פתחו! פתחו! פתחו!אודה ה' בכל לבב


 
 כבר בתור התחלה אם אתם קוראים את זה מתוך פורום, מאוד כדאי שתעבירו את הכתוב אל הכתבן או הוורד ותקראו ממנו או שתשמרו ותדפיסו את המסמך בכדיי שתוכלו לקרוא בקפידה. (במקרה שמנהליי הפורום יחליטו למחוק את ההודעה ואם כן הם מפסידים.

 לא נמאס לכם לחפש עבודה ולקבל את אותן התשובות: "אנחנו מחפשים אחרי צבא" "אתה צעיר מדי"..."הכל תפוס"... תבוא בעוד חודש"... או להיתקל בחברות כח אדם סתומות. לאחר שתקראו את המאמר הבא לא תצטרכו לשמוע את אותן התשובות שעושות לנו רע על הלב ולאבד תקווה. קצת ארוך אבל שווה את ה-5 דקות הללו לעומת רווח מלא!... באמת דרך מהירה לעשות כסף ובכיף!
 פשוט תקראו זה מטורף כמה זה גאוני!!!

 "מצאתי את מה שאתם הולכים לקרוא בדיוק כמוכם עכשיו, במהלך אחד משיטוטי ברשת, נתקלתי במאמר הזה במקרה. המאמר מספר על זה שאנחנו יכולים להרוויח כסף, בתוך שבועות קצרים, עם השקעה בסיסית של רק 30 ₪ ו- 6 בולים (אני כבר אסביר לכם...). המחשבה שלי הייתה שזוהי הונאה, אמרתי לעצמי, "כן בטח..." הייתי סקפטי, אבל כמו רובנו גם הייתי סקרן והמשכתי לקרוא.

 היה כתוב שם שאם אשלח 5 ₪ לכל אחד מ- 6 השמות והכתובות שהיו רשומים במאמר למטה, אוכל לעשות אלפי שקלים בזמן מאוד קצר. בנוסף צריך להוסיף את השם ואת הכתובת שלך כמספר 6 בתחתית רשימת השמות ולשלוח ל-300 קבוצות דיון (ברשת פורומים וכאלה). יש בערך יותר מ-500000 כאלה וזה פותח אפשרויות לשוק מאוד גדול (מה שאומר הרבה יותר כסף).. וכשתחשבו על זה אין מלכודת... וזה עובד!!!

 בדרך כלל אני מתעלם ממכתבים מסוג זה, אבל האהבה ותשומת הלב מאחורי מכתב זה, והתוצאות (העצומות), הראו לי שהוא שונה ולכן החלטתי להשתתף.

 אם מכתב זה ימשיך כמו שהוא אמור להמשיך, אם נניח את חשדותינו בצד, לבטח כל אחד מאיתנו ירוויח.

 השאלה ששאלתי את עצמי לפני שהסכמתי לקחת חלק בדבר הזה ששינה את חיי היא:
 האם זה נכון?
 וכן! התשובה היא כן! זה נכון וזה עובד! האדם שהיה מעליי ברשימה מספר: "תוך 7 ימים התחלתי לקבל כסף בדואר. הייתי בשוק! הנחתי שזה ייגמר בקרוב ולא חשבתי על זה יותר מידיי. אבל הכסף המשיך להגיע! בשבוע הראשון עשיתי 125 ₪ בסוף השבוע השני עשיתי סכום של 5000 ₪ בסוף השבוע השלישי היו לי יותר מ 50000 ₪.
 וזה עדיין גדל! עכשיו זה השבוע הרביעי, עשיתי סכום של יותר מ-(תיקלטו!!!) 210 אלף ₪
 וזה עדיין ממשיך להגיע! זה בהחלט היה שווה את ה-30 ₪ + 6 הבולים!!!
 לתשומת ליבכם! עקבו אחרי ההוראות הפשוטות (שיפורטו למטה) תראו איך הכסף מגיע!!!"

