בס"ד,
שלום, ויום טוב וכולם,
רציתי לברך את כל הגולשים, שממשיכים יחד איתי להנות והפעם גם מהשידרוג של המערכת היקרה שלנו - ערוץ 7 היקר, אבל רציתי גם לברך בברכת יישר כח, לטכנאים העמלים, ורב היקר, לרבנית, על היוזמה, לקחת להקים רשת תקשורת לאומית גם לנו, כי גם אנו אזרחי מדינה - ואני רואה את הערוץ כלאומי אורגינל, אולי יש מתחזים, רשת מורשת, או רדיו כל חיי, נכון הם גם מענינים, לא , יקרים, אינני מזלזלת באף אחד, אבל כאשר אני שומעת אותם, ויש מה לשמוע, אני מרגישה שאני שומעת "נגטיב" - כי ערוץ 7 הוא הלאומי האורגינל, להוציא את הרשתות הממלכתיות, מזמן שכחתי את קולו של הקריין הותיק ביותר, אינני יכולה להאזין להם, וממש מצדיעה לאלה - ביניהם בעלי היקר, שלפעמים יש לו - להם כוחות סובלת לשמוע את החדשות של התשקורת הממלכתית.
אז, אני רוצה כאן, לברך את כל המערכת. את הגולשים היקרים, ואת בורא עולם ראשון, שזכנו לכל הטובה הגדולה הזו, תודה לך בורא עולם יקר שלנו, אומנם יש לך עד עבודה רבה כלפינו - למשל, לסלק את כל האוייבים מארצינו, לסתום את כל השמאל הקיים, למגר ממשלת זדון מהארץ, להביא את פולראד הביתה, וגאול אותנו, אבל השקת הערוץ , זוהי התחלה טובה.
ובכן, רעיי הגולשים אהובים ואהובים, יקרים ויקרות, מברכת אני, שבאמצעות המערת כטובה הזו , לזכה לעשות רק קידוש שחם שמים, נחת רוח ליוצרינו, ולאהבו ולתמוך איש ברעהו ואישה ברעותה, יהי רצון.
בברכת המשך הצלחה ויישועות
בברכת אהבת ה' וישראל
דרום ירושלים
הר חומה