דיון למתורבתים.פעימה
בס"ד

הקומו'[החדשה ] סיפרה שמחייבים אותנו-בנ"ע- להגיע לטקס של יצחק רבין במועצה, אחרת יורד לנו מהתקציב השנתי שהמועצה מקציבה-[גם ככה התקציב הוא לא גדול במיוחד בלשון המעטה].

אחרי בערך צרחות שהיו בין המדריכות-
אשמח לדיון קצת יותר מתורבת מה הייתם עושים?
ללכת לטקס שנוגד את עקרונותינו רק בגלל כ-ס-ף!?!?

מי שתוהה לאיזו החלטה הגענו- אח"כ..
אממ, שאלה קשהמישי' מאפושו'
לדעתי לא ללכת. צריך להראות למועצה שאתם סניף חזק. סניף עם עקרונות! כסף לא שווה את העקרונות!

אולי תנסו לפנות להורים, לראות מה הם אומרים.
תדונו איתם על זה.
אם תגיעו להחלטה ללכת (איך מגיעים להחלטה זאת??), תדעו דבר אחד. זה לא נוגד את העקרונות.. אם זה היה נוגד את העקרונות, לא נראלי שמישו' יהיה מוותר עליהם בשביל כסף.

אולי ההורים יסכימו לשלם קצת יותר מיסים כדי להשלים..

חוץ מזה, שאם אין- מסתדרים בלי..

מה עושים בטקס?ii
אם זה סתם טקס זיכרון - מה הבעיה ללכת?

אם הופכים אותו ואת הדברים שעשה לאלוהים - זה כבר בעיה...
לא ללכת.The yehudi
כשהיה אצלנו משהו דומה ניסו לשכנע אותנו גם ע"י תקציבים וכדו' ואפילו נתנו כאילו לראות את הטקסטים מראש וכדו' ןאחד השתכנע והלך וכמובן נתנו לו את התפקיד 'הדתי' של פרק תהילים אבל הוא הצטער בסוף על ההליכה כי שינו שם הרבה מהקטעים לקטעי הסתה נגד הימין וכדו' והוא הבין שבסוף סתם נצלו אותו כדי לקבל לגיטימציה מהדתיים.....
מה רע בטקס של יצחק רבין?אוסנת
וגם אם יאמרו שם דברים לא טובים, בכל טקס זה כך - ועדיין הולכים.
להפך, צריך להראות שהציבור הדתי מתנגד לרצח פוליטי.

לגוף השאלה - ברמת העקרון, בשביל עקרונות מוותרים על כסף.
אבל תלוי עד כמה העקרון מרכזי - מכיון שהכסף עוזר לעקרונות אחרים...
קל לומר "אל תלכו", אבל לפעמים אין ברירה. חייבים כסף לצורך המשך הפעילות.
תפסיקי להתחנף לציבור הכללי.רחלקה
בעזהי"ת.

יש לך ערכים? יש לך עקרונות?
תעמדי עליהם.

רבין הזה.
גרם למותם של מאות ישראלים ויהודים, ואת הנזקים של השטויות שלו כל העם ממשיך לסבול עד עכשיו...

ו- שיהיה ברור שאני מתנגדת לרצח, מכל סוג כמעט.

אפשר שפה קצת... קצת יותר עדינה?אוסנת
את מתייגת אותי בגלל דעות פוליטיות, מדביקה לי תכונות.
ואת בכלל לא מכירה את האישיות שלי.

אמרתי את דעתי, על אף שאני בן אדם מאוד עקרוני. עם כל הצער על הנזק שרבין גרם, הוא גם היטיב. צריך לראות מכלול, לא להתפס לאלטלנה (שהיה בה המון חשיבות, אגב) ולומר "רשע".

אנחנו חלק מעם, עם שכואב רצח פוליטי. לא מתוך התחנפות, אלא מתוך שאני לא מסכימה עם זה, שהציבור שלנו מתחפף מאירועים שהם לא קשורים לאידיאל הדגל שלו. כאילו המדינה מורכבת רק מארץ ישראל, או אצל החרדים - רק מתורה.
יש עוד דברים חשובים פה, ואחדות היא אחת מהם. אם כל העם מתכנס במאורע מסוים, אין סיבה שאנחנו נפרוש רק כי לא מצאנו אידיאל גדול בעניין. להיות חלק מהכלל זה גם ערך.
אל תצפי שנכיר את האישיות האמיתית שלך כל עוד את ויררחלקה
בעזהי"ת.

