מחפשת אולפנה דחוף!! לכיתה ט'12345678910

היי אני מחפשת אולפנה לכיתה ט'  דחוף. יש לי סגנון מאוד מסויים אני מקווה שאני אצליח למצוא. 

אני צריכה אולפנה עם פנימייה מלאה לא באיזור צדדי מידיי. במיקום שדי קרוב לירושלים, תל אביב, ים, כאלה.

אולפנה לא דוסית!! רמת לימודים לא גבוהה מידיי, בלי ציפיות גבוהות מידי מהתלמידות. לא לוחצת, נותנת לכל בת את המרחב הפרטי שלה, זה החלק שהכי חשוב לי. עם הרבה מגמות.

הכי הכי טוב זה אולפנה שיש בה גם חיות אבל לא נראלי יש אחת כזאת כי אני לא רוצה אולפנה חקלאית...

אני יודעת יש לי המון דרישות אבל אני ממש רוצה אולפנה שיהיה לי טוב בה.

אם יש למישהו הצעה אני מאוד אשמח שייענה!! 

תודה

אולי כפר פינס..חן12
אלי נווה דקלים?(ניצן)יהלום את אישתך!

כפר הנוער איילת השחרטוש
אבל זה בגולן
..ביחד ננצח
תנסי כפר פינס.
די קרוב לים,זה קצת דוסי אבל ממש נותנים לך את המרחב האישי ויש לך אפשרות בחירה כמעט בכל מה שקשור לנושא הדתי.
יש לי רעיון בשבילך,*אור קטן*
מקום שממש נותן חופש,
אבל אין פנימייה מלאה...

חשבת אולי על אקסטרני?
רשת צביה? אני למדתי בצביה****האולפנה שאני למדתי בה הי א בליזלדה חסידה

פנימיה אבל באופן כללי זה נראה לי די עונה על הדרישות:

רמת לימודים לא גבוהה מידי- שיעורי קודש וכאלה רמה ברצפה לומדים ברמה של כיתה א, יכול להיות שזה תלוי בכיתה כי לנו היה כיתה ממש מופרעת אז לא באמת היה אפשר ללמד שם רצייני מידי, מתמטיקה אנגלית :יש מלא הקבצות נראה לי5 רמות בערך.

ציפיות? רק בכריות :O אני הרגשתי שהציפיו ת היחידות שיש מימך הן שלא תפריעי מידי ושתהיי בשקט.

צפיות גבוהות?? ממש לא!,אין בכלל.

יש מלא מגמות כי יש שכבות גדולות 

ומרחב פרטי לכל בת- יש גם,אולי יותר מידי אפילו אבל אולי בגלל שזה בליפנימיה

ואפילו בעלי חיים יש! נמלים, חתולים, זבובים, יתושים, גוקים, כלביםם

קיצרר, יכול להיות ששוה לך לבדוק אחת מההאולפנות של צביה אני יודעת שמעלה אדומים כוכב יעקוב ואולי גם דימונה זה עם פנימיה.

אני לומדת בצביה וכנראה זהחיה וקיימה

ממש תלוי באולפנות כי האולפנא שלי ממש דוסית ורמה לימודית גבוהה מאוד, והציפיות גבוהות - יש גם המון עזרה לימודית לבנות שקשה להן, הרבה מגמות, הרבה רמות במ"מ ואנגלית, ויש גם פנימיהקורץ 

קיצר, זה תלוי במקום, אז צריך לברר@זלדה חסידה ולא לקחת את המקרה הפרטי שלך ולהפוך אותו לכלל

לא כפר פינס.פוסעת
יש מעט מאד מגמות, אמנם קרוב לים אבל חסר לך אם יראו אותך שם, ובכלל אין הרבה מרחב פרטי- יש את הקטע של 'להיות כיתה' וכל החרטא הזו, שדי מכריחים אותך ללכת לכל הפעילויות בערך ולהישאר שבתות ובלה בלה.
מה גם שלצאת לאוטובוסים אומר לצאת לצומת הקרוב שזה חצי שעה הליכה, את יכולה גם לתפוס טרמפים אם את רוצה שיעיפו אותך.
שחרורים זה סיוט...

קיצור, אם את רוצה מקום שמשחרר, אז לא.
אולי כוכב יעקביהלום את אישתך!

נראלי דיי מתאים לדרישותת שרצית

שימי לב לשרשור נכון.פוסעת
גם חושבת ככהחיה וקיימה

נראלי ממש ממש יתאים לחיפושים שלך!!רק מעט פשטות

אולפנת הללי! שווה לך לבדוק.. יש שם נראלי את כל מה שאת מחפשתקורץ

היא בגבעת וושינגטוןרק מעט פשטות

תנסי בהרןבשבשניקקאחרונה

אולפנה באיזור ירושלים, פנימייה מלאה, הרמת לימודים יחסית גבוהה והכל, אבל יש את זה בכל אולפנה לצערינו... אבל בבהרן יש מלאא עזרה מצד המורות, יש כזה תכנית שלכל חמשושית יכולה לבקש מישי שתעזור לה בלימודים (ממש עוזר מניסיון!) 

יש סטיגמה כזאת שהיא דוסית חנוקהה וזה לא נכון!! בכללי היא אולפנה דוסית, אבל כל אחת בוחרת את המקום והדרך שלה...

הצוות ממש תומך וחמוד יש מלאא מגמות- ארץ, פיזיקה, מחשבים, כמיה,בילוגיה,גרפיקה,תקשורת... אולי עוד...

יש באולפנה ממש רוח התנדבותית- שואלים מי רוצה להצטרף לכל מיני התנדבויות, יש התנדבויות קבועות פעם בשבוע, לפעמים כל האולפנה יוצאת ליום התנדבות ביחד...

סתם פרט וכני יותר- האולפנה מהממת ויש מלא מרחב כזה!! והאוכל ממש אחלה

בהצלחה!!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך