אנחנו כמה חברות די טובות מתכתבות הרבה יחד, נפגשות כמעט כל יום במסגרות של הילדים,
מדי פעם נפגשות גם סתם ככה..
בקייץ חגגנו יומהולדת לאחת החברות (יצאנו יחד) קנינו לה גם מתנה והיה נחמד.
האמת שמבחינתי לא רואה צורך לחגוג עם חברות ימי הולדת וקיוויתי שזה יעצר ולא יהפך לנוהג.
אממה לםני חודש היתה שוב יומהולדת לאחת אחרת שוב יצאנוקנינו מתנה והיה באמת כייף כי זו הזדמנות לצאת ולהשתחרר קצת.. שבועיים אחכ היה לי יומהולדת ועזבו שהייתי חולה ומבואסת מהחיים הם גם בקושי התיחסו ולא יצאנו יחד לחגוג(בפעמים הקודמות עשינו את זה בהפתעה לבעלת היומהולדת)
עכשיו האמת שלא מפריע לי שלא יצאנו יותר שמרגיש שלא חושבים עלי.
אנחנו 5 ויש אחת שנורא רגשי.
אם מגיבים לה בצורה שלא מתאימה לה יכולה להתהפך עליך. וגם בכללי היא יורדת עלי המון (טוענת שזה בצחוק) זה סוג של ציניות שקשה לי.
אני יודעת שהיא לא רוצה לפגוע אבל בי זה פוגע.
קרה כבר פעמיים שממבש בכיתי ממנה. הטיחה בי האשמות על איזה עניין ולמרות שמאוד נפגעתי החלטתי לנסות לנחם אותה בנושא וחהתגבר ולא לשמור טינה. מאז אני מנסה לשמור קצת מרחק אבל זה לא תמיד אפשרי הילדים שלנו במסגרות משותפות ובגלל הילדים יש הרבה אינטרקציה. אנינמוצאת את עצמי מצד אחד שמחה בחברות ובאמת אוהבת אותם אבל כל פעם נפגעת מחדש. אין לי הרבה חברה אחרת וזה יושב על נקודה רגישה מאוד אצלי שאני מודעת אליה וגם דיברתי עם בעלי על זה. קשה לי בעיקר הציניות ושצוחקים עלי כאילו אני טיםשה ולא מבינה. זה צובט אותי. כרגע החלטתי שאני לא יוזמת שיח איתם מצידי. אם יתקשו ישלחו הודעות כן אענה אבל מנסה כן להתרחק כי זה פוגע בי.