וירטואלית.
ולא, לא תייגתי אותך, והשתדלתי להגיב אך ורק להודעה הרלונטית..
[ובואי נעצור את הדיון האישי פה, הוא סתם הורס ולא שייך]

נשמה, רבין לא רק פיקד על רצח אלטלנה.
רבין גם נתן לפלסטינים רובים וכדורים, וחתם על הסכמי אוסלו הארורים, שבין השאר בגללם אנחנו במצבנו הנוכחי.
המשך ישיר של גירוש היהודים מחצי האי סיני שנעשה ע"י מנחם בגין.

לגבי אחדות-
חשוב מאוד להתאחד עם העם. סה"כ אנחנו משפחה אחת ענקית ב"ה, ואני באמת עובדת על עצמי לאהוב כל אדם מישראל אע"פ שזה קשה.
א-ב-ל, וכאן מגיע האבל הגדול:
אני לא מוכנה להיות עם העם שלי בארועים שמנוגדים לערכים שלי.
מצטערת מאוד. ואני באמת מצטערת.
ארוע זיכרון לאדם שאחראי לרצח אנשים, נשים וטף (למעלה מ1000 יהודים נרצחו באינתיפאדות!!!), אחראי לאלפי פצועים בגוף ובנפש נוגד את הערכים שלי.
בנאדם כזה מומלץ למחוק מעל דפי ההיסטוריה של העם היהודי. וצריך להוקיע אותו בכל הזדמנות ששמו עולה לפנינו.

וכפי שאת רואה, אני מתנגדת לנוכחות שלנו בטקס מעין זה לא בגלל שלא מצאנו אידאל גדול בענין. ההפך- מצאתי אידאל גדול לא להגיע ולהדיר רגלי ממקום שכזה.
[מילא לימוד לעילו נשמתו. אבל סתם טקס?! אידיוטי.]
את שוב אישית. ואין לי מושג למה.אוסנת
את לא יכולה לצפות ממני להפסיק להיות אישית אחרי ששחררת את הערותיך, נכון?
אבל אני אפסיק בכ"ז.
אם יש לך בעיה עם (אי) וירטואליותי - שהרי את יודעת בדיוק מי אני, תפני באישי. זה קצת יותר לעניין.

* האם רבין עשה את זה מתוך רוע לב, או בגלל שהאמין שזה מה שנכון לעשות למען עמ"י? מכיון שהתשובה השניה נכונה, המצב שונה לחלוטין. עם כל אי הסכמתנו האידיאלוגית איתו, הוא היה אדם שטרח והקריב למען עמ"H. מגיע לו קצת כבוד.

* עוד לא הבנתי למה זה מנוגד לערכיך.
בכל מקרה, דעתי שונה. לא חושבת שצריך להוקיע אותו, כי כמכלול - הוא היה אדם טוב. מאוד טוב.
מאוד קל לקחת מה שנוח, ולשכוח כמה הוא עשה למען העם...

* נגד זה יצאתי. נגד "מילא לימוד לעילוי נשמתו. אבל סתם טקס?! אידיוטי". כן! סתם טקס. כי זה הרמה והמצב של העם שלנו, ואנחנו חלק ממנו. אומנם פרישה למען לימוד זה חשוב וצדיקי, אבל מפסידים פה את ערך העם. אם כל אחד יפרוש לעשות מה שנראה לו - מאבדים אחדות ושותפות.

ואני אשמח אם יש לך בעיה, שתפני. ואם הבעיה היא בגל דעות פוליטיות - אז באמת... לא מתאים לך.
- - -רחלקה
בעזהי"ת.

* את לא יכולה לדעת איזה שיקולים עברו לו בראש...
* אולי תסבירי מה כ"כ טוב הוא עשה שמסוגל לחפות על אחריות ישירה לרצח למעלה מ1000 יהודים?!
  קל להפריח סיסמאות כמו "סה"כ הוא היה אדם טוב" וכו'.
* בנק' הזאת את צודקת. [לא לחלוטין, כי במקרה דנן מושא הטקס, יצחק רבין, אובייקט שלילי מבחינתי.]
...אוסנת
* את גם לא יודעת. אני בוחרת לראות ולהאמין בטוב ליבו של האדם, יש כאלה שבוחרים לראות רע ולהשמיץ כל הזמן.
* קל לומר ולהראות את הרע, אבל עצם זה שהאדם הקריב את נעוריו וחייו למלחמה על המדינה, היה שר בטחון מוכשר, היה ראש ממשלה (כן, ראש ממשלה עושה גם דברים טובים), ואם תקראי קצת - תראי איזה כבוד לרבנים, למסורת, לתנ"ך, לחינוך היה לו...
בגלל האחדותאפשר לתקן
אנחנו נעשה הכל עם מי שמנוגד לדעתינו?
לא! זה כמו שתלכי להפגנה של שלום עכשיו בטענה שזה בשביל האחדות של עמ"י..
לא זה מה שאמרתי.אוסנת
אמרתי, שבטקס ממלכתי שאינו פוליטי בהגדרתו, לא ראוי לצאת מהחברה.
גם אם יש שם דוברים שאינם מקובלים, אפשר להביע אי שביעות רצון - אבל הטקס חשוב.

אוהלי, מצטערת שזעזעתי.
אולי רק בציבור שלנו רבין מסמל כל מיני דברים רעים, ואולי זה באמת רע שהוא רק "לוחם השלום".
אבל זה לא סותר שהוא ראש ממשלה בישראל, ואנחנו מגנים רצח.
ברור שלא הולכים!אוהלי
רבין הפך לסמל שנאת הדת,השיכרות,ההתרפסות בפני הגויים,הפחדנות ומוגת הלב.

ובעזר"ה כמו שהסתדרתם עד עכשיו,תסתדרו מעכשיו.הקב"ה דואג לזה,גם אם לפעמים זה קשה.

אוסנת,זעזעת אותי. כתבתי לך תשובה ארוכה ומנומקת אבל היא נמחקה ואין לי זמן כרגע. אבל עצוב לקרוא את דבריך.
גם יגאל עמיר האמין שזה מה שנכון לעשות!!נועמיק
עם כל אי הסכמתנו האידיאולוגית,אדם שטרח והשקיע בשביל ארץ ישראל,ואפילו מוכן לשבת בשביל זה בכלא, מגיע לו כבוד.

אני לא באמת חושב ככה,אבל אם לרבין מגיע כבוד על כל הדברים הרעים שהוא עשה,רק בגלל שהוא התכוון לעשות טוב, אז למה ליגאל עמיר לא?

תכלס,כבר הרבה שנים הטקסים האלה משמשים לניגוח הציבור הימני בישראל,והם מוגזמים הרבה מעבר לטקס נורמלי למי שנרצח.במקום יום הפטירה שלו, אנחנו זוכים כל שנה לשבוע שלם שמוקדש לרצח של רבין.בארה"ב נרצחו 5 נשיאים מסיבות פוליטיות,והאזכרות של כולם ביחד לא מגיעות לגודל של מה שקורה פה בארץ עם רבין.

נראה לי שלא כדאי להגיע לטקס הזה, כדי להראות שאנחנו לא מסכימים עם מה שאומרים שם.אולי כדאי לתאם עם המועצה שתעשו טקס משלכם,שבו אתם תהיו אחראים על התוכן,והם יתנו לכם את התקציב שלכם.

בכל מקרה,בהצלחה במה שתבחרו לעשות.

למרות שאני לא נכללת אצלך כ"מתורבתת",רחלקה
בעזהי"ת.

אני מרשה לעצמי להגיב.

לדעתי לא ללכת.
יש ערכים, ולא מותרים עליהם תמורת כל הון שבעולם..
החרדים והערבים לא מותרים על העקרונות שלהם במילימטרלוטמניה
ובכל זאת הם מקבלים המון תקציבים.
הממ,רחלקה
בעזהי"ת.

לא הייתי אומרת לרדת לדיוטות תחתונות כמו הערבים והחרדים...
תגידי להם שרבין אמר על גוש אמונים 'סרטן'.צחקן
אל תלכו. תלחמו על עקרונות שלכם.שירה =)
זה מזכיר לי מקרה שקרה בסניפינו...tomerittal
לה"ו

שגם מועצת הנוער/ העירייה ארגנו איזה יום לתנועות הנוער, וזה היה מעורב לגמרי, עם התנועות החילוניות, בקיצור- אי צניעות.
איימו עלינו שאם לא נבוא לשם- אין תקציב.
לא הלכנו.
ב"הצלחה...
היה לנו ב-ד-י-ו-ק-! את אותה הבעייה לפני שנתיים.!~אהרלה~!נתניה
ואני הייתי הקומונר.

והחלטנו שנלך, בלי לוותר על העקרונות שלנו.

ודרשנו, שיהיה נפרד לחלוטין, ולא יהיו זמרות שישירו.

הם ראו שאנחנו רציניים, ועומדים על העקרונות שלנו, והם למדו לכבד,
והפרידו את האירוע, וביטלו את הזמרת שהייתה מתוכננת להגיע - בשבילינו.

וברוך ה' - זכינו לעשות שם קידוש ה' גדול.
לדעתי-מאמע צאדיקה
תודיעו שטקס חילוני לא מתאים לאופי הסניף- אבל אתם תקיימו טקס משלכם בסניף.

כמובן שבטקס שלכם תתנו ערכי-אמת ומורשת-קרב
מי פיקד על רצח יהודים-לוחמים והטבעת ספינת נשק בזמן מלחמת השיחרור (ותזכרו שנשק היה מציל עוד לוחמים...)?
מי נכנס לחומות י-ם העתיקה במצעד מרשים- במקום להכנס להכנסס עם לוחמיו בסערת-קרב?
מי מסר נשק לערבים? מי חיזק את עראפת?
מי חתם על "הסכמי שלום" וויתר בידיעה על חלקי ארץ-נחלת-אבות?
מי לא התפכח מ"הכוונות הטובות" גם לאחר הרוגים רבים?
מי במותו גרם לשנים רבות ורעות של שאה תהומית של יהודים ליהודים?

בתקווה שהמועצה תסתפק בטקס חלופי שלכם- גם בלי לדעת מה תוכנו....
אני לא הייתי הולכת. הייתי שומרת על העקרונות שלי.!!עד*דוש!!
מומלץ ביותר כדי להביןיערית נ
את התקופה של רבין לקרוא את הספר "במקום שאין אנשים" של משה פייגלין.
זה מתאר מה עברנו בתקופת רבין בצורה טובה.
צריך ללכת, בלי קשר לכסף...אנונימי (פותח)
הכי קל לברוח ולהגיד שאופי הטקס נוגד את העקרונות שלכם... אבל בתור דתיים לאומיים שמאמינים שהמהפכה תבוא מבפנים ולא סתם מלהחרים כדאי לפעול מהשכל והאמת שלנו...
אצלנו ביישוב (מעורב עם רוב מוחלט של חילוניים) עד לפני שנה היה טקס שמאלני בלי ויכוח, ובאנו כולנו עם חולצותנועה אחרי פעולה קצרה שהסברנו לחניכים מי היה אותו איש ומה החשיבות שנבוא לטקס...  
בשנה שעברה תנועות הנוער אירגנו אותו. כשנפגשו בנ"ע והצופים הסברנו את היחס שלנו לאירוע ויצא טקס מדהים תחת הכותרת "יש דרך אחרת" בלי שום התבטאות שמאלנית / ימנית. אמירה שכולנו נגד רצח, נגד פעילות בפזיזות, בעד לדבר ולהקשיב... ואם אני לא תועה נכנס שם גם גדליה בן אחיקם איפשהו... 
אם תראו את עצמכם כפשרנים וחנפנים אתם תהיו כאלה..
אם נצליח לראות רחוק, להבין שעם כל הקושי והרגש המטעה- זו הדרך, בסובלנות, בהרבה אמונה ובאהבת ישראל ענקית, דרכנו סלולה...
שטויות.רחלקה
בעזהי"ת.

ו-כשאין "התבטאות ימנית", זה בהכרח התבטאות שמאלנית.
כמה חבל.
אבל את יודעת מה השלב הבא.אוסנת
גם אם כולם ימנים - "הקבוצה הזאת והזאת ממלכתית, אז אני לא בא".

נכון שלא כל דעה צריך לקבל, אבל גם לא צריך להתנזר מכל מאורע ממלכתי ציבורי.
יושמעו שם דעות שאינם לרוחנו, אבל הטקס כשלעצמו - אינו בעל אמירה מובהקת. אם לא נהיה חלק ממנו, סתם נפסיד - הטקסים ימשיכו להיות שמאלנים עד קץ הימין...

אני עם "עדי צור יגאל".
אוסנת- לדעתי לא מדוייק מה שאת כתבת~~אני~~
זה לא שאני לא באה בגלל ש''הקבוצה הזו והזו ממלכתית'' וכד'
אני לא באה כי יש שם חבורת אידיוטים מטומטמים שמהללים אדם מטומטם כמו איזה קדוש
סה"כ אדם רדוד וחוצפן ואף רשע שהביא למותם של אלפי יהודים, ומעשיו המרושעים רק הרסו ודירדרו את המדינה.
זה לא שאני הולכת כי יש לי משהו נגד האנשים שהאלו, זה כי אני לא אלך לטקס כגון זה משום שאני לא מסכימה עם דעותיהם המפגרות בעניין הזה.
רק בגלל שהוא נרצח הוא נהיה קדוש. סתם ככה בחייו, הוא היה אחד מראשי הממשלחה הכי מרושעים ומטומטמים שהכי דירדרו את המדינה ברמות לא יתוארות. הסכמי אוסלו המפגרים גרמו לאלפי נרצחים! אלפים!
זה שהוא נרצח לא הופך אותו לצודק/חכם/אדם טוב שעשה רק טוב, כי זה פשוט לא כך. הוא היה מטומטם, נקודה.
ואני לא אומרת שזה טוב שהוא נרצח, ואני לא מודה לרוצח. הרוצח גם חוצפן ואידיוט ממדרגה ראשונה ואף מרושע. אבל בגלל שהוא נרצח לא הופך אותו לאדם יותר מוסרי וכד'

אנחנו לא מתנזרים מאריעו ציבורי כמו שאת אומרת, אנחנו פשוט עומדים על דעותינו וערכינו, וזהו.
את טוענת שהטקס אינו בעל אמירה מובהקת- שטויות לדעתי. אני לא יודעת מהו בדיוק הטקס הזה, אבל די ברור שיהיו שם שמאלנים , וגם אם לא בבירור הם יגידו שהרוצח מרושע וכך כל הדתיים, הם יכניסו את זה. ולמה שנלך למקום כזה רדוד? זה כמו שלא נלך להפגנה של שמאל או של סתם אנשים (לאו דווקא דעות פולטיות) שאנחנו לא מסכימים עם דרך החשיבה שלהם. זה כמו שאת לא תשתתפי בהפגנה של חרדים בחוצות שכונת גאולה כי את לא מסכימה עם דרך ההפגנה שלהם, את לא תלכי לטקס כזה מטומטם שכל גולת הכותרת שלו היא ''כיצד הובסנו וכיצד נרצח המלאך שלנו'' (המלאך=רבין, וזה דברי השמאל). (אגב לגבי הפגנות חרדים- אני לא מבינה למה להפגנות של חרדים רוב התדליי"ם מתנגדים בכזו נחרצות וטקסים כאלו מפגרים שלא מביאים כלום אנשים הולכים לשם, אבל זה נושא לעניין אחר אז לא אכנס לזה עכשיו..)

את טוענת שאם לא נלך " הטקסים ימשיכו להיות שמאלנים עד קץ הימין..."- זה גם לא נכון. למה, אם אנחנו הולכים אנחנו משנים את הטקס לימיני? מה פתאום?! אנחנו לא מזיזים כלום בדברים הללו, סתם אם נלך זה גורם עגמת נפש וזהו.

ובקיצור- ללכת לטקס רדוד שכזה יביא לך רק עגמת נפש. וכמו שמארה רחלקה, לא מוותרים על ערכים, בלי כל קשר לכסף.
תארי לעצמך,אוסנת
שכולם יהיו דתיים ימניים.
אנחנו נתחיל לפסול קבוצות בתוך עצמנו, קבוצות שהדעות שלהם לא ב ד י ו ק כמו שלנו.
כבר היום אנשים עושים את זה, וכבר היום את שומעת התבטאויות מלוכלכות מאוד כלפי "ממלכתים", לדוגמא. האשמות ברצח נפוצות למדי...
אז כמו שהמצב הזה לא שייך, ככה גם מצב שבו קבוצות בעמ"י שיושב בארצו יהיו מסוכסכות... זה לא מצב ראוי.
כל עוד הטקס הוא לא במה מוגדרת לדעות שמאלניות, אין שום סיבה לא ללכת.

* גם אם הטקס אינו מוגדר כשמאלני, אך בעל אופי כזה - בוודאי שאם נשתתף בו, נראה דעה אחרת. אולי השנה לא נוזמן לעלות על הבמה ולשאת דברים, אבל יום אחד זה יקרה. לא צריך לעמוד ולהרכין ראש, אפשר להבהיר שנוכחותינו היא נגד רצח, לא בעד מהלכיו של רבין.
ביחוד כשמדובר ברבין, מחפשים את הדתיים...

שבת שלום!
גם אחרי שהוא נרצח חיפשו את הדתייםנועמיק
"שיזדהו עם הכאב". הרבה רבנים הלכו שולל אחרי זה, ויצאו בהודעות שגינו את הרצח,כדי שהציבור יראה ש"לא כל הדתיים הם כאלה". מה שקרה בפועל זה שהתקשורת השתמשה בדברי הרבנים האלה כדי לנגח את הציבור הדתי(הרי יש אפילו רבנים בודדים שנותרו שפויים גם במחשכי השכונות הדתיות,שמגנים את הרצח), ולהראות איך "כל העם אהב את רבין" ועד כמה הרוצח הדתי ימני אופיני,וכל הציבור שממנו הוא בא מסוכן.

אנחנו לא פוסלים את השמאלנים,אנחנו רק פוסלים את השימוש הנתעב שהם עושים ברבין כדי לקדם את השנאה והפירוד שהם זורעים בארץ.

נראה לי שאפשר פשוט לעשות טקס שמישהו ימני יארגן, בלי כל הקטע השמאלני, ולהזמין אליו את נכבדי השמאל,שרק מחכים להזדמנות להגיע ולהביע את האהבה בין כל שכבות העם.
עדיף שתסתמי את הפהפיתון
כשאת עוד לא היית בעולם הבן אדם הזה סיכן את חייו כדי שאת תוכלי היום לשבת ליד מסך המחשב. מה שעשה עשה בטעות ומתוך אמון נאיבי בערבים (ולפי עדותו של משה יעלון יכול מאד להיות שהיה חוזר בו אילולא...)

תגובה זו נכתבה ל"אני" ולא ל"נועמיק"פיתון
ועדיף אתה שתסתום את הפה אדון פיתון,~~אני~~
כשאתה עוד לא היית בעולם (וגם אם כן, זה לא כזה משנה לי) הבנאדם האידיוט הזה הביא נשק לרוצחים כדי שיהרגו יהודים ויסכנו את החיים שלך. ואם אתה לא נרצחת מהנשק הזה אנשים אחרים נרצחו, ואתה יושב היום במקומם ליד המחשב וכותב לי לסתום את הפה וגו'.
אולי רק אם כדורי רובה היו מחוררים את גופי יקירייך וכל המוח שלהם נשפך החוצה אחד אחרי השני אחרי השלישי בגלל הכדורים שהעביר להם, אולי רק אם אהובייך היו מתפוצצים באוויר בגלל חומר הנפץ שנתן להם וגופתם היתה נרקבת בקבר לעד, רק אז היית מבין את השנאה לאדם שפל שכזה.
מגעיל מצידך לומר את זה, ואני אגיד לך למה- לא מספיק שאינך משתתף באבל הכללי של נפגעי ושכולי הפיגועים, אינך אפילו עומד לצידם! אתה עומד לצד השפל שגרם בעקיפין לרצח שלהם! איך אתה מעז? לא מספיק השכול כואב כל החיים, כואב לדעת שיש אדם שתומך במעשה המפגש שנעשה וגרם למותם של אהובינו.

ונניח שהוא עשה את השטות המטומטמת ההיא ששמה הסכמי אוסלו מתוך ''אמון נאיבי''- מה זה אכפת לי? למה, אין לו שכל? מה הוא מטומטם? הוא ידע שהם רוצחים, הוא ידע שהם רוצים להרוג אותנו, נקודה. ונניח עשה שטות- למה הוא לא מתקן? למה לא יצא מייד בהתקפה לרוצחים הללו? זה מה שהוא יודע לעשות- לקלקל, להרוג, לזרוע הרס, חורבן ושכול, אך כשצריך לתקן- הוא מתעופף ונעלם. אני לא מבינה כיצד האדם השפל הזה יכל לחיות בידיעה להביא לשכול והרוס את החיים של אלפי אנשים. שמא תסביר לי?
טרולית. את מסיקה מסקנות מופרכותפיתון
אני לא משתף באבלם של נפגעי הטרור? אני לא עומד לצידם? מאיפה הגעת למסקנה הזאת? האם בכך שאני לא מסכים עם הגדרתו של רבין כרדוד ורשע זה אומר שאני מסכים עם כל מה שעשה בחייו?

"אולי רק אם כדורי רובה היו מחוררים את גופי יקירייך וכל המוח שלהם נשפך החוצה אחד אחרי השני אחרי השלישי בגלל הכדורים שהעביר להם, אולי רק אם אהובייך היו מתפוצצים באוויר בגלל חומר הנפץ שנתן להם וגופתם היתה נרקבת בקבר לעד"
שמעת על המושג "פורנוגרפיה של מוות"? מומלץ שתמתני את התיאורים שלך אם כי אני מבין שזה גורם לך הנאה רבה. טרולית חסרת ערכים שכמותך
ממש בוגר!!!נועמיקאחרונה
"מומלץ שתמתני את הביטוים שלך,טרולית שכמותך"

אחד היתרונות הבולטים בפורומים,זה שאפשר לחשוב לפני שכותבים(קצת קשה להתפרץ דרך המקלדת)

לגוף העניין,~~אני~~ רבין באמת עשה הרבה דברים טובים,שלא נמחקו רק בגלל הדברים הרעים שהוא עשה בכוונה או בטעות.אולי פיתון יכול לתת לך כמה דוגמאות כאלה.

אבל אחרי שהוא נרצח,השמאלנים הפכו אותו לאייטם של שמאלניות,והם מזכירים רק את המעשים הרעים שלו(לדעתם טובים),ולכן קורה שיש אנשים שזה כל מה שהם יודעים על רבין
מי הוא המכריח? נא לענות זה חשוב.אולי אפשר לטפל בזהפועה
מה זה נכנס שם גם גדליה בן אחיקם - תסביר!פועה
גדליה בן אחיקם נהרג גם ע"י יהודי--זה הקשר..אתיולה החתולה
אני עם רחלקה בכל השרשור הזה~~אני~~
כמה שזה נשמע לא ייאמן, רבין גרם למותם של אלפי אנשים.
הוא היה אידיוט גמור והביא נשק לרוצחים (הסכמי אוסלו)
הוא היה חוצפן גדול מאוד מאוד בזה שנתן ועזר לרוצחים להרוג את העם שלו.
זו לא קיצוניות, זה פשוט רגש אנושי שמבין שאדם כזה לא ראוי שיעשו לזכרו שום טקס ושום נעליים ושום גרביים.
כמובן אני לא אומרת שהוא היה צריך להירצח, והרוצח גם חוצפן עד מאוד, אבל אי אפשר להכחיש את זה שהוא היה מטומטם בזה שעזר לערבים ימ"ש להרוג אותנו! ולא יקום ולא יהיה שאנחנו נכפה ונגיד כמה הוא היה בנאדם טוב לב שעזר לעם שלו, כשהוא רק גרם לרצח של אלפי יהודים צדיקים.

ואם הוא גם נרצח ע"י יהודי אז מה?מה הקשר?The yehudi
גדליה בן אחיקם פיקד על טבח ביהודים?היה אחראי ישיר לרצחיתם של מאות יהודים?גרם לאלפי יהודים נכים?התשובה היא לא!
אין קשר בין שני המנהיגים מלבד דרכם האחרונה.
גדליה היה מנהיג יהודי לאחר החורבן (אגב,מונה מטעם הרומאים-אבל זה עניין אחר) שניסה לאחד בין הנותרים מן העם בארץ ישראל ולא גלו לבבל או ירדו למצריים.
לעומת אותו האיש שפיצל את העם (גוש אמונים הוא סרטן,פרופלורים ועוד אמרות רבות....)
מסקנה:הקשר 'הידוע' (לצערי) בין אותם אנשים הוא מקרי בלבד ואפשר למצוא אותו אצל רבים שהלכו לדרכם האחרונה בדרך דומה ונועד לשמש את השמאל במסע ההסתה כנגד הציבור הימני בארץ.

לסיכום: אני ממליץ שוב לא ללכת ובסוף זה ישתלם בע"ה.
ומה עם גנדי?ישמעאל
את האנשים היקרים באמת אנחנו שוכחים וכל מיני אובדי דרך נלך בגאון לאזכרותיהם בשביל בצע כסף?
בסופו של דבר כן זה הפך להיות סניף של שלום עכשיו הטקס הזה, וטוב שכך, כי הם הפכו אותנו לאשמים ברצח, כשהאמת שכנראה פרס בכלל דאג לכל הענין.
איך אמר אברהם ללוט הפרד נא מעלי, גם זה לפעמים חשוב.
ועוד פנינים מרבין "לא אכפת לי ליסוע לגוש עציון בויזה ירדנית" ועל זה אמר הרצי"ה "רר בשרו מזובו, לו לא אכפת? לקב"ה אכפת!"
לדעתי הדרך הכי נכונה להתייחס לרצח רבין היא להבהיראתיולה החתולה
בס"ד
שאנחנו נגד זה שיהודי יהרוג את אחיו, אפילו שהוא עשה מעשים שאנחנו ממש ממש ממש לא מסכימים איתם!! והם גרמו לדברים נוראיים!!

ולא לדבר על 'מורשת רבין', השקפותי וכו'.. שנוגדות את דעתנו!!
לא לדבר על רבין עצמו אלא על מעשבה הרצח שאנו ממש לא מזדהים איתו!
[ולכן אם ממש רוצים, אז זה כן יכול להיות קשור להזכיר את גדליה בן אחיקם, גנדי וכו'..]

בשורות טובות.
אני בהלם!טל=]
בס"ד

מה הבעיה בטקס לזכרו של רבין?

איפה בדיוק הויתור על העקרונות?
הדעות של רבין לא היו בדיוק כמו הדעות שלנו..אז מה?
ראש ממשלה בישראל נרצח על ידי יהודי,יהודי!!לכבד את זכרו של אדם שנרצח רק בגלל הדעות שלו זה נגד העקרנות שלכם?ובמיוחד שאותו אדם לא נרצח ע"י מחבל אלא ע"י אח שלו ושלנו..
אולי בתור מדריכות אתם צריכות לחנך קצת לקבלת השונה...

ממש צרם לי לקרוא את ההודעה הזאת.

ל-טלThe yehudi
קודם כל חבל שאת בהלם, אבל אם לא הבנת אז את מוזמנת לקרוא את כל השרשור למעלה כי הוא עונה על כל שאלותייך......

ואגב,בתור מדריך (בבני עקיבא) אני באמת לא חושב שצריך לקבל את האויב שלך ואת מי שניסה(רבין והשמאל בעבר) / מנסה(השמאל כיום) לפגוע בך. כמו שאת (אני מקווה) לא תנסי לצרף כמה ערביות לשבט כדי שילמדו לקבל את האחר והשונה.....ואם תהיי כנה עם עצמך את תסכימי בסופו של דבר שבכל טקס יש מטרה לחנך לצד מסויים ואין טקס לזכר אותו האיש בלי שטיפת מח שמאלנית.
בשום אופן לא ללכת לטקס לזכרו של רוצח יהודים.השם הוא המלך!
לא קראתי את כל השרשור אבל..טל=]
בס"ד

מה זאת אומרת אויב?איך אפשר לקרוא לראש ממשלה אויב?אז מה אם אין לכם אותן דיעות..

הבעיה שלנו היא הנטיה לקרוא לכל מי שאנחנו לא מסיכימים איתו אויב.אני לא חושבת שרבין ניסה לפגוע בי,הוא ניסה להגיע לשלום בדרך לא נכונה לא צריך להשמיץ אותו בגלל זה.
לציבור שלנו יש נטייה להגדיר את כל מי שהדיעה שלו שונה מאיתנו כ"אויב" ו"שונא ישראל",זו תפיסה לא נכונה.יש אנשים שדרך הפעולה והמחשבה שלהם שונה משלנו והם חושבים שהשמאל יביא שלום.זה לא סיבה לכנות אותם בכינויים לא ראויים(וכמובן שלא כולם ככה..)

בקשר לשורה האחרונה שלך,צודק.
ועדין אני חושבת שאחרי שיש על הציבור הדתי כתם כל כל גדול בגלל הרצח, ראוי שתנועה דתית תבוא ותראה שהיא מתנגדת לרצח.לדעתי,לא לבוא כי זה נוגד את העקורונות יגרום לחילול ה'..

אולי כדאי שבימי אלול נזהר בלשוננו ולא נשתמש בכינויים כמו אויב ושונא ישראל שממש לא מתאימים ליהודים.

לטל.גם אם הוא חשב שזה טוב הוא גרם בסופו של דבר-שיראל.
לרצח המוני יהודים.
"סוף מעשה במחשבה תחילה"!
חוץ מזה שזה ממש לא בטוח שיגאל עמיר רצח אותו אלא שזו היתה פרובוקציה שמאלנית,כדי להכתים את הציבור הדתי,שהתפקששה.
על אותו עיקרון את יכולה להגיד-טל=]
בס"ד

שהמתנחלים רוצחים כי הם גרים במקומות מסוכנים ולכן נעשים נגדם מעשי טרור אז שיחשבו לפני שהם גרים שם..
מה זה קשור?אם כבר אז אנחנו נפגעים בסופו של דבר...שיראל.
בתכל'ס,זה הכל נק' מבט...טל=]
בס"ד

את ימינית לכן לדעתך בגלל רבין והשמאל נרצחו המוני יהודים.לדעת השמאלנים זה הפוך.

מה הבעיה?פיתון
רבין הוא ראש הממשלה היחיד בישראל שנרצח ולכן ברור שיהיה טקס ממלכתי שיבטא את המלחמה באלימות שהגיע לשיאה ברצח של ראש ממשלה. כמובן שזה לא אומר שצריך לקדש את "דרך השלום" שלו
נ.ב. חבר'ה שיכולים לירות על אשה אבן ברוגטקה לשומע אותה צורחת ולצחוק בהנאה לא יזיק להם קצת איזון שמאלה. (את הסיפור הזה שמעתי ממקור ראשון מילד שנכח בארוע וגם הוא נהנה מכל העסק.
אז מה החלטתם בסוף?לוטמניה
אחרי כל הדיון הזה...
נכון...פיתון
הגיע הזמן לדווח על התוצאות
נו.. כולנו במתח...פיתון
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך