לא מצליחה להיכנס דרך כינוי אחר~~אני~~
רוב שלומות

פתחתי לא מכבר כינוי אחר, הבעיה היא שכאשר אני מנסה להתחבר- אני כותב תשם משתמש וסיסמא נכונים, אבל הגולם רק מעביר אותי לכאילו אותו דף ובשום אופן לא מצליח להתחבר.
(יש לציין שזה מעולם לא קרה לי ומהכינוי הזה הוא התחבר תמיד בסדר גמור)
במה חטאתי שהוא אינו שומע בקולי הערב?
נסה להתחבר דרך n2...משה
~~אני~~גייטל רייזל
רוב שלומות גם לך..וכי מדוע ולמה פתחת כינוי חדש?! וכי מה רע להיות "אני"? הרי זה שורש נשמתך ה"אני" שלך וכך את בוגדת בו?! ככה?!?!
ויכול להיות שהוא ככה עושה לי כי את מכנה אותו גולם..מה נראה לך?!?!? גם למחשבים יש לב!!! (האומנם? על כך נדון פעמים הבאות. תודה לכל הקוראים הנאמנים. )
*לי=לךגייטל רייזל
טעות הקלדה...קורה גם למומחים ביותר..
רוב שלומות הרבנית גייטל שליט"א. ובאשר לקושיותייך-~~אני~~
רוב שלומות הרבנית גייטעל רעייזעל מיינדעל שיינדעל מנוחה פרומה נחמה שליט"א זקוצלל"הההההההההה

אענה ראשון ראשון ואחרון אחרון, ואז אמצעי-אמצעי

לקושייתך הנעלה- מדוע פחתחתי כינוי חדש?! הגמרא אומרת במסכת חידושין ''פתחו כינויים מעל שעריכם ויבואו גויים צדיקים''- מאי נפקא מינא (או ''מינה''? אינלי מושג כיצד כותבים זאת)? משום שאט-אט פורומנינו המשמים עם האבולציה וההיסטוריה החוזרת על עצמה הופך כולו לשבר כלי שבור במיוחד, מה שגורם לכך שיש הצפה של אנשים משמימים. אז אנוכי לקחתי על עצמי לגרום לחידוש ועניין בכך שאפת עוד כינוי ואחכתוב שטויות משוג B67 ולא משוג G8-53, הבינותי? כל כינוי יהיה שטויות מסוג שונה

קושייתך השניה- "וכי מה רע להיות "אני"? מה רע? אין שופ פסול בלהיות ~~אני~~, אך אט אט גלגלי מוחי חורקים וצורמים וחלקיקי בינתי אינם כפי שהיו מימים ימימה, מה שגורם לכך שנאלצת אנוכי במר גורלי לפתוח כינויים נוספים אשר יוצאי מפי המפיק מרגליות עוד ועוד דברי בינה והשכל.

ובאשר לגולם- צודקת הינך, מה פלא שבידיוק אחרי שכתבתי שרשור זה עלה במצפוני רגשי אשם שכיניתהו גולם , שמא הוא נעלב. ;( לכן אבקש סליחה מקרב החור שבגרב בנוכחות כולם. וכמו שנאמר: "אין יום הכיפורים מכפר עד שירצה את מחשבו".

חן חן לכל הקוראים הנאמנים, נשוב ונשדר מחר

נ.ב אדון Admin- א. אני בת, ב. ניסיתי בN2, N3, N4, ואף N5 ואפילו N109,8475 וללא הועיל. מה בפיך לעשות?
תודה

*מסוג. (שורה 6, 9 מילימטר לשמאל, כיוון צפון מערב)~~אני~~
הווו...גייטל רייזל
ל~~אני~~ היקרה, ירום הודה וכבודה! שכל תושבי האתר גאים בה על השנינות של בחירת הניק שלה!