 זה קל, זה חוקי וההשקעה שלכם היא רק 30 ₪ ו-6 בולים! (בוא נגיד 5 ₪ ליום בשבוע + בול רק כדי להראות לכם עד כמה שההשקעה היא אפסית.

 אם כל ההוראות הבאות ייעשו בתשומת לב אתם תניבו פרי גדול. התוכנית הזו נשארת מצליחה בגלל הכנות וההשתתפות של האנשים להלן 4 צעדים להצלחה ! :

 צעד ראשון:
 קחו 6 חתיכות נייר נפרדות (עדיף כהות כדי למנוע אפשרות של גניבה דרך הדואר), וכתבו את המשפט הבא על חתיכת נייר: "בבקשה תכניס אותי לרשימת הדיוור שלך", כתבו את שמכם והכתובת המדויקת.
 עכשיו קחו 6 מטבעות של 5 ₪ ותכניסו 1 בתוך כל חתיכת נייר, כך שהכסף לא ייראה דרך המעטפה (את המטבעות מומלץ להדביק בסלוטייפ לנייר). שימו כל מטבע עטוף בפתק, בתוך מעטפה נפרדת וסגרו אותן. עכשיו צריך להיות לכם 6 מעטפות סגורות, בכל אחת יש פתק עם המשפט הנ"ל, השם שלכם והכתובת, ומטבע של 5 ₪.
 מה שאתם עושים הוא ליצור שרות, אתם מבקשים שרות לגיטימי שהוא להיכלל ברשימת הדיוור של האדם אליו אתם מפנים את הבקשה ואתם משלמים על זה עכשיו שילחו את 6 המעטפות לכתובות הבאות:

1. דניאל קוסייב עירית 5 דירה 12 יפו ג' מיקוד 68047
2. הילה רוזנצוויג, קדושת הלוי 40/6 ,ביתר עילית, מיקוד 99879
3. לריסה נובגורודוב, מוצקין 19 דירה 14, נתניה, מיקוד 42460
4. עידו לוריא, רחוב התאנה 5, קדימה, מיקוד 60920
5. נטלי ובר, נחום 18 דירה 13 נתניה, מיקוד 42334
6. נווה קליין, רחוב נחל שילה 311 רבבה, מיקוד 44839
 אלו הן 6 השמות והכתובות אליהן אתם צריכים לשלוח את המעטפות, אחת לכל שם!

 צעד שני:
 הוציאו את השם הראשון מהרשימה למעלה (את מספר 1) הזיזו את שאר השמות אחד למעלה (כך שמי, שהיה מספר 6 נהיה מספר 5, 5 נהיה 4... וכו') והוסיפו את שמכם כמספר 6 ברשימה.

 צעד שלישי:
 השתמשו בדפדפנים כמו: internet explorer,netscape ובאתרים כמו: msn, ynet, נענע, וואלה וכו' חפשו קבוצות דיון שונות (פורומים, קהילות, לוחות, מועדונים, צ'אטים ועוד...) יש לפחות 500000 פורומים שונים כאלה וזו ממש לא בעיה! כל אתר אינטרנט שיהיה בו פורום יהיה טוב! בעברית כמובן!!!

 צעד רביעי:
 שנו את מה שאתם צריכים, אבל נסו לשמור על המאמר קרוב ככל האפשר למקור. שלחו את המאמר שלכם לפחות ל-300 קבוצות ברשת. כל מה שאתם צריכים זה 300. אבל זכרו ככל שאתם שולחים יותר, יותר אנשים יקראו את המאמר ותקבלו יותר כסף!!!

 כמו כן, שלחו לכל חבריכם את המכתב לאיימילים שלהם כהצעה להצטרף למעגל השפע.

 אך... בבקשה זכרו!

 התוכנית הזו נשארת מצליחה בגלל הכנות והאינטגרציה של המשתתפים, ועל ידי זהירות ותשומת לב במילויי ההוראות. הסתכלו על זה כך: אם אתם אנשים של אינטגרציה התוכנית תמשיך, והכסף שכה הרבה אנשים קיבלו יעבור גם דרכיכם. אז שכל מכתב מקבל התייחסות, והוראותיו מבוצעות בזהירות 6 אנשים יקבלו תמורה, עבור השתתפותם כמפתחי רשימה של 5 כל אחד. השם שלכם יזוז למעלה ברשימה באופן גיאומטרי, כך שכאשר שימכם מגיע למקום מספר 1 אתם כבר מקבלים אלפי שקליים!!!

 עכשיו נדון בשאלה מדוע להשתתף?

 מתוך 300 ההודעות ששלחתי, נניח שאני מקבל רק 7 תשובות (אחוז מאוד מאוד נמוך) אז אני עושה 35 ₪ אם השם שלי כמספר 6 ברשימה. עכשיו כל אחד מ7 אנשים ששלחו לי 5 ₪ ישלחו מינימום 300 הודעות, כל אחד מהם עם שמי כמספר 5 ורק 7 אנשים יענו לכל אחד מהשש המקוריים זה עוד 245 ₪ עבורי. עכשיו 49 האנשים האלו יישלחו מינימום 300 הודעות חדשות עם שמי כמספר 4 ורק שבע יענו עליהם אני אקבל 1715 ₪ נוספים.
 343 האנשים ישלחו מינימום 300 הודעות עם שמי כמספר 3 וכל אחד יקבל רק 7 תגובות אני יעשה 12050 ₪!!!
 אוקי, עכשיו זה החלק הכייפי: כל אחד מ- 2401 האנשים שולח מינימום 300 מכתבים עם שמי כמספר 2 וכל אחד מהם מקבל 7 תשובות. זה הכניס לי 84035 ₪ האנשים ישלחו את ההודעה הזו ל300 קבוצות עם שמי כמספר 1 ואם עדיין יענו רק 7 אנשים מתוך כל הקבוצות אני אקבל 588245 ₪ עם השקעה מקורית של רק 30 ₪ + 6 בולים!!!

 זכרו! "כנות זו השיטה הטובה ביותר" אתם לא צריכים לרמות. תהיו הגונים ותקבלו את הרווח הענקי בכך שהוא, "טונות של כסף". אז אם כולם יקבלו רק 7 פניות כמו בתיאור הקודם אתם תרוויחו סכום של 588245 ₪ אם תהיו מוכנים לפספס את ההזדמנות בשביל "סיכון" של 30 ₪ + 6 בולים?
 אני לא ואני מקווה שתצטרפו אליי כדי שנוכל לעזור לכולם!

 הערות:

 אולי תרצו לשכור תיבת דואר בגלל כמות הדואר שתקבלו. אם אתם מעדיפים להישאר אנונימים, תוכלו להשתמש בשם בדוי, כל עוד הדוור מעביר לכם את המכתבים.
 אם ישנו אדם ברשימה שאתם מכירים אל תמנעו מלשלוח לו את ה-5 ₪, גם הוא חלק מהשרשרת הגאונית הזו!

 אתם יכולים לעשות כל כך הרבה כסף בשביל לטייל בכל העולם. רעיון כזה גאוני!!!

 והכי חשוב!!!
 אם אתם מנסים לרמות אנשים על ידי כך שאתם שולחים את ההודעות עם שמכם ברשימה בלי לשלוח את הכסף לשאר האנשים ברשימה לא תקבלו כמעט כסף! ואל תנסו לשנות את השמות! חוץ מאשר להוסיף את השם שלכם עפ"י ההוראות. מישהו שדיברתי איתו, ניסה לעשות את זה והוא קיבל רק 150 ₪ וזה רק אחרי 7 , 8 שבועות ! אז הוא שלח 5 ₪ כמו שצריך אנשים הוסיפו אותו לרשימה שלהם, ובתוך 4 שבועות היו לו יותר מ-20000 ₪.

 ושוב !
 הכי חשוב לא לרמות ולא להתחכם רק ללכת עפ"י ההוראות והכסף בדרך אליכם.

 בהצלחה!

 

 

נשמע כל כך טרולי אבל אולי זה נכוןשניצל מנדרובסקי

ואולי זה לא,

זה לא משנה לא לזה נועד הפורום

כל כך לא נכוןReminderאחרונה
מכל ההיבטים האפשריים
אודיובוק טוב?Lully01

מכירים אודיו בוק טוב להארי פוטר??

שמעתי את ספרים 1+2 ביוטיוב שהקריאה the reader האלופה ולא מצליחה למצוא משהו שאהבתי לספרים שבאים אח"כ לצערי... אשמח לעזרה (הכוונה למישהו שמקריא את הסיפור איך שהוא מהספר, ולא מסכם את הפרקים כמו ב'תם ונשלם הקונדס' למשל) 

אם אנגלית הולך - אז ההקראה של ג'ים דייל מצוינת.מתואמת
אודיובוק מעולה ביוטיוב באנגליתניק זמניק

אבל יש לו רק את שלושת הספרים הראשונים.

זה מישהו שמקריא ספרים בצורה נדירה. מסודר לפי פרקים, עם קולות, הגייה ברורה של המילים, והכי חשוב במקביל רואים את הטקסט!!

זה מעולה ממש למי שלא מבין אנגלית בצורה שוטפת או למי שרוצה לשפר את האנגלית. וכמובן שתמיד אפשר להגביר מהירות...

 

הנה קישור של הספר השלישי:

זה לא הטקסט המקורי של הספר...מתואמתאחרונה

זה נועד בשביל ללמוד אנגלית, לא בשביל ליהנות...

(מוזר לי שהם העבירו הכול לזמן הווה במקום זמן עבר המקורי של הספר...)

אילו פודקסטים יש על הארי פוטר?מתואמת

כאלה נקיים, בלי גסויות...

תודה!

יש את פוטרקאסט. לא שמעתי המון, אבל לא זכור לי כגסלביטה
תודה! באיזו פלטפורמה אפשר לשמוע?מתואמת
ספוטיפיי הכי נחלביטה
מתואמתאחרונה
האם לדעת הספרדים הארי פוטר יוצא בהדלקתאיגנוטוס פברל

נרות חנוכה ידי חובה ע"י זה שמר דראסלי מדליק? הרי זה המקום שהוא מחשיב כבית. (אגב לכן כולם חוזרים לחופשה בחג הזה של הנויצרים  כדי להדליק נרות חנוכה בביתם)

השאלהקעלעברימבאר
אם וולדמורט מדליק בשביל הארי, האם אומרים וולדמורט כגופו (בגלל ההורקרוקס של הצלקת) או לא?
תראה, לפי מה שראיתי בפניני הלכה, בחורים שישניםאיגנוטוס פברל

בפנימיה, שאחד ידליק בשביל כולם בחדר, אז כנראה זה יהיה רון, כי הוא הגדול מבינהם

אבל אשה יכולה להדליק בשביל בעלה שמחוץ לבית, כיקעלעברימבאר

אשתו כגופו.

 

אז אולי גם וולדמורט כגופו של הארי? השאלה אם בית רידל או אחוזת מאלפוי זה נחשב הבית של וולדמורט. אולי זה שהוא שם שם את היומן זה נחשב שהוא השתתף בפרוטה עם בעל הבית?

השאלה אם זו חובת הדר או חובת הבית125690
השאלה היותר גדולהקעלעברימבאראחרונה

אם מוסיף והולך כמו וולדמורט שכל שנה הוסיף הורקרוקס עד שהגיע ל8. או הולך ופוחת כנגד כל הורקרוקס שהושמד

סרטי הארי פוטר 2 ו3מים זכים
שום קישור באתר לא עובד, משהו יכול להעלות? בבקשה גדולה.
בבקשה??מים זכיםאחרונה
בספרקעלעברימבאר
הראשון מוזכר שהאגריד אומר שקווירל נפגע מליליות ביער השחור.


הסתכלתי באינטרנט מה זה במקור, במקום ליליות מופיע hag. בדקתי והכוונה לסוג של מכשפה רעה או פיה רעה בפולקלור האירופאי

לא זכרתי כבר שכך זה תורגם...מתואמת
אם אני לא טועה, גם בספר השלישי מופיע אזכור של hag, כאחד מהיצורים שמגיעים הרבה להוגסמיד כי אינם יכולים להסוות את עצמם היטב בקרב מוגלגים. מעניין איך שם זה מתורגם...
שם זה אמגושית, לא?קעלעברימבאר

אמגוש זה כהן דת פרסי, שהפך אחר כך בגמרא לכינוי למכשף לזכרוני

נכון, מצלצל לי מוכר... (כבר שנים לא קראתי את הסדרהמתואמתאחרונה
בעברית)
"יום אחד היה מזג אוויר מושלג"אנטיוכוס

"ואני מטייל לי להנאתי במכתש גודריק. אני נהנה מהטיול, מבסוט מהטיול, כיפכוף של טיול. לפתע ראיתי ספר של ריטה סקיטר.

לא חשדתי בו.

מה אני חשדניסט?

ואז אני ממשיך לטייל, ואני רואה זקנה (מהשורש מבוגר).

לא חשדתי בה.

למה עשתה לי משהו?

ואז התברר שבספר ריטה גנבה לזקנה את הזכרונות, והזקנה קראה בלחשננית רק לי לעלות למעלה.

 

פה חשדתי!

 

ואני מדריך על הספר ומדריך עליו וצועק: "ריטה תחזירי את הזכרונות לבתחולדה, גנבת! תחזירי לה את הזכרונות, שקרנית!

ואני מדריך על הספר

ומדריך עליו

ומדריך עליו.

ואז הבנתי שבטעות אני מדריך על השרביט שלי ושובר אותו".


 

"הארי, אולי תגיע לעיקר, לקטע שבו פגשת את וולדמורט?


 

"מה?"


 

"נו הארי... באת לספר על המפגש עם וולדמורט"


 

"אדוני יש פה טעות! אתם קראתם לי לספר על השקרים של ריטה סקיטר, לא על מפגש עם וולדי-מה-שמו!"


 

"(בלחש) נו תעשה טובה, בקשה..."


 

"הנה זה חוזר אליך! מחקו לך את הזכרונות אבל זה חוזר,אליך היום הזה! ואז מה קרה?"


 

"ואז"

"ואז!"


 

"ואז! הזקנה התפצלה לשתים. אז יריתי עליה 3 קללות עם הבזקי אור. ככה פלוםי פלופי פלופי.

מתוך הזקנה יצאה נחשית ענקית שהסתובבה בצורה אלפטיסטית ונחתה ליידי.

היא זימנה את המנהיג שלה. הוא היה עם שרביט איזה 6000 קילומטר אורך בלי להגזים!

הוא רצה להרוג אותי.

אמרתי לו 'אל תהרוג אותי! יש לך כבר 6 הורקרוקסים! תהרוג אותם! (מה זה הוגן שיהרוג רק אותי?).

ואז לקחו אותי לאחוזת מאלפוי, ושם באחוזה זה ממש מרגיש כמו באחוזה! ויש שם אוכלי מוות עם שרביטים שעושים לייזרים, וגמדוני בית שאופים מאפים מקמח, המון קמחים של קמח! והשרביטים גמישים כמו לולב מתלבלב, לולב מתלבלב! ויש שם גובלינים שכל האצבעות שלהם זה זרת! ככה, זרת, זרת זרת! ועושים שם שיקויים מטחול ענק!"


 

"אני מבין שעשו עליך ניסויים? זה היה קשה?"


 

"כן! אמרו לי תתחתן עם צ'ו, תתחתן עם הרמיוני, תתחתן עם ג'יני! איפה אני אשים להן את הטבעת, על השרביט?


 

בקיצור דובי שאל אותי איפה אני רוצה ללכת, אמרתי לו בקתת הצדפים למה אף פעם לא הייתי. בדרך עברנו דרך האחוזה, לקחתי שרביט. אבל כשהגענו לבקתת הצדפים לא נתנו לנו להכנס, כי הדיוק לופין היה שם, והיה ירח מלא, מפוצץ!"


 

"בקיצור איך אתה מסכם את המפגש שלך עם אוכלי המוות?"


 

"מה?"


 

"נו... היכרות איתם"


 

"אה...משחקי היכרויות!"


 

"אני מצטער ששאלתי"


 

"אני מצטער שתשתוק! אז ככה זה הולך! 'וואטס יור ניים, מאיי ניים איז סקאביור. וואטס יור ניים, מאיי ניים איז ורנון דרסלי!"

איך אמראנטיוכוס
עבר עריכה על ידי אנטיוכוס בתאריך ט' בכסלו תשפ"ו 21:38

 

 

מאלפוי כשדרך על האף של הארי?

 

"ואני מדריך עליו. ומדריך עליו. ומדריך. כי אני מדריך. כי אני מדריך. בפלוגת הפיקוח"


 

"ראיתי את זאביני סוגר את דלת הקרון והיא לא הצליחה להסגר, לא חשדתי. ואז ראיתי לרגע את הראש של פוטר באוויר, פה חשדתי!"

 

ואיך אמר הארי?

 

"בתחולדה קראה רק לי לעלות למעלה ולא להרמיוני וכאבה לי הצלקת. לא חשדתי בה. מה אני חשדניסט?

ואז היא התפצלה לשניים.

 

פה חשדתי!"

 

נפלא125690אחרונה
בן גביר נחפז למשרדו בעודו צוהל בקול:קעלעברימבאר

"אישור תליה, אישור תליה! איפה החבל?" הוא אמר בשמחה.

"אתה מבין" הוא אמר להארי "עכשיו שיאשרו לי לתלות מחבלים מהצוואר שלהם למטה במרתפים, יצורים מבחילים, כבר לא יוכלו לזרוק פצצות סירחון על ישראל. נכון? הייתם חושבים פעמיים לפני שהייתם מלכלכים עםבוץ נגד ישראל, אם הייתם יודעים שאני יכול לתלות אתכם כמה ימים! נגמרו הימים האלה. חוץ מזה ראש הממשלה הסכים לחתום על צו גירוש לטיבי!"

חשבתי על זה -קעלעברימבאר
גמדוני הבית זה כמו השחורים העבדים שהיו בארהב, הקנטאורים כמו האינדיאנים בשטחים שלהם פעם, והגובלינים כמו היהודים שדורשים זכויות שוות
זהו? זו כל מהות היהודים - שהם דורשים זכויות?😱מתואמת

עם ההשוואות האחרות אני מסכימה.

האמת שאם כבר היהודים בסדרה הם בני המוגלגים - כי הרי וולדמורט (=היטלר) האמין בטוהר דם (=הגזע הארי), אז ילדי המוגלגים, שאינם טהורי דם, הם היהודים, שהיטלר רצח בשל היותם לא מהגזע הארי...

כאילו ישקעלעברימבאר
3 יצורים שלא שווי זכויות לקוסמים: גובלינים (שפעם בכלל לא היו להם זכויות, וגם היום לא יכולים לשאת שרביט), גמדונים וקנטאורים.


אז אפשר להקביל את זה לארהב במאה ה-19 , ליהודים היו זכויות בפועל אבל עדיין אנטישמיות (והם שלטו בבנקים), השחורים היו עבדים, והאינדאינים חיו פרא חיים אוטונומיים בטריטוריות שהממשל נתן להם

עכשיו הבנתי... תודה!מתואמתאחרונה

אולי יעניין אותך