יש לי בעיה!!!אנונימי (פותח)
לפני כיתה ח' עברתי דירה ולכן גם עברתי אולפנה, והגעתי לכיתה שבה היו כמה בנות מהשכונה שלי, ואחת מהם הייתה כזאת קצת בודדה....בהתחלה היא התנהגה אלי ממש מגעיל, ראו שהיא לא רוצה להיות חברה שלי ועוד הייתי חדשה....ואח"כ היא ראתה שאין לה חברות אז היא ניסתה להיות חברה שלי ואני כבר לא רציתי, והיא אחת כזאת שנדבקת...אז החלטתי לעבור אולפנה בכיתה ט' וגיליתי לה שנבחנתי רק אחרי שנגמרו המבחנים כי פחדתי שהיא גם תנסה להיבחן. לא רציתי, כי מרוב שהיא נדבקה אלי לא היו לי חברות, למרות שבכיתה ז' היו לי ממש הרבה ב"ה! בקיצור, אחרי שעברתי אולפנה נהיינו ממש חברות טובות, כי עכשיו אנחנו לא כל הזמן ביחד אז לא אכפת לי להיות חברה שלה, ועכשיו אני עולה לכיתה י', ולפני שבוע היא אמרה לי שהיא עוברת לאולפנה שלי כי היא רוצה להיות איתי!!זה ממש מעצבן, כי אני לומדת בחצי פנימייה- מה שאומר שאם היא תעבור אני אצטרך להיות איתה רוב היום, כי היא ממש דביקית!! ואני לא יודעת איך להתנהג אליה- מגעיל כדי שלא יהיה לה כיף איתי והיא תפסיק להידבק אלי, או להיות חברה שלה ואז אני ממש ידפק כי היא תדבק....ואני גם לא יודעת איך להתנהג אליה בהתחלה-כשאני עברתי לאולפנה שלה כשעוד היו לה חברות וקצת (ממש טיפה) נדבקתי אליה והיא לא היתה צריכה אותי, היא ממש התנהגה אלי לא יפה-אז עכשיו כשיש לי חברות ואני לא צריכה אותה -להתנהג כמו שהיא התנהגה אלי?
בקשה תענו לי!! זה ממש חשוב!!!
מנסה לענות..=)חושבת(=
קודם כל חברים זה לא חפץ שמשתמשים בו.. כשצריכים משתמשים וכשלא אז לא..
אם לא מתאים לך להיות חברה שלה- לא נראה לי שאת צריכה להחזיר לה.. יאללה התבגרנו..
את לא אמורה להיות ביביסיטר שלה ולהיות איתה כל היום..
אבל איך באמת תוכלי לגרום לה לרדת ממך?! קודם כל תמיד אפשר לדבר ולהסביר..
אבל אם זה לא הולך הייתי מראה לה שאני רוצה להסתובב עם בנות אחרות ופחות איתה.. אבל עדיין להישאר סבבה איתה.. ולנסות כמה שפחות לפגוע בה.. בהצלחה!

אוי! מסכנה... (ברצינות!)אפשר לתקן
שלום לך.אוסנתאחרונה
[חצי פנימיה? מעניין]
קודם כל, יכול להיות שהיא למדה לא להדבק. שזה לא נעים לאנשים. אז צריך לתת לה צ'אנס.
דבר שני, מי אמר שהיא תדבק אליך? אולי היא תמצא מישהי אחרת...
בכל מקרה, הפתרון הוא להעיר בעדינות לתשומת ליבה. לדבר ולשתף ברצון שלך להיות אדם עצמאי, בצורך שלה להיות אדם עצמאי.
תמשיכי להיות חברה שלה, תשתדלי - גם אחרי שדיברת איתה - להתייחס יפה, לשתף ולהיות נחמדה.
אני מעריכה שהיא צריכה את זה, את הבטחון העצמי שהיא ממלאת ע"י חברה 'טובה'.

אני לא מכירה אותה, אבל כפי שאני רואה את זה - יש אנשים שחסר להם משהו. זה לא מעיד על אישיות מקולקלת, וזה לא אומר לנתק קשרים. זה אומר שאולי קרה משהו בעבר שלה, שבגללו היא 'נדבקת' או מתנשאת ופוגעת.
אולי היא צריכה להרגיש שהיא שווה משהו? [ע"י הדבקות באחרת, או ע"י פגיעה באחרים]
תנסי להבין אותה.
זה לא מצב תקין ונחמד.

בהצלחה, שנה טובה!
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך