ירד שם!! ואני בא למחות על חילול האדם הגדול הזה גדול כותבי הסאטירות אפרים קישון!
בקיצור זה ממש לא מומלץ!!!(לדתיים ועוד איך..)גם הרמה וגם סגנון הכתיבה לא שווים את הבזבוז זמן עליו..