איך נמנעים מליפול בנגיעה?אנונימי (פותח)
יש מישהי שנפלתי איתה פעמיים הקיץ (בצורה הכי חמורה שיש) ושהיא הרבה פחות דוסית ממני. אני לא רוצה להתנער מאחריות ואני יודע שהנפילה שלי היא לגמרי באשמתי אבל בא נגיד שהיא היתה ה"יוזמת" בכך שהביאה אותי לגירוי שאי אפשר לעמוד בו.

איך אפשר להסביר לה שאני לא מעוניין יותר בלי לפגוע ובלי לנתק איתה קשר לגמרי ?
  ואל תגידו לי לנתק קשר כי ממילא עכשיו חזרתי לפנימיה ולא נתראה כמעט, ואני כן רוצה שנתחתן כשנהיה מוכנים אז חבל סתם לאבד קשר.
מה לעשות ?
אין גירוי שאי אפשר לעמוד בו,לעניות דעתי לפחות...מתו"ש
דבר איתה בטלפון, או שתיפגשו בעיקר עם חברים...חרות(=
שזה, אגב, מה שחברה שלי עשתה עם חבר שלה...
זה קל להגיד אבל במציאות כשבת נוגעת לך במקומותאנונימי (פותח)
"רגישים" זה גובל בבלתי אפשרי לדעתי. אני ממש לא רוצה לפרט פה בדיוק מה היא עשתה לי
תגיד לה מה שאתה אומר פה! סלח לי אבל בנות לא טיפשותעין שלישית

הם מבינות עיניין!!!

תגיד לה שאתה מעוניין להתחתן איתה בעתיד...והיא בטח תיהיה ב-"ואוווווווווווווווווווווו"כזה כאילו "שיואאווווווווווווו"
ואז היא תעזוב אותך...חחח.....
עין הרגת אותי מצחוק היא תיהיה ב"שיואו"?????מתו"ש
חחחחח.... גם אני מתה פה......עין שלישית
‏|קורא לחברא קדישא גחש"א|צחקן
לרגע חשבתי שהיית רציניתאלישע בן אבויה
ההודעה נערכה על ידי אלישע בן אבויה בתאריך ז' אלול תשס"ט  20:21

בס"ד

בעניין הזה של 'בנות לא טיפשות'.. 
יותר טובות מבנים זה מה שבטוח....עין שלישית
אלישע-הנערך ע"י היה אמור לרמוז משהו..-Rעות-
בס"ד

מנסה להעיף את הרועה בדרך אינטלגנתית..
הוא ירא לבדעין שלישית
אופסהוא יראה לבד?או שנספר לו בדרך קצת יותר מעמיקה?עין שלישית
תקשיב,דאץ
דבר ראשון, דבר איתה.
דבר שני, תיפרדו בדרך כלשהי, ותנסה לשכוח.
אני מבין אותך, זה קשה.
רועי קליין זצ"ל היה אומר "קשה זה טוב".
למה ה ברא את כל הגירויים האלה?
כי הוא יודע שתגעמוד בהם אם אתה באמת רוצה.
ה' לא נותן ניסיון לאדם כשהוא יודע שהוא לא יכול לעמוד בו.

בהצלחה!
נזהרים מלהגיע לייחוד.לולה=]
שומרים על ארבע אמות. דואגים שתמיד יהיו עוד אנשים איתכם. לא מגיעים למצבים אינטמיים.
שומרים על הכללים המינימלים של ההלכה. זה ההוראות והעצת הכי טובת.
כן בדיעבד זה ממש מה שהיינו צריכים לעשות, אני ממשאנונימי (פותח)
אשתדל לא להגיע למצב הזה מעכשיו
זה לא נשמע שאתה מתכוון לזה מספיק ברצינות.מה תעשהאנונימי (פותח)
בפעם הבאה שהיא תנסה לגעת לך במקום "רגיש" ?
אם אתה ברצינות רוצה להמנע מליפול - תגיד לה שהכי טוב שתשמרו על קשר מרחוק וכשתיהיו מוכנים לנישואים את תעשו את זה
זה יהיה מאד קשהנועמיק
לשמור על עצמך שלא תגיע שוב למצב כזה אם לא תעשה שני דברים.

לפני כן,כל הכבוד על הפתיחות ועל זה שהעזת לשאול.זה מראה שאתה באמת מתחרט ומתכוון להפסיק,וזה הדבר הכי חשוב לפתור כל בעיה בחיים.

1.תשמור על הלכות יחוד. ברגע שתקפיד על ההלכות האלו,יהיה לכם הרבה יותר מסובך להגיע למצב שתיארת(אבל זה עדיין אפשרי,אז תמשיך להיזהר).עוד יתרון בשמירה על הלכות יחוד הוא,שאתה תמיד בא בראש של להיזהר,ולכן כבר כשמתחיל להתפתח משהו,אתה תוכל לעצור אותו במקום שעוד הרבה יותר קל לעצור. בניגוד למה שקורה סתם כך,שלפעמים שמים לב לבעיה ורוצים להפסיק,רק כשכבר מאוחר מידי,והרבה יותר קשה לעצור.

כדאי גם שתפגשו רק במקומות שיש גם חבר'ה דתיים.כי זה לא יעזור אם תשמרו על הלכות יחוד,אם אתם נמצאים במקום שכלום שם חושבים שזה נורמלי לגמרי שבנים ובנות נוגעים אחד בשני. 

