אוףףף!!!מישי' מאפושו'
נראלי כבר שאלתי על זה לפני כמה חודשים...
היתה לי חברה טובה. משו' קרה, כנראה שזה משו' שאני עשיתי/ לא עשיתי (זההדבר היחיד שהצלחתי להבין ממנה). רציתי "לישר את ההדורים", בכלל, רציתי להבין מה קרה. למה היא הפסיקה לדבר איתי.
ניסיתי. היא קצת שת"פ. ניסיתי עוד ועוד. רציתי להבין מה קרה. והיא פשוט לא משתפת פעולה!
שנהבאה אנחנו כבר לא נלמד באותה אולפנה. וזה ממש לא נעים לי לסיים ככה, בהתחלה הינו חברות "צמודות"
היום ראיתי אותה, אמרתי לה שלום. וזה בערך כל מה שקיבלתי חזרה...
שאלת אוסנת
אבל לא נורא.

עשית השתדלות? כן.
אז לדעתי תפסיקי לרדוף אחריה.
יכול להיות שזה מה שמפריע לה, הרדיפה. יכול להיות שזה דווקא מה שגורם לה לא לסלוח לך - כדי שתרדפי אחריה. יכול להיות שהיא לא רואה את המצב כמוך - מבחינתה לא קרה כלום. פשוט לא טוב לה איתך (וזה לא בגללך - אלא כי אולי משהו השתנה אצלה או אצלך, והקשר כבר לא מתאים).
יכולות להיות המון סיבות, ואם היא לא רוצה לומר אותן - באמת מעצבן, אבל צריך להמשיך הלאה.

לילה טוב!
זה קורה המון פעמים בגיל הזה...כפ"ד בנשמה
וזה היה יכול לקרות גם אם הייתן לומדות באותו מקום... זה תלוי מה היא חושבת על החברות בניכן...
אם היא לא רוצה אז לא.חיוכים
את לא צריכה לרדוף אחריה ולרדוף ולרדוף כדי שהיא תואיל בטובה לספר לך. לך זה מפריע נכון? אבל את לא יודעת איך זה מהכיוון שלה, אולי לה זה בכלל לא מפריע? אולי טוב לה ככה? מה את יודעת... אולי פשוט השתנתם במשך השנה והיא החליטה שאתם כבר לא מתאימות להיות חברות צמודות?
יכולות להיות המון אפשרויות, מה שכן היא ניתקה את הקשר וזאת הבעיה שלה. אז נכון שבטח קשה לך להפסיק לרדוף ולשאול, כי את באמת רוצה לדעת מה קרה! אבל נראה לי שפשוט אם היא לא רוצה אז לא. תניחי לה... [או שאולי את יכולה לנסות לשלוח לה מכתב... אבל האמת היא שגם זה סוג של רדיפה ונראה שהיא לא רוצה את זה...] אז פשוט, קומי! אל תשכחי אותה אבל תשאירי אותה בזיכרון של העבר... היה. נגמר. חבל. אבל זהו, עכשיו תחפשי חברות טובות חדשות, לא כדאי להישאר דבוקה אליה כשהיא לא רוצה את זה...

בהצלחה נשמה!!
הבנתימישי' מאפושו'
אבל לא להגיד שלום??
אמרתי לה שלום. הכנסתי מחמאה. היא רק אמרה "תודה" וגם זה אני לא לגמרי בטוחה.
אני לא ממש רדפתי אותה.. חצי שנה לא אמרתי כלום.. ואז אחרי שאמרתי, הפסקתי.

מה שאני כן יודעת שהפריע לה- זה שאני נדבקת. כנראה שהיא צודקת. אבל היא אמרה לי (אחרי ששאלתי..) שלא כמו אחרות, יענו, זה עוד סביל.
וגם אם זה לא. הרפתי. באמת.
אני מוכנה להרפות לגמרי. באמ. רק שתגיד שזה מה שהיא רוצה! שלא תיתן לי את הפרצוף זה!

(הגיוני שאין מה להגיב. אבל כאן אפשר לפרוק..)
אויש....טליה 123אחרונה
כל כך מבינה את הכאב שלך. ובאמת אין כבר יותר מדי מה לעשות.פשוט לעזוב.
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך