8 בבוקר
מה?
8 זה השעה הכי מאוחרת שאני צריכה לצאת בה כדי לא לאחר, היום בבוקרשיעור פסנתר, אינך יכולה לאחר
7 דקות התארגנתי בעזרת אבי והייתי בחוץ, פקקים, שעה וחצי נסיעה, איחור של רבע שעה, אני מגיעה, לא נושמת מתיישבת ליד הפסנתר ופולטת בוקר טוב מחוייך, מה? עשית כבר חימום באוטובוס? מה ? כן, בטח, אני מוכנה
שיעור פסנתר, להבין את כל הדקויות של המוזיקה, הדקויות שיותר דקות מחוט השערה, ריכוז של מאה אחוז או יותר, המורה מאריכה לי את השיעור ברבע שעה, אין הפסקה, מאחרת לשיעור הבא ברבע שעה ,ואוכלת תוך כדי, המורה אומרת שזה לא בסדר ושלא אעשה את זה יו
שיעור אימפרוביזציה לתנועה שבסוף היה רק שיעור אימפרוביזציה, המורה טפסה עלי טרמפ ונתנה לי צומי כל השיעור, היא רצתה לשמוע את המנגינה שהלחנתי,כתבתי מנגינה יפה ולא סימטרית, והמןרה ניסתה להפוך את זה לסימטרי, אני הסתבכתי המורה הסתבכה וכל הכתה השתעממה, גם כן, כבר היה עדיף להלחין מנגינה חדשה
ןאז שיעור ריתמיקה, ואח'כ דלקרוז, ויער, וואי היער, היה אוויר נעים ושמש יפה והיא האירה את העשבים כ'כ יפה שהם נראו זהב טבור, והששיקעה על ההרים היייתה יפה כ'כ, יפה כ'כ שלא עמדתי בזה כמעט, ואח'כ מקהלה וניצוחה מקהלה וכיף לי לשיר, אח'כ
לרוץ חזרה לדירה, להכין ארוחת ערב+ לאכול ב- 15 דקות ולצאת, החברה שכחה רב קו ועולה לאוטובוס בלי ניקובים, זה נסיעה קצרצרה לפני שמחליפים עוד אוטבוס אז בלי לשים לב אנחנו מפטפטות עם הנהג כל הנסיעה ועוברות אותה בשלום
מחפשות חנות להטעין, מוצאות חנות ובטוחות ששם אפשר, קונות על הדרך שוקולדים כשיש לנו אוטבוס עוד דקה, אי אפשר להטעין, יוצאות, מספיקות, מחליפות עוד אוטבוס, ועוד אחד ובאורח מפליא היא לא משלמת על שום נסיעה
אני מתביישת להיות חברה שלה, והיא מתביישת להיות חברה שלי כי אני הולכת עם כובע גרב כמו של המסתערבים (שהיה של אח שלי, הוא קיבל את זה מהצבא), זה לא לעניין היא אומרת, טוב, בשבילה אני מורידה את זה ומתעלמת שהיא לא שילמה, טוב יש לה חופשי סטודנט, מה לעשות שהיא שכחה אותו? הנהג אומר לה לא לשכוח יותר ואני מקווה שבאמת כך יהיה
הגענו
בית יפה, אשה צרפתייה זקנה, הקדמנו ב- 6 דקות ,התחלנו לכוון את כלי הקשת
חזרה על היצירה שלנו בהרכב: 2 כינורות, ויולה, אקורדיון במקום 'צלו ואנוכי הפסנתרנית הנאווה, התקדמנו, הגענו לסוף היצירה ואם נעבוד כולנו קשה בחזרה הבאה תנגן איתנו הקלרינטנית הדגולה שהיא מורה לקלרינט אלופה, וועוד שלושה שבועות קונצרט,
שווה לעבוד קשה
הלכנו, מצאנו איך להטעין לה את הרב קו לפני שעלתה לרכבת כי ברכבת תמיד יש פקחים אז ברוך ה' שיש ילדה גדולה אחת בכל החבורה הזאת שיש לה וויזה (הלא זאת אני)
ונסעתי לבית
והגעתי ב- 10 בלילה
וחשבתי לי
למה אני עושה את כל זה?
מוזיקה
פשוט אני כ'כ אוהבת מוזיקה, שהיא מכניסה אותי לטרפת, טרפת מטורפת מאד, אני לא מאמינה שהגעתי למצב הזה, רק לפני יומיים ישבתי בבית ולא עשיתי הרבה עם חיי
זה הזוי
ובכלל
אני חושבת לפעמים
אולי לא כדאי בכלל? מי שומע מוזיקה קלאסית בכלל?
אוף
ואז אני חושבת
בכלל
למה כתבתי את זה פה?
למה שזה יעניין מישהו?
טוב, כבר כתבתי אז אפרסם