יצא במקרה שגם לבעלי וגם לי יש כרגע הזדמנויות מקצועיות די חד פעמיות. לי הציעו קידום משמעותי עם עליה יפה בשכר ולו לצאת לאיזשהו קורס שקשור להתקדמות שלו (בלי העלאה בשכר אם זה משנה). גם ממנו וגם ממני הקידום המקצועי ידרוש יותר שעות בעבודה ומאחר שב״ה יש לנו ילדים לא נוכל לקחת על עצמנו את שני הדברים במקביל דהיינו, אחד מאיתנו יצטרך לוותר. איך מקבלים את ההחלטה הזאת? בדרך כלל אנחנו מפרגנים ומתאמצים אחד עבור ההצלחה של השני באהבה אבל הפעם מרגישים במבוי סתום. מדברים ומדברים ולא מצליחים להתקדם עם ההחלטה. צריכים כבר לתת תשובות, כל אחד במקום עבודתו...
למה הוא כן: כי זה קורס של פעם בשנתיים ויביא אותו לתפקיד שהוא רוצה בו הרבה זמן שממנו אפשר להתפתח לתפקידים ניהוליים.
למה אני כן: כי זאת הזדמנות די חד פעמית, ז״א במקרה יצא שמישהי בדיוק עוזבת וכרגע הציעו לי ואין שום הבטחה בעולם שסיטואציה כזאת תחזור על עצמה, בטח בהתחשב בעובדה שלא מזמן חזרתי מחופשת לידה ומתי שהוא בטווח השנים הקרובות ככל הנראה נרצה עוד ילד וזה לרוב מאד מדרדר את הסיכוי לקידום. בקיצור הזדמנות חד פעמית. העליה בשכר משמעותית ביותר ותעזור לנו מאד.
אשמח לתובנות, איך מקבלים החלטה כזו? חשוב לי לציין שאנחנו ברוח טובה וזוגית ולא חלילה נלחמים איש על זכותו. אבל כן מעוניינים מאד כל אחד במקומו להתקדם באופן טבעי

תגובה נפלאה