2.תדבר איתה על זה.תסביר לה, שזה מאד מפריע לך,שאתה רוצה לשמור על הקשר שלכם, וחבל שהוא יהרס בגלל כמה רגעים פזיזים.ברגע ששניכם תרצו להפסיק, יהיה הרבה יותר קל לשמור אחד על השני, כי ברור שכל אחד מיכם רוצה לעשות רק טוב לשני,וברגע שהבהרתם מה טוב,תשתדלו יותר לעשות אותו

אם היא לא רוצה להפסיק,ממש לא רוצה(לא שהיא רוצה אבל קשה לה,או שהיא רוצה אבל בכל זאת נופלים לפעמים),אני חושב שכדאי לך להפסיק את הקשר,כי אתם לא תוכלו לחיות כך ביחד.

בהצלחה!!!תזכור שזה יהיה קשה בהתחלה, אבל ממש משתלם.
פתאום היום הבנתי שאתה בבעיה חמורה הרבה יותר מנגיעהאנונימי (פותח)
אתה קולט שעל פי ההלכה ייתכן וקידשת אותה ??? כלומר אולי אתם עכשיו נשואים !!
אתה חייב להתייעץ עם רב מה עושים. יכולה להיות לה בעיה נוראית של ממזרים אח"כ.

היום ההלכה הזו לא תקפהמשה
משה, שלא יחשבו שאתה מבטל הלכות-תסביר.צחקן
אני מפלא'. אז אני לא יכול
נשאל אחרתמשה
במצב הנתון כרגע נראה שהיא רק יוזמת ומפתה (בהנחה שאתה מציג את הדברים נכון, הגיוני מאוד שהיא תטען אחרת). האם זה מה שאתה רוצה בתור אישה לחיים?

אני לא יודע מה עובר לה בראש, אולי היא כבר לא דוסית ורק לבושה ככזו כלפי חוץ, אולי קשה לה וגם לה יש יצר איפשהו, אני גם לא יודע מה בדיוק כבר הספקתם לעשות ומה המשמעות של זה על המשך חייכם.

אבל -
אתה רואה את הקשר שלכם רציני? ראוי? משהו שיהיה לך אחר כך מה לעשות איתו?
אתה מסוגל לבנות איתה חיים של אמת, ולא רק חגיגה של לילה של שיעמום בקיץ?

אם לא - אני לא רואה מה תועלת בקשר הזה, הרי היא לא תוותר עליך ועל המקומות הרגישים בגופך ותמיד תנסה שוב ושוב להפיל אותך, מה גם - שאני מנחש שהיא לא חברה ראויה גם בשאר התחומים.

בתור מי שלא מתלהב מהפרדות קיצוניות ומחיתוך קשרים - את הקשר הזה תחתוך ובהקדם, אלא אם כן אתה רואה עתיד איתה.
יש הרבה הגיון במה שאתה אומר אבל התמונה בגדול יותראנונימי (פותח)
מורכבת. אני יודע שהנפילות היו ביוזמתה ושהכל היה נמנע לו היתה שומרת נגיעה אבל היא ממש לא רצתה לעשות רע.
אני חושב שבעתיד כשנדבר על זה היא תבין שזו היתה טעות, בסה"כ אנחנו מכירים הרבה שנים (קרובת משפחה רחוקה) ותמיד הסתדרנו טוב. יהיה ממש חבל לקלקל עכשיו.
אני מסכים איתך שזה אולי היה בעיקר משיעמום בקייץ. היא בעצמה רצתה רק לנסות משהו שראתה בסרט ולי היה קשה לעצור אותה כי לא הבנתי מההתחלה למה היא מתכוונת ב"לעשות לך עם הפה". אבל לנתק קשר בגלל זה ??
בסה"כ שאר המשפחה שלה כן "דוסית" ואני חושב שהיא עוברת מין תקופה כזו שמאוד סביר שתחלוף. אני ממש רואה אותנו מקימים בית יהודי לתפארת בקרוב

נראה לי שהכי טוב לתת לזמן לעשות את שלו עכשיו שהתחילו הלימודים ולא נתראה הרבה ממילא
אז הייתי ממשיך קשר בתנאי אחדמשה
שתפסיק לראות את הסרטים האלה. זה בדיוק מה שהיא לא צריכה לעשות אם היא רוצה לבנות בית.

אגב, בני כמה אתם?
בני כמה אתם באמת? -אנונימי (פותח)
צריך לדעת את זה כי אם אתם עדיין צעירים אין מה לחשוב לכיוון של להקים בית...
הדעות משתנות אתה לא יכול להחליט עכשיו על העתיד שלך..
דעות של נער בן 18 לא אותם דעות שהיו לו בגיל 15
כנ"ל אתה ממש צודק! הקשר הזה באמת לא יועיל לשניכם..אנונימי (פותח)
תחשוב פעמיםב.ש.
אתה בטוח שתרצה להתחתן עם מישי חלשה???
לא לחפור לו בחיים!כנירא הוא רוצה להתחתן איתהבהצלחהיקירה
אי אפששר..בעולם!להיות בקשר עם בת ולא ליפול בנגיעה!!!!!אתם צריכם פשוט !!!לנתק את הקשר עם!את באמת רוצה לעשות את זה לכבוד 'ה יתברך!ובאמת שתחליטו להקיים בית אז!!!שהוא יהיה על קדושה וטהרה!!!!
אני דווקא לא מסכימה.ד"ר אריקאחרונה
בס"ד
אוקי, נכון זה לא בסדר שבענין הניגעה וזה, אבל בתכלאס...אנשים,תחשבו על זה...היא מסכנה, היא צריכה עזרה!...יוקד, אתה בעצמך אמרת שהיא פחות דוסית ממך, ואם אתה\הוא לא יעזור לה להתחזק מי יעזור לה בדיוק?...בענין הנגיעה, תסביר לה, ותנסו להיפגש כמה שפחות, ויותר לדבר בטלפון...אם תחזק אותה אתה בעצמך תתחזק...
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך