אבל היא אמא טובה כ"כ...=(אנונימי (פותח)
ואי מסכנה..=)חושבת(=
)קפץ..=)חושבת(=
וואי,זה באמת קשה!יהיה טוב
וואי. באמת כואב.אח..
וואי!! את פשוט צדיקה! |נשיקה|אפשר לתקן
תודה!אנונימי (פותח)

וואי קשה!!!דברי איתי באישי אם באלך..ממצב??
אגלה לך סוד - לאמך יש בעיה. כדאי שתדעי.אפחד
א. נסי להסביר לה (והביני גם את בעצמך) שאת לא ילדה נוראית, זה הגיוני וקביל שילדה לא מבצעת או ממהרת לבצע עבודות בית, זה לא שאת חצופה או מופרעת.
שאלי אותה האם אין בך שום טוב, האם את תמיד "ילדה רעה", האם את לא משתדלת (ואולי היא לא מודעת) וכו'
ב. היא לא שונאת אותך והיא לא רעה - היא סובלת מבעיה כלשהי (לא ממך! חשוב להדגיש). כתוצאה מכך היא נעשית קצרת רוח וממורמרת וממהרת לשחרר עלייך את תסכוליה ולחציה.
(יכול להיות מאוד שלא כך היא השתלשלות הדברים, אך אין זה משנה)
ג. אני לא יודע בת כמה את וגם לא יודע עד כמה זה משנה ומהן ה"מכות" המדוברות - אבל בכל מקרה - מכות הן לא פתרון חינוכי (עובדה שזה לא "הופך" אותך ל"ילדה טובה") וזהו מעשה אסור, לפחות מבחינת החוק (למען הצדקנים). כדאי שתדעי.
ד. למרות שיש לה בעיה, זה לא אומר שאת לא צריכה לכבד אותה, אבל יש הבדל עצום בין לכבד לבין לקבל התנהגות בלתי-מתקבלת.
הייתי ממליץ לך לשוחח עם מבוגר שקשור למשפחה ושיש ביכולתו לדבר עם אמא/אתך.
מקווה ששכחתי רק דברים לא קריטיים...
בהצלחה לך!
עצות מקווה שהם יעזרו.....אנונימי (פותח)
נשמה טהורה ומדהימה:שלבוקית
צר לי מאוד, לאימך יש בעיה~~אני~~
לא נכון דיאמנטהאנדרלמוסיה
אולי היא לא חולה, אף אחד כאן לא מאבחן אני חושבת,
אבל מה שבטוח זה שזה לא שיגרתי ונורמלי..
כמו שאמרתי אני אשמח לדבר איתך!
באמת נסיון!קשה..פשוט תנסי לא כ"כ להתיחס.ותדברי איתיקירה
וואלה את באמת צודקת...!!!!!!!!!!!!!!!בני גורן
גם לי זה קורה הרבה פעמים...אמא שלי מיתעצבנת....
אבל תאכלס היא מתה עלי...
או לא שוטף כלים....

אני כן חושבת שצריך לקחת את זה ברצינות מסויימת.שיראל.
אולי אתם לא מכירים אמהות פולניות.אוסנת
לא צריך לקחת רציני?!?!!להבת-כוח
אני לא הייתי רוצה להגיב...אבל...ד"ר אריק
מסכימה עם להבת-כוח....אודי'ה
מסכימה עם להבת כוח.זכוכית מגדלת
למה אתה חושב ככה???אנדרלמוסיה
אמא אמורה לאהוב את הילד שלה בכל מחיר ובכל מצב וזו לא קלישאה. לא משנה אם היא אומרת את זה סתם. זה דבר נוראי להגיד לילד, אז לא, אני לא מאמינה שזה עניין שיכול להיפטר בכמה מילים, אבל בהצלחה בכל מקרה.
וכמו שאמרתי, אני אשמח לדבר איתך אם תרצי, בינתיים תקבלי חיבוק ותמיכה וירטואלית.
א.אני בת ולא בן ב.אני אמרתי שההתנהגות שלה לא בסדר-אנונימי (פותח)
ח"ו צדיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמא שלך-אנונימי (פותח)
חייבת לשוחח עם אשה מבוגרתאנונימי (פותח)
כולכם מקשקשים...אנונימי (פותח)
12121--אנדרלמוסיה
ויש הבדל בין מטומטמת לבין אני שונאת אותך ושאר הדברים שאמא שלה אמרה לה. הרבה יותר כואב לשמוע אני שונאת אותך מאשר את מטומטמת. לא מחייב שאמא שלה חולה, אבל זה גם לא אומר שהבעיה היחידה היא מידת הכעס. אין הרבה שנוער יוכל לעזור לך (בעצם לשתייכן) בזה, את צריכה לפנות ליועצת או אם עם נסיון שאת סומכת עליו.
כאן תוכלי לקבל תמיכה בעיקר.
ודיאמנטה- מחלת נפש לא הופכת אותך ל"מוגזמת כזאת"
לאנדרלמוסיה[איך שלא כותבים את זה...]בני גורן
דעתי בעניין-אחת ללא שם
דעתי-אחת ללא שם
אוף כתבתי תגובה שיא הארוכה וזה לא נשלח!!!אחת ללא שם
כתבתי תגובה שיא הארוכה והיא לא נשלחת!!אחת ללא שם
אוופס סורי על החפירות=]=]=]אחת ללא שם
לאדון בני גורן הנכבד~~אני~~
בני גורן..אנדרלמוסיה
נכון שילד יכול לומר ברגע של התחצפות להורים שלו אני שונא אתכם, אבל הורים לא אומרים את זה לילדים שלהם.
'אני עצובה' אני מצטערת אם את נפגעת ממני ח''ו לא התכוונתי. אמא את אומרת שאמא שלך בריאה ברור שאת צודקת אני לא חיה איתה ולא מכירה אותה. אל תדאגי;)
ו-אחת ללא שם את צודקת לגמרי,
ו-~~אני~~- תודה לך=]
אנדרלמוסיה-חח..הצחקת אותי!!!!-Rעות-

אה וד.א- לכל האלו שטוענים ש''זה רק כעס'' ועוד משו,~~אני~~
אז דעו לכם שיש אדם שרצח שתי נשים וביתר את גופותיהן, והכל בגלל כעס עליהן.
והיה אדם שרצח את ביתו בת ה-3 בגלל כעס עצום לאישתו לשעבר.
כמובן כמובן שאני לא משווה בין הרשעים הנ"ל ובין אימך, אך דעו לכם שאין שום הצדקה לשום מעשה בטוענה ''כעסתי''.
אדם נורמלי צריך להתגבר על הכעס שלו, אין שום הצדקה לקלל, לרצוח, לתת מכות בטוענה של כעס.
אני באמת באמת מצטערת שפגעתי בך, באמת לא התכוונתי. ואני מבקשת כן, בנוכחות כולם. אבל אני גם ממש לא מסכימה עם אלו שאמרו ש''הכל בגלל מידת הכעס שבה''. אין שום הצדקה לקלל אותך ולהגיד לך מילים שוברות שכאלו רק בגלל שהיא כועסת.
נכון, זכותה המלאה של אימך לכעוס ולהתעצבן, גם היא בנאדם וגם לה קשים דברים בחיים.
אני גם ממש לא חושבת שהורים צריכים להסתיר את זה שהם כועסים, גם הם בני אדם.
להורים מותר לכעוס, להתעצבן.
אך לא יאה ולא נאה בכלל מצידם שבגלל הכעס שלהם הם צריכים להגיד לילדים שלהם שהם שונאים אותם. זו לא התנהגות רגילה, צריך להסביר לה שזה לא אמור להיות ככה. עם כל הכבוד לאמא ולכעסים שלה ולקשיים שלה בחיים, הילדים שלה לא צריכים להיות הקורבנות.
אני גם ממש מסכימה עם ''אחת ללא שם''. בכל משפחה זה ממש שונה. אם יש משפחה שצעקות זה השיא, יש משפחה אחרת שצעקות יש כל הזמן ומכות זה כלום בשבילם, בעוד שלמשפחה אחרת מכות מההורים זה יהיה הטרגדיה של החיים. אין מה לעשות, כל אחד עם חינוך שונה מהבית. אבל זה שלהורים מסוייימים קיבלו חינוך כזה שלהגיד לילדים שלהם שונאים אותם, לא אומר שהם צריכים להתנהג ככה. יש דברים שהם בגדר הרגיל ומדרך החינוך והטבע ויש דברים בעייתיים הצריכים טיפול.
ושוב עצובה, לא התכוונתי לפגוע בך. סליחה מקרב החור שבגרב
צודקת אבל.....בני גורן
את ממש לא צודקת...בני גורן
היתכונתי לאנדרלמוסיהבני גורן
אמאל'ה את קרועה
...דוסית גאה!
"אני עצובה!" יקרהמאמע צאדיקה
) לאבני גורן
גם לדעתי אסור לה לצעוק עליה.עובדה שכתוב שגםשיראל.
ראשית כל חיבוק ע--נ--ק!!!אילה שלוחה
בעקבות התגובות כאן...קינמון
ואוו! כנסי!דאץ
לאני עצובהrivki
גם לי יצא לשמוע מהורי הרבה דברים פוגעים, ובניגוד אליך לא יכולתי להבין ולסלוח.
היום אני אמא בעצמי ומבינה אותם הרבה יותר טוב. כל אחד מאיתנו לפעמים מתפרץ, צועק ומתנהג בצורה לא ראויה. הורים פשוט שוכחים איך זה משפיע על הילדים שלהם, איך זה מדכא ומיאש אותם.
ברור שאמא שלך לא שונאת אותך! כל המילים האלה זה פשוט התפרצות רגשית, למעשה היא אומרת משהו אחר לגמרי: "כואב לי, רע לי". אל תאשימי את עצמך בזה, כנראה אמא שלך עוברת תקופה קשה. אל תנסי "לחנך" אותה, על תביאי לה שום קלטות (כמו שכתבו כאן), זה רק יחמיר את המצב. שום אמא לא רוצה שהילדים שלה יחנכו אותה.
אולי תגשי לאמא בזמן שהיא במצב רוח טוב ותגידי בצורה עיניינית, בלי כעס, משהו כמו: "את פוגעת בי מאוד בדיבורים שלך, אני באמת אוהבת אותך וזה לא מגיע לי, אני לא רוצה לשמוע את זה יותר".
אפשר לעשות עוד משהו (זה נורא קשה רגשית, אבל התוצאות לפעמים מדהימות): בזמן שהיא צועקת עליך, אל תגיבי. תחייכי אליה ואחר כך תני לה חיבוק ונשיקה. בהצלחה!
שתיכן צריכות יעוץ. ואפשר לתקןנב
לא קראתי את כל השישור אבלאורושקוש
ווא.. עצוב..ש7*ת!ש
תיקון טעות--ש7*ת!ש
מאוד לא מומלץ לצאת מהבית. אח"כ קשה לחזור כשרוציםנב
אני לא ממש מסכימה איתך...אנונימי (פותח)
אין לך מושג עד כמה אני מבינה אותך....אנונימי (פותח)

לדעתיי.. בשונה מכל מה שכולם אמרו פה...אנונימי (פותח)אחרונה
אני לא חדשההרהמורניק
למה כ"כ משעמם פה?????
כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל
או לשטו"ל
לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
אני פהשמיניסט באמ"ש
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
את יכולה להפסיק להספיםנקדימון
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
..יהודי חסידיאחרונה
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילה
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי
וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
...יהודי חסידי
....יהודי חסידי
...יהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.

המשך היא היתנצלה ולא חזרה על זה יותר
אני אוהבת אותה