שמחתי נורא לקרוא את תגובתך ואף החכמתי ממנה מאוד. רוב תודות לך, שתזכי להוסיף דברי חכמה כאלה, וכך נקרא את הודעתך ונהיה אנשים יותר נבונים, שהרי לשם כך באנו לעולם, לצבור חכמה וידע. אם כך-את שליחה נאמנה וכולנו מודים לך. |כורע ברך| |מרוגש|

ובקשר לכינוי-"כי ברוב שיגעון יפסיד חכמה"-ויש פה קושי, למה התכוונה התורה באומרה משפט תמוה זה?
הו, ובכן מפרש לנו רש"י פה פירוש מקסים ויפה...(יאאו, תחכו בסבלנות קצת..)
שעל כל בנאדם להיות מודע לכח של השיגעון, לצד כוחה של החכמה ולנתב את פתיל מחשבתו לכייון החכמה. ואם ח"ו האדם נהיה משוגע, לא עלינו, החכמה מסתלקת ממנו.
אם כך, ~~אני~~ היקרה, הרי שבכך שאת מתכוונת לפתוח כינוי חדש ע"מ לרשום דברי שטויות מכל סוג שהוא-את מביאה חורבן על העולם! מוסיפה שיגעון לעולם. החסרים משוגעים בעולם?! רטורי, וודאי שלא.

בקשר לדבר השני, אני אעביר לך קורס איך להתחיל להשתמש בחכמה בגלגלי מוחך, בסדר? יופי. הפגישה תיערך היום, עוד כמה דקות בש"א, אנא, הישארי סבלנית.

באשר לגולם-צריך תמיד לזכור שלכל אחד יש נשמה. גם למחשב הזה, גם להודעה הזאת. להכל.
וגם כנראה לך..;)

ובכן, חן, חן לכל מי שטרח וקרא עד לפה.
אפרד ממכם כאן לשלום.
(נו, לא צריך להגזים..לא לבכות יקירי..)
חן חן על תשובתך עטורת השנינות והנעלה והנשגבה~~אני~~
ושוב אנו נפגשות, הרבנית הנעלה גייטעל רעייזעל מיינדעל שיינדעל מנוחה פרומה נחמה -איציקוביישן -אייזנברוך- גולדשטיין -(ועכשיו השמות לאחר החתונה-) מסעודה -מזרחי- מעודה -שרעבי שליט"א זקוצלל"ההההההההההה

ראשית כל ברצוני לציין את חיבתי אלייך ואת תגובותייך המחכימות, היית לי לעזר רב לשפר את נפח מוחי הקטון והדל ולהאצת גלגלי מוחי החורקים והצורמים ל45934 סיבובים לשעה במקום 654 כפי שהיו מימים ימימה. חן חן וקולה-כבוד! (סיבובים גלגלי מוח לשעה=סגמ"ש- במקום קמ"ש במכונית. דומה, הלא כן?)

ובאשר למשפט השנון והנפלא היצא מפיך מפיק המרגליות: ובכן, רש"י פירש יפה מאוד, אך בדבר אחד אינני מסכימה עימו: הוא טוען בתוקף רב שכאשר האדם נהיה משוגע החכמה מסתלקת ממנו. וכיצד יכול היה לאמר דבר שכזה? שמא הוא אינו צודק- שמא ההפך- אנחנו האידיוטים והמשוגעים ואלו ה''משוגעים'' בפי העם אלו החכמים? 

באשר לקורס- אני מאוד אשמח, אבל חוששני שהם חולדים וחורקים יתר על המידה ואינם יכולים עוד לסוב על צירם. חבל, חבל, קשה, קשה, צרור תנחומים אשלח למשפחותיהם של גלגלי מוחי החתיך שמתו בדמי ימיהם ונהפכו לשבל כלי חורק ומעלה חלודה ;(

שמחה אנוכי שרמת פורומינו הרדוד והמשמים עולה במעלות התורה, מדחי אל דחי היא עולה ומסתמן בה דגל ירוק סימן הגמרות ופירושית מרווים כל נפש חי השוכנת בעולמינו המושחת והרדוד. כולי תקווה שנמשיך להוציא את דברי התורה השוכנים לבטח בפינו מפיק המרגליות, ויבוא יום ונוציא ספר! תהיי עלייך הברכה הרבנית. לספר ייקראו: "שיחותיה של הרבנית גייטל שליט"א עם רעות ילדת הכאפות". חן חן ואשרייך!

הייתי כותבת עוד הרבה, אבל הזמן דוחק בי ויום המיתה (ורגע ה''מיטה'' גם כן) קרב ובא בצעדי ענק

פתחתם שלוחה חדשהאבא שמואל
לפרויקט השטו"ת
למי שרוצה יש עוד שלוחה לפרוקט השטו"ת כאןotk100
כן.. נראלי עדיף שתעברו לפרויקט השטו"תשירו למלך
שפכתן אותי מצחוק!!

רעותי..[~~אני~~]-Rעות-
בס"ד

תקשיבי מותק..

תתחברי לניק החדש..ואז זה מראה כאלו לא התחברת נכון?!

אז תלחצי על הירשם...ופתאום תמצאי את עצמך מחוברת!

איך זה?! קוסמות!..
דבר קסם מרהיב ונפלא נגלה לעיניי הנוגות! תודה רעותי~~אני~~אחרונה
מסתבר שאנחנו עדיין מצפים למשהועשב לימון
נשים אינן חייבות בספירת העומר.חתול זמני

וזה עדיין לעומר בלי אפשרות לבעומר.

נשים תמיד סופרות. אתה לא יודע?עשב לימון

תמיד מקוות למשהו שיקרה

יפה, נעלם. זה היה מהירעשב לימון
דף הבית שהיה פתוח מלפני החג?משה
לא. דף הבית של עכשיועשב לימון

ונראה שהיום כן מופיע שוב ספירת העומר :/

יש לי רעיון למהמשהאחרונה

נטפל בזה.

"מצב חרדי" באתרפתית שלג

זה מן הסתם יפתח פתח לקהלים נוספים, ממגזרנו הקדוש ומחוצה לו.

את מצב תורני אני מכיר, אבל גם הוא לא מתאים לכל אחד, עדיין נשארים הרבה אייטמים של תרבות חילונית וספורט. יש גם רגישויות שונות לגבי מידת הצניעות של המדיה (אישה עם מכנסיים ובסגנון?). 

אני אבדוקמשה

בעיקרון במצב  תורני צריך לסמן את הכתבות האלה שלא יופיעו.  זה צריך לבדוק מול החבר'ה בחדשות.

אישה עם מכנסיים זו בעיה. מצד אחד זה ""לא צנוע"" בעין תורנית ומצד שני זה לבוש מכבד. להבדיל מלבושים אחרים שלעיתים גם חרדיות בוחרות בהם...

איך עושים "מצב תורני"?עזריאל ברגר
והאם זה ישנה גם את סינון הפרסומות של גוגל?
מסתתר בתפריט של הדסקטופמשה
ב'עוד'
תודהעזריאל ברגראחרונה
פורומים מועדפים - תהיות על האלגוריתםפ.א.

1. איך זה שלניקים שונים יש מבחר שונה של אפשרויות לסימון/בחירה

2. וגם בקשה / הצעה / המלצה להעשיר את המבחר של המועדפים לבחירה

בעקבות שרשור זה:

להבנתי יש בעיה יסודית בפלטפורמה כאן, שסותרת ומונעת - נשואים טריים

הבנתי שלניק שהגיב לי, פורום שהוא ואני פעילים בו, f503 (שריטות ליליות) אצלו במועדפים ואצלי לא.  והפורום עצמו לא באפשרות המועדפים לסימון.  זה משהו באלגוריתם של הפלטפורמה.

לי יש במועדפים תחת קטגוריה "סגורים ולא פעילים" כל מיני פורומים שאני ממש לא מבין איך הגיעו לרשימה אצלי.  

מניח שאצלו, הפורום שאני כן רוצה להיות מסומן ☑️ בו, שריטות ליליות" נמצא שם

והנקודה השניה - מציע להרחיב את מגוון הפורומים לבחירה כמועדפים.  יש לא מעט פורומים יעודיים, שאין בהם בכלל פעילות כי הם לא במועדפים, כדוגמת פורום רכב, שאפשר יהיה להגדיל את ה traffic בנושאים של הפורום היעודי.  

מממשה

1. הרשאות (אבל מאיפה אתה יודע?)

2. יש פורומים שנוספים אוטומטית למועדפים אחרי כמות ספציפית של תגובות של המשתמש שם. 

1. הוא זה ששיתף שיש לו את שטו"ל במועדפיםפ.א.

כן כן צודק - נשואים טריים

ואני גם צריך

2. זה לא פותר כלום- כי אם למשל יש פוסט רלוונטי בפורום רכב, פורום סטודנטים או כל פורום נידח אחר (נידח כי הרוב לא מודעים אליהם), ואני יכול להגיב - אני לא מודע לפוסטים האלו באלגוריתמים הקיימים.  

אפשר גם לסמן את הכוכב בצדקפיץ

אה יפה תודהל המשוגע היחידי

ב"ה אני מבין ששלחתי מספיק הודעות שאוטומטית זה יכנס אליי למועדפים

תודה על התגובה - התעדכן ליפ.א.אחרונה
תודה על כל העבודה! בעיה בעריכת החתימה:קמה ש.

בס''ד

אני לא מצליחה להכניס קישור... אשמח לטיפול התקלה

ושוב תודה!

הקישור לאתר שלך שיש שם? קייםמשה
תודה. אני רוצה לשים בחתימה קישור לפוסט חדשקמה ש.
בס"ד

ולא מצליחה לערוך ולשים קישור חדש.

מה השגיאה שמקבלת?משה
אני כותבת משהו, לוחצת על הסימון של "יצירת קישור"קמה ש.

בס"ד

ולא קורה כלום. הלשונית שבה מכניסים את הקישור לא מופיעה.  ניסיתי גם במחשב וגם בפלאפון.

צריך קודם לסמן טקסטמשה
כן כן ברור, זה מה שעשיתי.קמה ש.
מה היעד לקישור ?משהאחרונה

תנסי לעשות את זה כתגובה בפורום ואני אחקור את זה לעומק אחר כך.

בעייתי להגיב בפלאפוןמבולבלת מאדדדד

האפשרות לתגובה משום מה בצד מתישהו.

ומשום מה יש כאלו שזה עוד יותר בצד, ואי אפשר בכלל. 

לאט לאט זה עובר להיות יותר בצד

שמתי לב שזה רק בפוסטים מהערב. לא לקודמיםפ.א.

אהבתי את השרשור שלי 👍 😄ל המשוגע היחידיאחרונה
בעיה בעדכון סיסמא - השגיאה: הסיסמא הקודמת שגויהזמירות
עבר עריכה על ידי זמירות בתאריך כ"ח בניסן תשפ"ו 8:32

אך הסיסמא הקודמת בוודאות נכונה. 

אני מוודא זאת ע"י יציאה וכניסה מחדש לפורומים עם הקלדה ידנית של הסיסמא הישנה, ולא מסתמך על הסיסמא השמורה בזיכרון הדפדפן

החלפת סיסמא דרך הקישור למייל של "שכחתי סיסמא" במסך הכניסה, עובדת.

אחרי עדכון הסיסמא, ניסיתי שוב דרך עדכון סיסמא בכרטיס האישי, ולא עובד. אותה שגיאה: "סיסמא ישנה שגויה" (ברור שהפעם הקלדתי את הסיסמא החדשה שהחלפתי לפני רגע)

עשית העתק הדבק או הקלדת את הסיסמא החדשה?משה
הקלדה. לא העתק/הדבקזמירות
הבעיה גם במובייל וגם ב web
טופלמשהאחרונה
היום שנים ועשריםחתול זמני

לא שנים ועשרים

וגם, מה עם הגדרה לאלה שרוצים "בעומר"?

מתפללים סוג ב. ישראל השניה.קעלעברימבאר

אולי מתפללים סוג ג. אולי זה יותר רבדים ופחות סוגים

אני בעד להיות פוליטיקלי ולומר ל.בעומרקעלעברימבאר

וככה לא פוגעים באף זהות של שום אדם 

(מעניין מתי יהיו סידורים שיהיה כתוב בהם "שלא עשני גוי.ה.ם./יליד/אמריקאי שאינו בצבע עור של אשכרוע")

אני מזדהה כשניים ועשרים יום בעומרחתול זמני
אני יום ככה יום ככהקעלעברימבאר

ואז אני לא יכול לספור בברכה

למה רק עומר? למה לא עומרית?חתול זמני
עומרית היתה מלכה רשעהקעלעברימבאראחרונה

אולי יעניין אותך