21.00 יש לי צירים קצת יותר חזקים ממה שהרגשתי כל התשיעי, אבל עדיין לא משהו מסודר. הולכים לישון מוקדם ואני בתקווה שבמהלך הלילה העסק יתקדם.
1.00 בלילה אחד הילדים מעיר אותי שכואב לו הראש, מרגישה והוא עם חום.. אני מטפלת בו ומרגישה ממש מאוכזבת שאין לי כלום.
4.30 מתעוררת פתאום עם תחושה שיוצא לי קצת מים (אף פעם לא הייתה לי ירידת מים לפני החדר לידה) מתלבטת אם זה ירידת מים או לא. ב5.30 קמה לשירותים ואז כבר אין לי ספק שזו ירידת מים
מתקשרים להתייעץ עם אחות, היא אומרת לסוע ישר לבית חולים למרות שאין צירים והמים צלולים..6.00 מקפיצים חברה ונוסעים לבית חולים. בדרך יש צירים נסבלים בהחלט כל 5 דקות.
7.00 מגיעים לבית חולים, בודקים אותי ויש לי רק פתיחה 4. מתלבטת אם אני רוצה להיכנס כבר לחדר לידה. זה מוקדם לי ואני לא אוהבת להיות מנוטרלת. המיילדת ממליצה כן להיכנס לחדר לידה ויש אפשרות לא להיות מחוברת למוניטור כל הזמן.
נכנסים לחדר לידה ועד 9.00 מעבירה את הצירים בנחת ממש
9.00 מחברים אותי שוב למוניטור בשכיבה והכל תקין ב"ה. הצירים מתחילים להיות ממש דחופים וכואבים. נשארת מחוברת בשכיבה למוניטור ומשתמשת בגז צחוק. הכאב מחמיר והגז צחוק כבר לא כ"כ עוזר. המיילדת מבקשת לבדוק שוב פתיחה ועדיין 4 למרבה ההפתעה😵😵 מחליטה שאני רוצה אפידורל. מנתקים מהמוניטור, קוראים למרדים והוא מתחיל את התהליך...
ואז מתחיל האקשן😎
תוך כדי שהוא מכניס את האיפדורל אני מרגישה צורך דחוף ללחוץ. אני אומרת למיילדות, היא עוצרת את המרדים ובודקת אותי אבל הראש עדיין ממש גבוה אז אין בעיה להמשיך עם האפידורל. המרדים מסיים להכניס את המחט, ומזריק חומר הרדמה מקומי. והמיילדת מחליטה (בחסדי השם הגדולים!!!!) לחבר שוב למוניטור, למרות שעדיין לא סיימו את ההתעסקות באפידורל. והיא מנסה לחבר ולא מצליחה לשמוע דופק תקין.. מנסה שוב ושוב ויש ירידה משמעותית מאוד מאוד בדופק. קוראת מהר לעוד מיילדת שגם היא לא מצליחה לשמוע דופק.
תוך שנייה נכנסים לחדר מלא רופאים ומיילדות.
מכניסים לי מוניטור פנימי (לא ידעתי שקיים דבר כזה🤔) ומוצאים קצת דופק.
בודקים אותי שוב ו-פתיחה מלאה!! (בפעם הקודמת שבדקו הייתה פתיחה 4 זוכרות??)
כולם עלי, מכל כיוון אפשרי, רופאים ומיילדות. מנחים אותי להתחיל ללחוץ, 2-3 לחיצות והמתוק בחוץ😍😍😍😍 קצת כחול, ועדיין לא בוכה. אני בהיסטריה מטורפת, אבל הרופאים מסבירים שכל עוד הוא מחובר לחבל טבור ויש דופק הכל בסדר. מחכים עוד קצת זמן והבחור צורח

והכל ב"ה תקין!!!!!!!!! מאז הוא הוכיח לנו עוד הרבה פעמים שיש לו ריאות טובות😍אחרי שהכל נרגע, והוא יונק, המיילדות שהיו איתי כל הזמן ונשארו בחדר אחרי שכולם הלכו אמרו שזו בהחלט הייתה סיטואציה ממש ממש מלחיצה.
ב"ה שהקב"ה זימן לי שליחים מצויינים. והמיילדת האלופה החליטה לבדוק מוניטור תוך כדי התהליך של האפידורל ולא חיכתה עד שהוא יסיים (כי תכלס לא היתה סיבה ללחץ, עד הרגע הזה המוניטור היה תקין לחלוטין...)