אוף...אנונימי (פותח)
אני דיי חדש פה..
תקשיבו.. אני חניך בסניף של בני עקיבא במקום יישובי הקטן.... עכשיו לא שאני סגור ולא מדבר עם אפאחד.. אני פתוח ומדבר עם כולם וצוחק וכו'.. עכשיו הבעיה שלי היא בזה שיש בת בשבט שלי שנדלקתי עליה מהרגע הראשון ששמתי לב אליה... ושתבינו אותי טוב... זה לא שאני סתם רוצה חברה.. אני רוצה אותה בשביל קשר אמיתי ועמוק... ואני מרגיש בנשמה באמת שזה חסר לי.... אם אני והיא נהיה חברים עוד משו בדרך ל"גאןלה הנפשית" שלי יושלם... ושתבינו אותי נכון... אני מתכוון לשמור נגיעה במלוא מובן המילה ושנהיה חברים בגדרי ההלכה כולל ייחוד וכל זה.. והבעיה העיקרית שלי שיש לי מליון דרכים להתחיל איתה טוב אבל אין לי את האומץ!!
מה לעשות??????? בבקשה !! תעזרו לי!!
הייתי מציעה..תימניה בנשמה!
שתלך למישהי מהסניף שאתה סומך עליה שתברר מה הילדה הזאת חושבת עליך ואם היא חושבת אותו הדבר אז כבר הכל יזרום...
ואתה מדוכא בגלל הבת הזאת?זה כזה מדכא?!שואף להתנחל
שואף להתנחל--אנונימי (פותח)
אתה חושב שזה לא מדכא?.

הייתי אומרת שאתה מכולם צריך לעודד ולהגיד מה לעשות...

יש לך את זה-- מהניסיון...;)

יומטוב!!
זה תלוי...אודי'ה
למה אין לך אומץ?!  כי זה לא כ-זה מקובל אצלכם או סתם?!
כי נגיד אצלנו ביישוב זה ממש וואו! אם יש זוג... וב'מת מתפאדחים להתחיל בגלל האחרים,ולא בגלל שסתם לא נעים...
אבל אם מבחינתך זה סתם אז תיקח אומץ! תחליט שאם זה באמת חשוב לך אז אתה עושה את זה ולא משנה מה יקרה!!

ב"הצלחה...
חחח....סוף סוף שירשור שמעודד חברות ולא נגד...שואף להתנחל
סתם..כדי ןלא להרוס אני לא יצא נגד....
ברוך הבא!!הרועה
אני חושב שהרוב כאן לא תומכים בחברות בגיל צעיר וכן גם לא כ"כ יעזרו לך. הייתי מציע לך לשאול במקום אחר..

אבל בכל אופן, אתה מוזמן להישאר איתנו בלי קשר .

נ"ב, אני לא אומר את זה כמנהל אלא סתם כעצה טוב, אני לא חושב שיהיו כאן יותר מדי אנשים שיעזרו לך..
אממ..הסנה-בוער
בס"ד
כמה נק' למחשבה:
*מה יצא לך מהחברות הזו?
*אתה אומר שאתה חניך, ככה שמן הסתם יש לך לפחות עוד 4 שנים עד שתוכל להתחתן. אתה חושב שתישארו חברים עד אז? לא משעמם לצאת עם אותה אחת 4 שנים? ובגיל ההתבגרות משתנים כ"כ הרבה...
*ונאמר שכן תישארו יחד.. אתה באמת חושב שתצליח לשמור נגיעה? נגיעה זה לא תמיד הסרטים הרעים שהרבנים מדברים איתך עליהם, לפעמים זה בא במסווה תמים של רצון לעזור ולנחם.
*מה אתה אוהב בה? למה דווקא היא? ["נדלקתי עליה מהרגע הראשון ששמתי לב אליה". אני תוהה למה יכלת לשים לב כבר מהרגע הראשון.]
*אתה מרגיש בנשמה שזה חסר לך? באמת אכפת לך מהנשמה שלך? אבל באמת-באמת? אז איך זה שאתה רוצה להכניס אותה לנסיון כל כך קשה?
*אחי, "בדרך לגאולה הנפשית שלי יושלם?" אני לא רוצה להשמע מזלזלת, ואני מתנצלת באמת באמת אם אתה מדבר ברצינות- אבל אתה בטוח שאתה לא עוטף רצון טבעי במילים גבוהות?
*אתה רוצה אותה בשביל להבנות יחד איתה. ואם תפרדו- ואח"כ תתחתן עם מישהי אחרת. אתה אישית היית רוצה שאשתך לעתיד, זו שאמורה לבנות איתך את הבית הטהור והקדוש, תיבנה על פי בחור אחר?
אני חושבת ש..כפ"ד בנשמה
זה מעשה לא כ"כ חכם מצידך... מזה יתן לך באמת (כמו שהסנה הבוער אמרה) החברות הזאת???
עכשיו אני גם חושבת שלכל אחד יש את הרצון הזה ( אולי בגלל שאנחנו מתבגרים...) וזה לא תמיד נכון להקשיב לו... למרות שאתה סומך על עצמך במאת האחוזים... אני לא מבינה בזה כ"כ לכן נראה לי אני ישאיר את מלאכת השכנוע לגדולים וחכמים ממני.. ( אח... בבקשה...)
אמ...עין שלישית
כדאי לעיין פה בשרשורים המון מהם מדברים על חברות בגיל צעיר...
מי יודע אולי תשנה את דעתך בנוגע לחברה...

אה...זכוכית מגדלת
מסכן, הוא ביקש עזרה ובמקום זה קיבל הטפות , למרות שאני די מסכימה עם הדעות שמעלי.
באה תגובה.. והולכת.. ושוב באה..נצח לנצח!!!
יאאא' אנשים תגוונו בנושאים!
ואתם יודעים מה?! אם בא לכם בכ"ז תעשו הפסקה בין שירשור לשירשור..
למה השניה נפתח שירשור על זה.. וזה כבר מעיף ממש!!!!..ומשעמם..
בשבילך זה מעייף...*$*עמנואל*$*
אבל בשביל המדוכא למדיי- זה נושא שכנראה הוא בחיים לא דיבר עליו....
ואז הוא רואה תגובה כמו שלך ומבין שפה- לא יעזרו לו....
אני איתך.אוסנת
ולכותב השרשור - הייתי אומרת, שברגעים קריטיים וחשובים, שכל כולך יודע שזה מה שנכון לעשות ורק הביישנות מפריעה - פשוט עושים. לא חושבים, עושים.
אבל זה לא המצב...

כמו שהרועה אמר, אני לא חושבת שאני יכולה (ורוצה) לעזור לך.
בהצלחה בחיים .
נצח!די להתלונן!!קודם כל-הוא חדש.!!!דבר שני,ואחת עם חצאית
הוא מרגיש כנראה שזה משו שונה,הוא רוצה שיתיחסו למקרה שלו בצורה ספציפית..אינלך מה לענות ולעזור?אל תעזרי!אבל תפסיקי לתקוע בכל מקום שזה מעייף ומשעמם!לא כל מי שכותב את הבעיות שלו פה רואה את השירשורים האחרים או מרגיש שזה קשור אליו באופן ספציפי,ובמיוחד כשהוא רואה הודעות כמו שלך(כמו שעמנואל כתב)זה לא יגרום לו להפסיק או משו..עוזר,זה לא. בשום צורה..אז די כבר לרשום אתזה..

ובקשר לשרשור--שאלה חשובה מאד שמשנה הרבה,זה מקובל אצליכם ביישוב חבר\חברה?
חחח... יאאא' עיצבנתי מישו?! נצח לנצח!!!
טוב טוב בסדר...!!!
נתייחס רציני לכותב השירשור..
תקשיב, באופן בנאלי, לא ניראלי כדי לך להתחיל להדלק עליה..
כי זה לא יעזור לך בחיים..
היה ונידלקת.. (חח..צוחקת מעצמי..)
תחשוב כל הזמן, שזה סתם ריגעי, ואין סיכוי שהחברות הזאת תיהיה מבורכת..
אין מצב שיצא מיזה משו טוב..!
רבים ניסו לפנייך-וטעו!
אז נסה ללמוד מהם, חבל שגם אתה טיפול |רציני|
נכון, זה מעניין, מסקרן..
אבל זה רק חיצוני!!!
זה לא באמת ככה!!
ככל שאתה יותר ממשיך להיות שמור, טהור-- ככה תגיע רחוק יותר

ו.. לאחת עם חצאית(אפשר לומר תשם.. הכינוי ארוך מידי..)--
זה לא משנה אם זה "נורמה" אצליהם או לא...
הוא לא צריך ללכת עם הזרם במצב כזה..
הוא צריך לעשות את מה שטוב, ונכון לעשות..
מה שיהיה לו טוב גם בעתיד, ללא ההנאה הריגעית..

ב"הצלחות!!!!

לא שאני בעד או משהו כזה,אבל..(=טליה=)אחרונה
אני אתייחס למה ששאלת ולא למה שלא(אם מותר/צריך/כדאי/אפשר וכו' בגיל הזה..)

כנראה שאם אתה בבני עקיבא(ואני לא מכלילה!) זה יותר מקובל אצלכם,כל העניין של החברויות..
ואולי בקטע הזה יהיה לך יותר קל. (לצערי..)
אתה יכול לנסות כמה אפשרויות כמו: לשלוח חבר לברר או לשאול אם היא מוכנה לעניין..( ברגע שהיא מוכנה,יהיה לך כבר הרבה יותר קל לגשת אליה..)
אם סתם,יוצא לכם לדבר.. תשאל אותה מה דעתה על חברות וכל זה..לפי התגובה אתה כבר יכול לדעת..
כמה שזה נשמע טיפשי,אבל לפעמים זה עוזר(ולא מניסיון..!) אפשר דרך מכתב,הודעה וכו'..
מה שכן,כל מקרה לגופו..יש לך את הנתונים ותחשוב מה לעשות איתם.(כדאי גם להתייעץ עם חבר או מישהו קרוב..)
בכל מקרה,אם חשבת על זה הרבה,ואתה חושב שתעמוד בזה..אז שיהיה בהצלחה!
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך