אני יכולה לומר שהיא הילדה הכי יפה בעולם. עיניים כחולות מחשמלות, תמימות עגולה בכל תווי פניה ושיער ארוך ומרשים. הילדה הזאת היא קרן שמש עליזה וקופצנית, והכי אני אוהבת בה שהיא גמישה, וזה היא קיבלה בירושה מדודה שלה ( כן זאת אני נעים מאד)
לדוגמא, נגמרו לי המגבונים בבית, אז היא צעקה מהשרותים שביייייייייייי אני צריכה מגבוניייים דחוףףףףףף!
אני: מצטערת מאמי אבל הם נגמרו
היא: טוב לא משנה אני יתקלחחחחח!!!!!!
אני: חכי אדליק לך את הבוילער
היא: טוב!
בינתיים שטפתי כלים ארורים וטיגנתי בצל לפירה , אחרי חצי שעה ששכחתי ממנה ( חשבתי שהיא רואה סרט בחדר) אני שומעת זעקה מהשרותים; שבייייייייי
כן מאמי
המים כבררר חמייים?????
היא אשכרה חיכתה בסבלנות. מסכנה. וזה לא נגמר: גם מגבת לא משומשת לא הייתה. כי כל המגבות אצלי משומשות, הן פשוט מריחות טוב אז אני שוכחת לכבסן. הגרוש שלי היה צורח עליי על זה, וזה גרם לי לעשות מיד אחרי הפרידה את מה שבדיוק הוא שונא , ואני מכבסת מגבות רק אחרי שהן מסריחות.
בקיצור,הילדה החמודה הזאת צועקת אחרי חצי שעה שהיא מתקלחת: ש-ב-י אני צריכה מגב---תתתתת
אני: את מסכימה להתנגב במגבת שהתנגבתי בה בבןקר?
והיא: היא יבשה,?????
אני: בטח
כןןןןןןןןןן למההה לאאאאא גםםםם אםםם היאאא רטובההה לאאאנוראאא
ואחר כך היא גם אכלה מצלחתי , כי יש חוסר בצלחות, ומאותה הסיבה גם ישנה על הכרית שלי , יש מצב שאני מתחילה לאהוב אותה, רק בגלל שהיא כזאת סבבה עם החיים, היא קצת מעצבנת עם הילד שלי כי היא חושבת שהיא בת 7 וזה עושה אותה גדולה והיא לא משחקת עם הילד שלי בכלל, וגם היא אוהבת להיות רק לידי ולקפצץ עליי ולספר לי בדיחות ארוכות ואז כשהצוציק שלי צץ לידינו היא אומרת רגע שהוא ילך לשחק אני אמשיך, וזה מעליב אותו, והיא גם לא מסכימה שהוא יגע בה כי "זה לא צנוע", והיא בכלל ילדה כזאת שלא אוהבת בנים וזה בעיה.
כמו שכבר אמרתי לפניי.
טוב. הקדשתי לה מחצית מהדף. אני בבעיה גדולה. צריכה לפנות את הדירה עד מוצש. צריכה לחתום על חוזה מהר, אין לי שמץ איפה לגור. האם להמשיך לגור בבני ברק הרגועה אך המשעממת, או לגור בנחלאות בירושלים , ליד השוק, ואז בימי שישי לפגוש מליון אנשים בכייף,או להישאר כאן, בבני ברק, ולחפש דירה זולה, אפילו בפרדס כץ.
טוב, אם כבר , אני רוצה לגור בתל אביב, ליד בית השאנטי, ליד שוק הפישפשים, מול הים, או אולי בתוך העיר העתיקה של יפו, ככה, בין כל מיני אומנים שיקנו איתי ירקות בסופר, בטח הם יהיו מנופחים כאלה ובכלל לא ידברו איתי.
נראה לי נורא עצוב לגור ליד אנשים מוצלחים.
אשכרה 5 בבוקר. יואו.
ראיתי עונה של משחקי השף, ונדלקתי על אסף גרניט. כזה גבר אני רוצה. ולא איכפת לי אם זה יהיה הוא. ואם לא הוא, אז עומר אדם. רק בגלל שהקול שלו ממיס אותי.
ואם לא שתיהםס אז שיהיה דודו פארוק. הוא נראה מרגש כזה, וזה דבר שחסר לי.
אפילו שהוא חולה נפש.
ואולי בא לי מישהו עדין וצדיק, וחמוד, יותר מהכל. איפה אתה, גבר שלי?
5 בבוקר. אני צריכה לישון. אני צריכה לישון!!!!!
מה לעזאזל אני עושה!!
מבזבזת את החיים שלי!!!!!! כן!!!!!!!!
היום הייתי באושר עד. והיה שם נער שלפני שנתיים דיבר איתי על גני ילדים ותלמודי תורה כאן בבני ברק, בגינה אחת גדולה. הוא גם עשה סלטות מגניבות , והרבה ילדים הסתכלו עליו, והילד שלי שהיה אז תינוק שאג בכל פעם שהבחור הצליח לעקוף את המגלשה בסלטה. והיום פגשתי אותו עורך קניות ,עם אמא שלו. היה לו מבט בוגר כל כך, והוא נראה פתאום בחור גדול, ועברו רק שנתיים, והוא אמר לי שלום כזה , ומסתבר שגם הוא זיהה אותי.
זה היה מוזר. תחשבו לכם, לפני שנתיים דיברתם עם מישהו למשך 3 דקות, מי בכלל זוכר?
זה נקרא כריזמה. זה בחור מלא בכריזמה, והיה עצוב לי לראות אותו בלי כיפה וציצית. ובכל זאת, הוא אמר לי שלום. מדהים.
אני בחורה שכל היום חושבת. מה יהיה.